Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci (28)
Raspunsuri - Pagina 16
mada23 spune:
Georgia... mii de rugaciuni pentru nepotelul tau, ai incredere deplina in ajutorul Sf Nectarie, ajutorul sau e nemarginit, eu sunt o dovada vie a minunii sale , ieri am descoperit ca am doua minunate liniutze rosii, Sfantul Nectarie si Buna Maicutza au mijlocit neincetat pentru mine pacatoasa si mi-a binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel.Mare este slava bunului Dumnezeu si mult ne iubeste, chiar daca noi, cel putin eu, nu fac tot ce trebuie pentru a merita darurile Sale.
Cu ajutorul vostru m-am reintors la rugaciune, am invatat multe, va multumesc din suflet, Bunul Dumnezeu sa va ajute sa traiti si voi aceste clipe minunate
Doamne ajuta tuturor, nu incetati sa va rugati la Sfintii nostri dragi, vor mijloci neincetat pentru noi
madutz
days...days....
asa de optimista sunt:
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
mvb spune:
Mada ce veste buna ne dai! Sa te ajute si sa te protezeje Dumnezeu pe tine si pe bebicul tau din burtica! Iti doresc sa ai o sarcina usoara si frumoasa si sa te bucuri din plin de perioada asta frumoasa! Ai sa vezi ce sentimente minunate vei trai! E o perioada unica in viata unei femei.
Asteptam vesti despre cum te simti!
Doamne, ajuta-ne pe toti sa ne bucuram de copii sanatosi!
MONICA mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
happymum spune:
mada, te felicit si eu din inima. sarcina usoara si bebic sanatos.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
1)intra aici www.premiilecaroldavila.ro
2)intra in dreapta pe "Voteaza"
3)cauta "Premiul Campania filantropica "
4)bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
5)apoi cauta mai jos Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala"
6)la fel bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul
amintirea cea mai draga mie
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
mada - felicitari! Fie ca Bunul Dumnezeu si MAicuta Domnului sa va ocroteasca! Iti doresc sarcina usoara si nastere la termen!
georgia_c spune:
mada23, felicitari sarcina usoara si la termen .....multa sanatate tie si bobocelului daruit de DD
multumesc inca odata voua fetelor pt fiecare rugaciune spusa pt vladut ; este tot in spital , speram ca 1 zi fara febra inseamna ceva ,desi are nopti in care ii ajunge temperatura la 39; a fost un we in care am stat mai mult in spitale .. pt ca Dumnezeu a vrut sa o ia la El , si pe cea de-a doua bunica a mea , ieri la 12.30 noaptea .. asa ca am plecat de la vlad , si am mers la bunica
poate ca a luat-o pe dumneai sa aiba grija de acolo de sus de nepotelul meu
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ellenii spune:
Neata fetelor!
Sa incepeti saptamana cu ganduri bune si speranta multa!
Mada, sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si sa te bucuri de fiecare moment din viata ta de . Felicitari!
Am fost in weekend in Iasi si am lasat un acatist pentru noi la Santa Cuvioasa Parascheva. Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa avem si noi mangaiere si sa simtim fericirea de a strange copilasii nosti in brate!
Another day goes by
ellenii spune:
Georgia, condoleante! Imi pare rau pentru pierderea ta. Sanatate multa nepotelului tau.
Another day goes by
anadomnica spune:
mada23 - Felicitari!!!
Felicitari din inima, iubita!! Intr-adevar aveam nevoie de o veste asa de buna. Parca ieri te intrebam ce mai faci... unde mai esti pe drum... si se pare ca tu chiar erai la inceput de sarcina. Domnul sa te vegheze si sa fii protejata de Sf. Nectarie pe tot parcursul sarcinii!!!
georgia_c - condoleantele mele! Imi pare rau pt. bunica ta. Domnul sa o ierte si sa o odihneasca in pace.
Si bunica mea este de joi seara in spital dupa o ischemie cerebrala si de sambata dimineata a intrat in coma . Eu ma rog la Domnul sa o mai tie sa vada si stranepotii pe care vreau sa-i daruiesc, Doamne ajuta! Oricum... familia noastra se pregateste si de ce e mai rau, caci bunica e batrana... dar... acum 7 ani a avut un infarct si toti medicii nu-i dadeau nici o sansa. A mai trait 7 ani, asa ca totul e de la Domnul. Va rog sa spuneti o mica rugaciune si pt. bunica mea, Ana se numeste.
mvb spune:
Georgiacondoleante pt bunicutza ta!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...