Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Madaaaaaaaaaaaaaaaaa,Maduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut,Maditaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!Doamne ajuta!Doamne ajuta!Doamne ajuta!!!!
Vai ce ma bucur!!!!Heheheheheeeee ce vorbeam noi zilele astea
Imi vine sa zbor pana la tine sa te strang in brate!
Sarcina usoara,la termen si BBito-BBline sanato(a)s(e)!!!
FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!

Fetelor beau un pahar de samponie virtuala si la mai cat mai multe graviduteeeeeeeeeee!!!Doamne ajuta tuturor fetelor!!!Curaj si speranta ca se poate!

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lushicule... mersic mult
inca visez, stii si tu mai bine, cunosti starea...Bunul Dumnezeu s-a milostivit si de noi

madutz

days...days....
asa de optimista sunt:
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Madaaaaaaaaaaaaaaaa,

Ce tareeeeeeeee!!! Mi-au dat lacrimile cand am citit. Meriti toate lucrurile bune. Sa fie intr-un ceas bun!!

Mergi la inceput

Da stiu starea,de-asta probabil ca acum sunteti ametiti rauAsa am fost noiO sa fie bine, nu lua hotarari acum,calm sa digeri vestea,culmea si vestile astea atat de bune si mari au nevoie de timp sa le realizeziDe calcat pe nori o sa calcati multe saptamani de acum inainte
De SF Valentin!Este minunat!O meritati pe deplin oameni buni!
Cat suntem de mari?4 saptamani sau?

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

da, 4 saptamani parca nu vorbesc de mine
Ili...

madutz

days...days....
asa de optimista sunt:
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Stiu,stiu si daaaa clar!dupa liniutele alea numai tu esti "impricinata" LA CAT MAI MULTE SAPTAMANI PANA LA TERMEN!!!Hai ca va fi bine!Nici nu aveam de gand sa intru pe net...ne ...o leneeeeeeesi am intrat sa caut ceva despre niste carti si spun:hai sa intru pe forum sa vaz daca-s toate buneca mi-am jurat ca nu te mai bazai nici pe tine nici alta fata pana nu vine ea cu vestea,sa nu mai tocai omu' la creiersi uite asa...ne-ai facut o seara minunata!
A VENIT MIRACOLUL SI PE STRADA TA MADUT! si va veni la fiecarepentru ca toate sunteti minunate si cu inimile mari,deschise sa primeasca puiutii de om!
Mi-a iesit ok DT.Asa ca suntem in grafic.

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada23

Buna seara dragele mele,

de patru ani astept acest moment, atatea nopti de scenarii ce fel am sa dau vestea, dar acum nu-mi gasesc cuvintele.....
Bunul Dumnezeu s-a milostivit asupra casei noastre si dupa atatea ani de asteptare o minune a Sf Nectarie capata viata in pantecul meu, un mic ghicel care va creste cu ajutorul Bunei Maicutze.

Desi nu cred in vise cele cu cifra 7 s-au dovedit ca au ceva mesaj bun, in urma cu vre-o saptaman si un pic am visat ca o fata de la etajul 7 mi-a dat doua buchete de ghiocei.. sunt in anul 7 de casnicie...ma rog vise....dar de aseara dupa ce am trebaluit bine prin casa, curatenie luna inclusiv sters geamuri m-a strafulgerat asa ca trebuie musai sa fac un test, avusesem toata saptamana niste semne ciudate, iar toata dupaamiaza mi-a fost rau de la nishte sarmalute mancate la prinz...rupta de oboseala plec sa cumpar faimosul test, ajung la farmacie si nu ma multumesc doar cu unul , cumpar doua, zic" unul in seara asta unul maine dimineata". Bunnn ajung acasa sa incerc faimosul test, daca este ceva trebuie sa iasa din seara asta doua liniute, daca nu maine nu are rost sa-l mai fac..strategie ce mai...prestez in baie si ce crede-ti SURPRIZE, SURPRIZE INSTANT DOUA LINIUTZE dovada ....se invarte totul in jurul meu nu stiu ce sa fac, una bucata sot nu este acasa, ma uit de cateva ori, e rosie, rosie, nu are cum sa fie gresit, am avut eu niste patanii cu niste teste dar dupa 15 se vedea ceva pal de tot, acum rosie neica .
Ma dezmeticesc un pic multumesc cerului pentru darul minunat primit, plang in hohotete si vorbesc cu Bunul Dumnezeu ca sa milostivit de mine pacatoasa .
In starea de euforie in care eram mi se parea ca timpul are o viteza uluitoare, sotul nu mai vine sun dupa el, imi inchide, era pe scari, intra pe usa si..si..palnurile mele de patru ani cu intreg scenarii de cum sa-i spun nu mai au nici un farmec, muta ii arat testul...el: ei e fals, stai un pic, esti sigura? eu: mai am unul il fac si pe ala, e prea rosie nu are cum sa fie fals, trecuse aproape o ora il fac si pe al -doilea...la fel rosu plin, instant
Toata seara am zambit ca tampii ne uitam cand unul la altul, cand la teste, nu stiu daca am dormit trei ore adunat, m-am svarcolit ca pestele pe uscat...ciudata stare nu credeam...Dimineata la 7 eram in picioare faceam pishu pe inca doua teste diferite si la fel instant doua liniute...ar fi cazul sa ma opresc...
M-am intins cam mult , ma scuzati doresc din toata inima sa simtiti toate, absolut toate aceasta fericire, aceasa minune, nu stiu ce va fi mai departe Dumnezeu stie si cum am facut pana acum ma las in mainile Lui, dar ii multumesc neincetat pentru aceste clipe minunate
Nu incetati sa credeti Bunul Dumnezeu are grija de fiecare, daca mie pacatoasa m-i s-a intamplat aveti credinta ca DD ne iubeste mult, numai ss cerem ajutorul.
Multumesc din suflet si voua, care neconditionat ati fost tot timpul alaturi de mine si m-ati incurajat
Miracolul a venit pe stada mea

madutz

days...days....
asa de optimista sunt:

N-am scris niciodata pana acum la acest subiect, dar acum citind din intamplare povestea ta, Mada, am intrat sa te felicit si sa-ti spun ca este cel mai frumos mesaj prin care se anunta sarcina pe care l-am citit. Tare emotionant felul cum ai descris toate starile si sentimentele tale si ale sotului.
Iti doresc o sarcina usoara si apoi un bebe sanatos !(sau poate chiar doi, ziceai de doua buchete de flori-cele din vis)

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Mada, felicitari!!!!
Sarcina usoara, la termen, sa fiti sanatosi si tu, si bebe!
Ma bucur pentru voi!

E un an plin de miracole...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

fetelor tocmai m-am intors acasa si evident intru pe forum si ce vad...
MADUTZ E GRAVIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!
mada felicitari din tot sufletul, sa-ti traiasca minunea si atunci cand te vei mai linisti asteptam sa ne spui povestea, sigur fetele vor vrea sa te treaca pe prima pagina
adi, poti sa mananci orice fel de fructe si legume vrei mai ales proaspete si de asemenea seminte de orice fel (nuci, alune, etc), peste. fereste-te de grasimi animale, produse alimentare ce contin aditivi alimentari, prajeli, zahar, cafea, ciocolata. si ce aste cel mai important: ai mare incredere, dupa cum vezi se poate

pup dragele mele

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Madutzul meu drag, felicitari din tot sufletul, sa ai o sarcina de vis si un bebelus perfect .
Si sa tragi cat mai multe fete dupa tine .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !

Mergi la inceput