Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(43)
Raspunsuri - Pagina 7

aditzaC spune:
Madaa felicitari ! ma bucur din suflet pt tine , sa iti ajute D-zeu sa ai un frumos si sanatos
mi se facuse pielea de gaina can am citit mesajul tau ! felicitari , esti o norocoasa
ai avut endometrioza ?
sper ca in curand sa va dau si eu o veste ca asta

aris26 spune:
MADAAAAAAAA!!!!!!!!
imi vine sa insir toate emoticoanele din lista, dar tot nu ash putea sa iti arat cat de tare ma bucur pentru voi.
ma bushit plansul in fata calculatorului(trebuie sa tineti cont ca nu stau prea bine la domeniul hormoni).mi-a shoptit o pasarica sa intru repede pe forum cum ajung acasa...nu imi venea sa cred cand am auzit...
bravo Mada! bravo dragutza! iti doresc cea mai ushoara sarcina din lume, sa o duci inca noua luni numai cu zambetul pe buze. transmite-i felicitari si sotzului tau. va pe toti trei
cand veniti in bucuresti sa da-ti de stire. trebuie sa sarbatorim cum se cuvine 34+
poze
AMR 6 saptamani

aditzaC spune:
As dorii sa aflu de la cele care au facut Diph la cat timp dupa ultima injectie le-a venit CM ? mie de ex mi s-a oprit definitiv dupa prima injectie .......asa vi s-a intamplat si voua? Aveti reactii din cauza injectiilor ? Ce regim se tine pt Endometrioza ?
va multumesc frumos

Ioanatugs spune:
Mada23 ce bine i-ti sta pe listuta! Intru si eu in hora celor care spun "Yes we can..."
si in petrecerea online...
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

mada23 spune:
Speranta, Xdidi, Aditza... multumesc
Arishica... te saluta si sotul, poate reusim sa ne vedem cand ajung,sper sa nu venim pe fuga, pana la urma s-a luat de la apa ta nu ?
Ionica... ce mult imi doresc sa fii si tu cu noi acolo, noua luni minunate, dar DD e mare, eu si cu Lucshica suntem minuni vii, sa nu incetezi nici o clipa sa speri, eu va trag dupa mine sa stiti, DD ne iubeste mult
mii de pentru fetele mele dragi
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

aerlilian spune:
Ralu ,sa-ti traiasca baietii,sa te bucuri de ei si sa-mi promiti neaparat ca si pe mine ma vei trece tot tu pe prima pagina,si asta cat mai curand!!!!
Fireyes ,tu stii ca noi n-am mai stat de multa vreme la palavre?Asa ca...spune-mi tu mie,ce mai faci si ce intentionezi sa mai faci....
Ioana ,mi-e dor de tine,dar atata timp cat simt optimism in sufletelul tau, inseamna ca e bine...
Lucic ,ce mai face bebe din burtica?Vreau detalii...

goldi spune:
Mada, ce veste superba!!!!
Felicitari, cred ca plutesti de fericire si sunt sigura ca asa vei fi pana o sa strangi in brate un bebic perfect.
Cu asa mamica optimista si frumoasa, normal ca bb a venit repejor.

mada23 spune:
Ioana p76... multumesc mult, admir mult munca pe care o faceti acolo la "campanie", faceti mult bine pentru milioane de femei, munca vostra nu o sa ramana nerasplatita, DD o sa va ajute sa tineti puiutii in brate
Ana-Alexia, Cristy, Magdita, Goldi...
madutz
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

mada23 spune:
Beta 1352.84
madutz