Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Eu sint cam tristuta azi si cred ca o sa ma tina citeva zile...
Hai sa destindem putin atmosfera cu 2 intimplari, minuni de fapt, despre care am citit aici : RECLAMA ILEGALA - avertisment/2009/02/doi-sfinti-doua-minuni.html

Una din dragele mele vecine are o minune de fetita, de vreo doua saptamani, la a carei nastere sfantul Nectarie a fost grabnic ajutator (conform bunului sau obicei!). La 22.30 (dupa ce terminasem Acatistul Sfantului Nectarie si pe cand apropiatii ei isi spuneau rugaciunile), cand am vorbit cu sotul ei, era inca acasa, cu contractii la 3-4 minute; la 23.30 deja o nascuse la spital pe Sara Maria! Multumim, Sfinte Nectarie!

A doua minune e traita pe piele proprie. Anul trecut, am fost la sfarsit de martie la Praid, la salina, pentru Mariuta. Eram cu vreo 3 zile inainte de plecare, nu platisem gazdei chiria caci asa dorise, sa ii platim la sfarsit. Din greseala, mi-am lasat portofelul la toaleta salinei, dar nu mi-am dat seama decat dupa vreo 20 de minute. Am intrat in panica, l-am cautat la toaleta...dar degeaba! Nu mai era.
Toti banii nostri, cardurile, actele, cheia de acasa erau in portofel. Cum v-ati simti sa ramaneti brusc fara toate aceste lucruri intr-un loc strain, cu copilul mic?
Am chemat politia, care a sosit in cele din urma, am inceput cautarea prin TOATE cosurile de gunoi (si sunt tare multe in salina!)impreuna cu politistul si femeia de servici, care au fost foarte, foarte amabili. Intre timp, ma tot rugam la sfantul Mina sa ne ajute sa gasim portofelul. Dupa ce am "rascolit" cu disperare toata salina, sub privirile nedumerite ale celorlalti oameni, a trebuit sa renuntam. Nu gasisem nimic si eram cam dezamagita de sfantul Mina, desi incercam sa imi pastrez nadejdea palida ca Domnul le va aranja pe toate pana la urma.
Pe cand il conduceam pe politist spre iesire, un domn maghiar se apropie de noi si il intreaba ceva, uitandu-se la fata mea speriata si cam plansa. Se apropie si sotia domnului, cu...portofelul meu in mana. Raspund la intrebari de genul ce am in portofel, cati bani, de ce nu mai seman cu poza din buletin(unde aveam parul scurt!), evident cu ajutorul politistului devenit translator. Am simtit o profunda recunostinta fata de sfantul care ma ajutase, fata de Domnul care s-a milostivit, in ciuda deznadejdii mele si fata de familia care se pregatea sa duca portofelul la politie; o adevarata minune, nu?

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Buna fetele mele dragi!

Azi ne-am intors de la Predeal. A fost frumos, a si nins din belsug, ne-am dat cu sania pina am ametit, ne-am rosit in obrajori (mai ales Nicolas,parca avea 2 merisoare ionatan in loc de falcute)...singurul lucru care m-a indispus a fost venirea rushilor...dar am trecut repede peste mica dezamagire si zicem "Cu Dumnezeu inainte"!

Acum, sa va raspund:
Jesikadraga, nu e un moft faptul ca mi-e frica de HSG...dar probabil ca nu inteleg cum eu, care am ramas gravida in a 2 luna de sex neprotejat nu mai pot ramine din nou??? Sunt sanatoasa, ma simt sanatoasa, nu fumez, fac miscare, incerc sa nu abuzez de mincare semipreparata, nu am avut BTS sau anexita, raceli (cauze din care se pot infunda trompele) si atunci, nu inteleg de ce? Ce sa fi intrevenit in starea fiziologica a organismului meu?

La sotul meu...e cam moft...dar e si foarte rusinos, serios!

Si mai am o parere probabil preconceputa: ca medicii astia specializati pe infertilitate sunt mai mult afaceristi decit medici. Sorry, astept sa ma combateti cu cazuri concrete.

Ce sunt alea "instilatii"?
Te voi contacta pe PM cind isi va lua inima in dinti sotul meu.

Multumesc mult!

Lili G, multumesc mult pentru raspuns!

Cami Antonia...asteptam sa ne povestesti!
In alta ordine de idei, prin "taraganari" intelegi si...consumat timp cu rugaciuni, ianinte de a vedea daca e totul in regula cu tine si cu sotul?Multumesc.

Livsy...asa simt si eu. In ce sens sa imi analizez sentimentele? Multumesc mult!

Ainigriv, stiu draga mea, povestea ta "Imposibila". Asta imi da curaj. Sarcina usoara in continuare!

Anadominca, multumesc pentru raspuns!

Georgia...multumesc pentru pilda. sotul tau ce mai face...in sens duhovnicesc?

Vreau sa va mai intreb ceva: starea de permeabilitate a trompelor se poate verifica mai intii cu laparoscopie?

Buna venit, noilor fete venite!!!

P. S. Nu am ajuns la manastirea Caraiman.Ningea si masina noastra nu avea roti de iarna...

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Jesika...ce s-a intimplat cu tine, de ce esti tristuta?

Minunate exemplele!

Mergi la inceput

Theiuta, cind stai la usa cabinetului asteptind sa-ti dea rezultatul spermogramei si la usa mai asteapta nu-stiu-citi-barbati (asa cum asteptam noi la gineco) ajungi,ca astfel de investigatii sa ti se para normale, din pacate...
Nu va doresc sa deveniti ''clientii'' acestori dr., pt ca e foarte dureros. dar vreau sa fa fac sa intelegeti ca lucrurile astea se intimpla la atit de multe cupluri, incit ajungi sa ti se para ca o vizita la orice alt dr.

In alta ordine de idei :
-HSG e foarte dureroasa, dar am strins din dinti si am facut-o si pe asta. In ziua aia am avut o durere de cap ingrozitoare, nu am fost buna de nimic, dar a trecut...Si bine ca rezultatul a fost ok.
-instilatiile sint perfuzii utero-tubare ce se fac cu un ''cocteil'' de hidrocortizon,penicilina si xilina (sper sa nu gresesc). Se procedeaza exact ca la HSG, numai ca nu dor deloc, si nu sint singura care spune asta. Nici pe celelalte fete nu le-a durut.

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Theiuta, vreau sa-ti spun ca HSG nu e deloc atat de groaznica. mai ales daca citesti la pagina de mai jos si vezi ca e fff important sa stai cat mai "moale" cu putinta.

tot ca o incurajare, eu am facut dubla HSG, avand 2 utere a trebuit sa imi injecteze dubla cantitate de solutie. eu cred ca e f important UNDE si CINE face aceasta procedura.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115940&whichpage=6

Pe de alta parte, si eu cred ca esti bine sanatoasa, daca ai reusit sa faci un bebel asa repede, un control mai amanuntit nu ar strica totusi dar HSG cred e cam mult.

puup

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/AfEIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Multumesc, Mara.Am citit.Unde ai facut hsg?

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi76 spune:

multumesc mult ca mati pus si pe mine pe lista de rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci ai doresc lui cami nastere usoara si bucuria ei sa o avem toate femeile care asi doresc cu ardoare un copilas vreau sa ai multumesc si lu happi care ma ajuta foarte mult cu toate ca eu o zapacesc cu antrebarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dragele mele,

Va adresez si eu o mare rugaminte, din partea Georgiei. Am intrat absolut intamplator sa vorbesc cu ea pe messenger si mi-a spus ca este suparata pentru ca nepotelul ei e in spital si nu se stie de la ce ii ies analizele foarte proaste. Mai mult decat atat nu pot sa spun pentru ca nu stiu, dar am inteles ca toata familia este extrem de ingrijorata. Vlad Ilie se numeste nepotelul Georgiei, este baietelul fratelui ei. Va rog sa fim alaturi, in rugaciune, de Vladut, sa ii ajute Dumnezeu repede sa se faca bine...!
M-a indurerat pentru ca n-am simtit-o pe Georgia niciodata atat de trista! Este singurul lucru care mi-a trecut prin cap ca l-as putea face in aceasta situatie, sa ma rog si sa va rog si pe voi sa va rugati pentru Vladut! Am intrebat-o pe Georgia daca va pot spune si chiar m-a rugat sa fac asta... Va multumesc din suflet!

Theiuta, ma intrebi in ce sens spuneam sa iti analizezi sentimentele. Cred ca e justificata intrebarea, adica poate am fost ambigua... sa ma ierti! Ma refeream, simplu, la a vedea tu ce simti vis-a-vis de aceste investigatii. Pentru ca ce poate fi bun pentru cineva poate sa nu fie musai bun si pentru tine. Ma gandeam ca poate ai sa simti ca aceste investigatii nu sunt pentru tine, ca nu e cazul sa le faci... sau dimpotriva. Scriu seara, cand sunt de obicei extrem de obosita si scriu cu mare greutate - si ma exprim neclar, am observat si eu. Sper ca te-am lamurit acum...

Imi permiti sa te intreb daca a trecut mai mult timp de cand incercati? Pentru ca daca sunt numai cateva luni eu cred ca nu e cazul sa va ingrijorati. Sa ma ierti daca indraznesc prea mult!...

Va imbratisez cu mult drag pe toate si va doresc tot binele din lume. Acuma ma asez la citit ce ne-a scris Caciantoni, cu pildele si povestile frumoase pe care ni le aduce in fiecare zi MULTUMIM!

pentru voi toate!

Livsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Georgia, ma voi ruga si eu pentru nepotelul tau. Eu iti sunt mult recunoscatoare pentru braulet. Am inceput sa il port in saptamana asta si m-am gandit la tine. Sa ii dea sanatate Dumnezeu nepotelului tau.

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna dimineata si doamne ajuta...cred ca Dzeu mia ascultat rugaciunile iar uleiul sfantului a inceput sa faca minuni..credetima parca nu as f avut nimic la coloana, doar dupa 4 sedinte de fizioterapie mia trecut spatele, doamne ce minuni sunt pe acest pamant, desi mai am 4 sedinte dar eu sunt bine deja, am avut ultimele 2 saptamani de cosmar, dar greul a trecut

aseara lam sunat pe dct meu ONOFRIESCU si iam povestit prin ce am trecut si mia dat sa iau timp 7 zile duphaston ptr ami reveni CM..si 5 zi de menstra sa ma prezint la el, si om vedea atunci ce se intampla cu organismul meu..mam mai linistit acum, parca simt o raza de soare si lucrurile se vor indrepta si la mine

ma voi ruga si eu ptr sanatatea lui VLADUT saracutul, sa se roage sfantului Stelian ocrotitorul copiilor, sa il dea pe copil cu ulei sfiintit si speram ca va fi bine si la el

doamne ajuta
azi am program adminsitrativ

Mergi la inceput

'neata

Livsy imi amintesc ca Vladut a mai fost bolnavior prin decembrie, parca...
Dumnezeu sa-i dea sanatate !

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput