Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

apropos de omega 3 , mi-am cumparat de la plafar si am luat 2 de 2 ori pe zi dupa masa , cred ca de maine am sa iau numai unul de 2 ori pe zi , tinand cont ca mi-am luat si alte vit si minerale ma gandesc sa nu imi faca rau cumva .
Am uitat sa precizez ca urmeaza sa imi cum oua de prepelitza , sunt tare curioasa sa vad ce gust au !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu mi-am cumparat omega 3 si omega6, simteam ca ma ingrasasem....oualele de prepelitza au acelasi gust ca cele de gaina, dar am inteles ca trebuie sa fie consumate crude ca sa aiba acel efect de "medicament"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

MADAAAAAAAAAA felicitari mamicoooo !!!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebelin minunat !!

YES WE CAN !!!!!

Mergi la inceput

beatrice ......eu as vrea sa ma ingras un piculet ca sunt prea slaba .
in ce priveste ouale , nu pot in nici un caz sa le consum crude

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Romanitza... burtika frumoasa, sarcina usoara
Boobulina.... mersic mult, pup si cavalerul tau dulcel, doamne ce i-as mai pupa falcutele alea frumoase
Aditza....nici eu nu am putut tine regim strict, dar am incercat incet, incet sa elimin mancarurile cu e-uri multe, carnea de porc, salamurile, sucurile, conteaza foarte mult sa faci miscare, sa iei vitamine, pe prima pagina sunt trimiteri la multe sfaturi utile, iar de ingrasat nu-ti dori ca ai timp, daca faci dipherelin cateva kile le ai asigurata, eu am pus 10 de la el

poop fetele

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

hello, fetele, am si eu o intrebare pentru cele care au facut trata cu diphe: de 1 saptamana ma confrunt cu ameteli, greata si dorm pe mine, pot fi efecte adverse ale tratamentului? mentionez ca ieri am facut injectia nr.3 iar sarcina dupa cum bine stiti in timpul tratamentului este exclusa. voi ati avut astfel de simptome?va pup si astept cu interes experientele voastre

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

mada .........asa de mult ai luat in greutate ? , in decursul a cator luni ?
eu mom nu m-am ingrasat .......ba mai mult am slabit , cat am stat acasa ( 1 luna de zile ) dupa operatie pusesem pe mine vreo 2 kg , acum le0am dat jos :d si am din nou 50 kg la o inaltime de 1.69
O sa tin si eu cat de cat un regim si incerc sa fac miscare acasa momentan . Am un steeper la care mai fac seara vreo 300 de '' exercitii '' .
Cristy ......astea sunt simptomele Diph , asa ca nu te speria . Tu esti cu tratamentul cam la '' acelasi nivel '' ca si mine , adika suntem la a 3 injectie. Eu am facut-o acum o saptmana si nu mai fac nici o injectie , aceea a fost ultima .
Eu ca si simptome am asa : dureri de cap , oboseala , ameteli , insomnii , bufeuri , frisoane , uscaciunea vaginului , nervozitate si depresie ( cand si cand ) .
Am obs un lucru ...cand am facut ultima inj ma asteptam sa ma apuce mai rau aceste reactii ale tratamentului , dar vad ca imi este un pikulet mai bine . Nu mai am bufeuri asa dese , iar seara am inceput sa ma odihnesc mai bine , cu toate ca a doua zi de dimineata adorm in tramvai .
Va pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Aditza....la vre-o 3-4 luni de la terminarea tratamentului a inceput umflarea ,cam in 5 luni, treptat,bine a fost ca aveam loc, 1,68 si 50-52kg,am mancat chiar mai putin ca de obicei, am facut miscare, dar asa a reactionat organismul meu, problema ca nici acum dupa aproape doi ani nu am scapat de ele, acum oricum nu mai conteaza ca o sa mai adaug 10 pe putin.
Dar poate organismul tau reactioneaza altfel.

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

aditz drag, o fi asa cum spui tu, eu acu sunt la scarbici, dorm pe mine, abia ma tin pe picioare, am ameteli, mi-e greata si singurul lucru pe care mi l-as dori este un pat mareeeeeee...in fine, om trece noi si peste asta, si sa stii ca eu nu am deloc uscaciune vaginala, de data asta am scapat
asa, in alta ordine de idei: scoate margarina din alimentatie definitiv, nu e buna deloc

Mergi la inceput

ups, beatrice, abia acum am vazut pm-ul, ti-am raspuns

Mergi la inceput