Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaraAnisia

Theiuta, vreau sa-ti spun ca HSG nu e deloc atat de groaznica. mai ales daca citesti la pagina de mai jos si vezi ca e fff important sa stai cat mai "moale" cu putinta.

Pe mine m-a cam durut si nu-mi amintesc cu placere de momentul cu pricina. Dar...cind iti dorestio un bb asa mult, suporti aproape orice.

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

si eu ma rog pentru Victoria, sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa se faca bine. iar copiilor, le urez intelegere si respect reciproc, si multa dragoste.

delphinas, anaomaria, pogonici si intreg

georgia, in special pentru tine

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
1)intra aici www.premiilecaroldavila.ro
2)intra in dreapta pe "Voteaza"
3)cauta "Premiul Campania filantropica "
4)bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
5)apoi cauta mai jos Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala"
6)la fel bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna micutele
multumesc livsy, ca de obicei un om de nadejde si un ajutor aportun
fetelor va multumesc din suflet pt fiecare gand bun si rugaciune pt vladut; au fost cu folos , caci deocamdata starea lui merge spre bine
jesika ai retinut bine , nepotelul meu a mai fost bolnavior si in dec ..se pare ca de acolo i se si trage toata problema asta ...
diagnosticul este unul cel putin de speriat ca sa nu spun altfel .. inceput de septicemie , adica o raceala netratata corespunzator a "lasat" sau dezvoltat o bacterie in organism , astfel incat micutul facea febra f mare , convulsii f urate , i se invineteau buzele si degetele de la manute ..disperarea era cu atat mai mare cu cat toti medicii i-au dat tratament cu antibiotic si tot facea febra mare (40)... cumnata si fratele meu , mai aveau putin si isi pierdeau mintile , dar au reusit sa se programeze la un medic fff bun , la care a mai fost , dar care din pacate avea niste probleme cu sotia (azi o opereaza-s-o aiba DD in grija Lui) , si asa a aflat cat de grav este ...dr le-a spus ca este f grav
i-au iesit toate analize ff proaste , dar acum sub supravegherea din spital lucrurile merg spre bine .. primul pas nu a mai facut febra Har Domnului, si nici convulsii

vineri dupa amiaza cand am auzit de la mama ca e din rau in mai rau , pt ca plecasem un pic mai devreme de la munca ,nu m-am mai dus spre casa , ci m-am oprit la Manastire la Radu Voda , si l-am rugat pe DD ca decat sa-l ia pe Vladut , mai bine sa nu ne dea noua bb ... si asa acum , nu mai am de ce sa ma supar pe nici o z1

Doamne iti multumesc pt ceea ce mi-ai dat , pt ceea ce mi-ai luat , si pt ceea ce mi-ai lasat

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Georgia ma rog pt.nepotelul tau sa fie bine. Sa-i dea DD sanatate si putere parintilor si mai ales tie, care ai un suflet fff mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

draga georgia, eu o sa ma rog pentru nepotelul tau drag dar si pentru ca DD sa se indure si sa va dea si voua un copil, cand va crede El ca e bine. tu ai facut legamant, astfel ca nu ai voie sa iti incalci cererea. dar noi, aici, si in inimile noastre, o sa ne rugam pentru tine. sper sa nu te superi. si nici fetele sa nu se supere pe mine ca am vorbit in numele lor, sunt sigura ca toate gandim la fel. Dumnezeu e mare si bun. va va avea in grija lui mereu, asa cum stie el ca trebuie.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
1)intra aici www.premiilecaroldavila.ro
2)intra in dreapta pe "Voteaza"
3)cauta "Premiul Campania filantropica "
4)bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
5)apoi cauta mai jos Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala"
6)la fel bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor... sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie14.htm

Va multumesc tuturor celor care ati pomenit-o si o pomeniti in rugaciunile voastre pe colega mea Victoria.... Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca aceasta milostenie!

georgia - multa sanatate nepotelului tau.... Fie ca Maicuta Domnului si Sf. Prooroc Ilie sa il aiba in paza si sa ii daruiasca sanatate cu sfintele Lor rugaciuni!

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor sinaxarul de maine....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie15.htm

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Georgia

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

http://www.trilulilu.ro/mihaioana/00baa9660f2c1f

va rog s a vizionati acest filmulet..eu lam vazut aseara pe un DVD, mam speriat prima data, vedeti ca sunt si minuni mari pe acest pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

http://www.trilulilu.ro/NOislam/8ffe284839ee8e
inca un filmulet va mai postez tot acolo

Mergi la inceput