Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mada zi ase:vrei sa iei painea dr Iosup de la guraDeci daca se confirma si ecografic 2 saculeti-recte doua buchetele de flori stim ce vei aveaVezi ca te bag la somn sa-mi spui si mie ce asteptFELICITARI INCA O DATA si INCA O DATA!!!
Ralu sa ne traiti toti 3 fericiti si sanatosi,impreuna sa fiti muuuuuuuuulti-muuuuuuuulti ani de acum inainte!
Alexia sa-ti traiasca turtita mica si smechera ca stie ce sa aleaga!!!Pup tzopaita si pe mama ei!
Aditzac BINE AI VENIT PRINTRE NOI!!!Si iti doresc sa vina BB repede dupa injectii!Stai linistita ca e ideal sa se opreasca menstra la prima injectie.Eu asa am patit.Regimul il gasesti pe endo resolved,noi am avut ceva amendamente...poate mai citesti si iti faci idee si pe scurt dar cuprinzator ti-a explicat foarte bine Cristy ce trebuie sa faci!
Ioana,Alexa Ioana pai da!YES we can!Si o sa vedem fiecare pe pielea ei cum sta treaba cu greturile si toate cele.
Aerlilian burtica e bine.No acum nu-s tatie roz dar mere pentru ca chiar si asa e tare frumos.Mai ales cand iti cauta sosul in coarne si te indoapa cu ce vrea inimioara teu.Am facut azi 14 saptamani asa ca dau de bautDoamne ajuta la toata lumea!
Lilisor tu cand pleci?Poimaine?Iti tin pumnii stransi si sa lasi emotiile acasa,da?Fa cum ti-am zis si o sa fie bine:relaaaaaaaaaax!!!Doamne ajuta sa te intorci numai cu vesti bune!
Didi mai un pic.E bine ca esti in veselie!
IoanaP te salutez si eu si va felicit pt ce ati realizat pana acum!Sunteti extraordianare!Multumim!
Va tzuchez pe toate si ma bucur ca mai dati un semn,vb de cele mai nescriicioase dar prezente la evenimente importante cum e cu Mada acu'!
La noi ninge si e brrrr si copilul meu nu are o tzoala pe elbine ca si-a luat mama-sa o pereche de nadragi in care arata cat Tambadar tin cald la burtica si la fundulean,asa ca am cu ce sa ma dau momentan ca era jali rau altfelu'

KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Madutzule drag si scump , felicitari din suflet pentru samburel.
Sa ai 9 luni minunate!!!!
Fetele mele dragi uite asa intr-o buna zi o sa bata vantul pe aici , pentru ca toate , toate vom fi ocupate cu bebei .
Deci lectia nr.1 .....uite asa de optimiste .Am zis!
Lucic pup .
Imbratisari speciale Georgiei.
Magdita hai cu vestile buneEu iau Flavin 7 de o luna jumatate si am o singura problema....constipatie.Culmea.Recunosc insa ca a fost primul c.m. cand am stat fara calmante.Promit sa revin cu vesti despre asta.
In rest , cu examene , cursuri ,scarbiciul.Pup toata ”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

lucialu .iti multumesc frumos , un pt tine !
de cand am intrat pe acest site il '' rasfoiesc '' toata ziua
sper sa gasesc regimul pe endo resolved ...il caut imediat
nu stiu daca vi se intampla si voua , dar mie imi merge site f greu , o fi de la internet ?
abia astept sa vad ce se v intampla dupa acest tratament .....imi poti zice la cate luni dupa ultima injectie ti-a venit menstruatia ?
ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lushicule... ce sa fac si yo ma descurc cum pot, baga fata somn ca de asta nu duc lipsa
Multe saptamani inainte (ei nu prea multe, eventual pana la 40s)
Luca..mersic mult, da-i inainte cu flavinul, si eu am luat si mai iau inca, nu are ce sa-mi dauneze.

Ralule...cred ca ar trebui sa schimbam numele la capitol "Endometrioza-Yes We Can" ca sa stimulam fetele ca se poate

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Madaaaaaaa incredibil! Te felicit si aici draga mea.

Iti urez o sarcina usoara si un bebe sanatos. Dumnezeu sa te ajute in continuare si sa te lumineze ca pana acum.

Doamne ajuta.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Aerlilian, ce sa fac? uite, ma minunez si eu de vestile astea bune, mi se mai incalzeste sufletul...
Altfel, momentan nu fac nimic, mai fac o incercare in aprilie (daca e sa iasa analizele bune acum) si sper ca nr 3 sa fie ca in basme, cu noroc si sa am un praslea al meu... daca nu, mai fac o pauza si ma mai gandesc in toamna incotro s-o apuc...
Intre timp, ma chinuiesc sa slabesc, sa scap de ravagiile de dupa primul tratament, ca la al doilea eram exersata:)

M-am mai "uitat" dupa tine si parca mi s-a parut mie ca simt un gust... care nu isi are locul... cum mai esti?

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

lucialu.........vroiam sa te felicit pt sarcina . Sa fiti sanatosi si voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Madutzul meu drag, felicitari si aici pentru valoare beta hcg-ului , o sarcina de vis iti urez.
Lucic, am citit ce ai povestit de la eco lacrimand . Sa iti ajute Dumnezeu in continuare sa ai o sarcina frumoasa si usoara.
Luca2008, pup dulce fata, ca nu te-am mai vazut demult. Ma bucur ca esti bine .
Ralu, sa iti traiasca Tudorelul, sa fie sanatos si sa fiti fericiti toti trei.
Ioana, Boo, Alexutza, Didi, Romanitza si toate fetele nementionate, va pup dulce si sa auzim cat mai multe vesti bune.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

ola fete dragi, mai da ce animat este topicu' nostru de cand cu vestea minunata a lui madutz
madutz, felicitari pentru valoarea bhcg, la eco ai fost?
aditza, mie mi-a venit cm-ul dupa primul tratament la 70 de zile. de simptome, ce sa-ti zic, ma simt excelent, nu mai am nici un fel de dureri, nu ma mai inteapa nimic, dar am bufeuri la greu... cam atat... a, si m-am cam ingrasat, in rest nu ma plang...

va pup si va las ca abia imi merge netu... sau o fi de vina site-ul... nu stiu...

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Pai, cum sa nu fie sarbatoare, cand una dintre noi pleaca la Odisee!!La cat mai multe gravidute pe anul asta!
Madutz multumesc iubita de incurajari!Felicitari pentru beta HCG-ul urias, acum se vede si la eco, daca a trecut de 1.000
Lucialu plecam toate de aici direct la Odisee...am zis...
Fireyes ma bucur ca ai un plan de bataie, e un semn bun!
Aerlilian nu ai voie sa fii tristuta, va veni si ziua ta, cand ne vei anunta asa o veste buna! Eu una abia o astept, sa sarbatorim impreuna!
Magdita ce mai faci??
LilianaFi pe unde esti???

Referitor la titlu eu zic sa-l lasam asa deocamdata, ca nu cumva sa fim acuzate de plagiat... Cum ziceti si voi, de fapt, e subiectul tuturor...asa ca putem si vota: "pro sau contra schimbare de nume de titlu?"

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput