Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Anadomnica ne rugam si pentru bunica ta Ana!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

pogonici - multumim pentru link-uri catre marile minuni ale Maicutii Domnului facute chiar pe pamant romanesc. Eu am auzit de la mama mea de minunea asta si tare m-am impresionat. Acum am vizionat si documentarele - minunate. Ce poate face credinta, e incredibil!!! Multa, multa nadejde asadar! Si tie multa sanatate si te asteptam cu vesti minunate in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Fetelor.... sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie16.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

georgia - condoleante! Bunul Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace pe bunica ta!

elenii - multumim mult pentru acatist..... Bunul Dumnezeu, Maicuta Domunului si Sf. Cuvioasa Parascheva sa iti rasplateasca inmiit pentru acesta milostenie.... mie personal mi-ai facut o mare bucurie pentru ca eu am o dragoste aparte pentru Sf. Cuvioasa Parascheva, asa cum multe dintre voi aveti pentru Sf. Nectarie....m-a ajutat enorm de-a lungul vietii....i-am simtit prezenta si am stiut mereu ca este undeva, langa mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Multumesc tuturor Bunul Dumnezeu sa va ajute sa dati vestea aceasta minunatat cat mai curand

Georgi...condoleante Dumnezeu s-o odihneasca in pace, mii de rugaciuni pentru nepotel
Anadomnica.... sanatate bunici tale, mii de

poop toate fetele, Doamne ajuta tuturor!

madutz

days...days....
asa de optimista sunt:
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

mada23 - povesteste-ne cum a fost minunea Sf. Nectarie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Mada, bravo! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de cele mai frumoase 9 luni din viata ta si sa mai urmeze si alte serii de 9 luni .

Fetelor, am citit tot ce s-a scris , dar nu sint in stare sa mai dau si alte raspunsuri pt ca sint foarte obosita. Fac ce fac si in loc sa ma odihnesc in we, mai rau ma obosesc.

Insa eu insist: de Anaomaria stie cineva ceva ???

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

jesika - Anamaria e mai bine acum. A fost putin racita si a stat acasa saptamana trecuta. Azi a revenit la servici (singurul punct de unde are acces la net) insa are multa treaba. Speram pe maine sa ne dea de stire. Am inteles ca deja au inceput greturile... ce mi-ar place si mie sa ma lupt cu ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Citat:
citat din mesajul lui anadomnica

Am inteles ca deja au inceput greturile... ce mi-ar place si mie sa ma lupt cu ele
- mie-mi spui...

Bine ca e bine

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Jesika... mersic
Ana... din pacate sunt foarte aglomerata la servici si nu pot povesti in viteza, dar promit ca atunci cand ajung acasa am sa povestesc minunea Sf Nectarie.

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput