Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(43)
Raspunsuri - Pagina 4

aditzaC spune:
cristi..si ioana va multumesc din suflet pt incurajari ! incep sa prind speranta cand va citesc , va multmuesc inca o data !
Ma bucur ca de acum incolo pot dicuta cu voi !
Aveti dreptate ,sunt tanara si am multe sanse. Dupa operatie medicul mi-a zis ca trompa si ovarul drept sunt f bune si nu am nici o problema , iar din ovarul stang mi s-a luat f putin , dar medicul mi-a zis ca acesta se va regenera. Stiu ca sunt femei care au ramas numai cu o singura trompa , stiu ca de asemenea sunt femei care au ramas cu endometrioza , ma bucur mult pt ele si sper ca Dzeu sa faca in curand o minune si in cazul meu si al tuturor femeilor care isi doresc un copil . Am sa intru sa citesc in arhiva , am citit o parte si intradevar am gasit lucruri importante .
As dorii sa aflu de la cele care au facut Diph la cat timp dupa ultima injectie le-a venit CM ? mie de ex mi s-a oprit definitiv dupa prima injectie .......asa vi s-a intamplat si voua? Aveti reactii din cauza injectiilor ?

aditzaC spune:
vroiam sa va mai intreb.......c efel de regim sa tin ? am citi ca nu este bine sa mananc morcov , sfecla , otet , ciocolata , mezeluri
l-am intreabt oe medic daca tb sa tin regim si mi-a zis ca pt ce imi tb regim ?! mai avea un pic si radea de mine

mada23 spune:
Buna seara dragele mele,
de patru ani astept acest moment, atatea nopti de scenarii ce fel am sa dau vestea, dar acum nu-mi gasesc cuvintele.....
Bunul Dumnezeu s-a milostivit asupra casei noastre si dupa atatea ani de asteptare o minune a Sf Nectarie capata viata in pantecul meu, un mic ghicel care va creste cu ajutorul Bunei Maicutze.
Desi nu cred in vise cele cu cifra 7 s-au dovedit ca au ceva mesaj bun, in urma cu vre-o saptaman si un pic am visat ca o fata de la etajul 7 mi-a dat doua buchete de ghiocei.. sunt in anul 7 de casnicie...ma rog vise....dar de aseara dupa ce am trebaluit bine prin casa, curatenie luna inclusiv sters geamuri
m-a strafulgerat asa ca trebuie musai sa fac un test, avusesem toata saptamana niste semne ciudate, iar toata dupaamiaza mi-a fost rau de la nishte sarmalute mancate la prinz...rupta de oboseala plec sa cumpar faimosul test, ajung la farmacie si nu ma multumesc doar cu unul , cumpar doua, zic" unul in seara asta unul maine dimineata". Bunnn ajung acasa sa incerc faimosul test, daca este ceva trebuie sa iasa din seara asta doua liniute, daca nu maine nu are rost sa-l mai fac
..strategie ce mai...prestez in baie si ce crede-ti SURPRIZE, SURPRIZE
INSTANT DOUA LINIUTZE dovada
....se invarte totul in jurul meu nu stiu ce sa fac, una bucata sot nu este acasa, ma uit de cateva ori, e rosie, rosie, nu are cum sa fie gresit, am avut eu niste patanii cu niste teste dar dupa 15 se vedea ceva pal de tot, acum rosie neica
.
Ma dezmeticesc un pic multumesc cerului pentru darul minunat primit, plang in hohotete si vorbesc cu Bunul Dumnezeu ca sa milostivit de mine pacatoasa .
In starea de euforie in care eram mi se parea ca timpul are o viteza uluitoare, sotul nu mai vine sun dupa el, imi inchide, era pe scari, intra pe usa si..si..palnurile mele de patru ani cu intreg scenarii de cum sa-i spun nu mai au nici un farmec, muta ii arat testul...el: ei e fals, stai un pic, esti sigura? eu: mai am unul il fac si pe ala, e prea rosie nu are cum sa fie fals, trecuse aproape o ora il fac si pe al -doilea...la fel rosu plin, instant
Toata seara am zambit ca tampii ne uitam cand unul la altul, cand la teste, nu stiu daca am dormit trei ore adunat, m-am zvarcolit ca pestele pe uscat...ciudata stare, nu credeam...Dimineata la 7 eram in picioare faceam pishu pe inca doua teste diferite si la fel instant doua liniute...ar fi cazul sa ma opresc...
M-am intins cam mult , ma scuzati doresc din toata inima sa simtiti toate, absolut toate aceasta fericire, aceasa minune, nu stiu ce va fi mai departe, Dumnezeu stie si cum am facut pana acum ma las in mainile Lui, dar ii multumesc neincetat pentru aceste clipe minunate
Nu incetati sa credeti Bunul Dumnezeu are grija de fiecare, daca mie pacatoasa m-i s-a intamplat, aveti credinta ca DD ne iubeste mult, numai sa cerem ajutorul.
Multumesc din suflet si voua, care neconditionat ati fost tot timpul alaturi de mine si m-ati incurajat
Miracolul a venit pe stada mea
madutz
days...days.... asa de optimista sunt:
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

lilianaFi spune:
Madaaaa!!!! ..iubtaaaa!!!!...ESTI GRAVI!!!!....FELICITARI DIN TOT SUFLETUL....
...ce ma bucur!!!!
...sa ai o sarcina frumoasa si bebel sanatos

felix76 spune:
Madaaaaa! yupiiii, nu degeaba am deschis eu calculatorul la ora asta!
O veste pe cinste!
Mada e gravi! Mada e gravi! Mada e gravi! Mada e graviiiiiii!
Felicitari din inima! Sarcina usoara si bebe perfect iti doresc!
Pot ... pentru ca eu cred ca pot

mada23 spune:
sar'na mult inca nu realizez
madutz
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

mada23 spune:
doresc din tot sufletul sa va molipsesc si pe voi, nu am cuvinte .....
madutz

Ioanatugs spune:
MADA23 FELICITARI IUBITA!!! Sarcina usoara si la termen i-ti doresc!! Vai veste frumoasa!!
Cupidon va iubeste...
!! Am vazut si eu "dovada"
, e cat se poate de pozitiv!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

mada23 spune:
Ioana... mersic
am sa tarai piciorul tare , vreau din suflet sa ramana subiectul asta "gol" sa nu mai existe aspirante
madutz

Ioanatugs spune:
Mada23 asa sa faci iubita! Se pare ca anul Bivolului va fi chiar anul Berzei!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare