Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(43)
Raspunsuri - Pagina 6

unducthable spune:
Mada , a venit si aceasta zi binecuvantata.
Sa fiti sanatosi , tu , bebele drag , sotul tau si Dumnezeu si Sf. Maria sa fie cu voi clipa de clipa.
Sa iti tii copilasul in brate , sanatos si fericire multa va doresc.
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/index.htm

rala spune:
Mada draga mea!!! O surpriza incredibila sa imi inveseleasca inceputul de saptamana!!!! Felicitari din tot sufletul si iti tin pumnii ca totul sa mearga ca pe roate! Am citit si am avut senzatia ca a venit cineva si mi-a modificat reglajul scaunului in asa fel incat vedeam monitorul de undeva de sus . Deci plutesc si eu cu tine! Citind ce ai scris te-am si vazut cu bebe in brate, o Valentina dulce cu ochii lui tati! Iti dai seama ca nebunia testelor si ziua 1 si glerelor s-a incheiat??!? Cel putin pentru vreun an si ceva.
Sa faci bine sa iti misti fizicul incoace si sa dai un semn. Am de baut niste apa din paharul tau!
Good things happen to good people!

ralu_t spune:
maaaaaaadaaaaaa!!!!! ce onoare-mi faci
, te trec eu pe prima pagina
. lipseste omul o zi (motivat
-am aniversat 5 ani cu sotul si 9 luni ale lui terorica, deci ieri a fost o zi plina de evenimente frumoase) si ce vesti frumoase primeste intr-o luni dimineata!
cuvintele sunt de prisos, ma bucur cu lacrimi
sa-ti dea DD o sarcina fara peripetii, si un copilas asa cum il visam toate:SANATOS!
bravo bravo bravo
cand te duci la tutu?
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Alexa Ioana spune:
madalutuuuuuuu !!!!!!!!! doamne, nu'mi vine sa cred !!!!!!!
asta da inceput de saptamana
ma bucur din suflet, mada ! tare tare de tot ma bucur !
sa ai o sarcina frumoasa si usoara, si un bebe sanatos !!!
cred ca ne trebuie un subtitlu la subiect: "yes, we can !", vorba lu' prietenu' obama
te pup tare tare

mada23 spune:
Diana, Rala..multumesc mult, sa va ajute Bunul Dumnezeu sa va tineti copilasul in brate
Ralu... la marele fix, pai nu puteam sa ma trec singura pe prima pagina, nu?
la multi ani sa va iubiti mult, iar Tudorica sa incununeze dragostea voastra
Alexa Ioana...multumec mult
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

fireyes spune:
Mada, este incredibil de frumos ce traiesti!!!! sa fiti fericiti, sanatosi si sa plutiti pe norisor 9 luni (sau 8 cate au mai ramas!!!!)
still counting: 1,2,...

alexia28 spune:
Madaaaa, felicitariii, sarcina usoara, sa fii fericita si sa te bucuri de bebelusul ce creste in burtica, sa fie sanatos si sa se nasca la termen
Ce veste ffff buna
Noi am lipsit motivat, am avut turta piticutii si am petrecut, a ales de pe tavita cheile de masina, banii si fardul .....deci pot sta linistita ca fata o sa se descurce o sa pun pozici diseara
Va pupic si vorbim mai tarziu
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de
Natalia Maria 20.02.2008
prietene DC .

mada23 spune:
Fireyes, Alexia... multam mult
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

speranta2008 spune:
FELICITARI MADA!!!! SA AI 9 LUNI PLINE DE BUCURII!!!
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

xdidi spune:
madaaaaaaaa felicitari, deja incepe sa se goleasca forumul ceea ce e foarte bine sa existe doar odiseea........sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sarcina la termen.
despre mine ce sa va mai zic e totul bine, astept data de 9 martie
cand va fi ultima injectie. va pooooooooooop
didi