Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
MoRo_K spune:
Buna seara dragutzelor...ce ma bucur ca suntem majoritatea pe aceeasi lungime de unda : gazele
..chiar m-au apucat de ieri seara niste crampe in burtica ...de la mandrele de ...gaze...si azi la fel..si evident constipatie...ah da..si ..si eu mananc ca trebuie ca altfel...off gretzurile mele...bine ca nu vomit...nu e timpul pierdut dar sper sa ma ocoleasca..in rest mi-am luat si eu rezultatele analizelor,toate bune...dar ciudat e...ca de ex...calciu nu mi-a dat sa fac dar CMV mi-a dat...cam pe schema asta sunt analizele mele...ei...voi vedea eu pe 19 febr cand ma duc iar la nenea doctoru.
pupici multi si noapte buna!
vik-cj spune:
Buna seara fetelor!
vad ca nu sunt singura balonata...sincera sa fiu nu stiu ce sa mai fac si ce sa maninc sau nu, am impresia ca orice maninc ma baloneaza!
Inca sunt fericita ca nu ma pling de greturi...DAR sunt in culmea disperarii...ma mai cuprind doar sutienele pentru sport, restul string si stau aiurea. Asta e....pentru bebe suportam orice!
Nu am fost atenta la listuta... mai sunt fete din Cluj? Daca da, s-au decis deja unde vor merge, Stanca sau Gine I?
Va doresc o seara frumoasa!
anaconda2 spune:
Mariaanna , am citit putin din urma..., si citez din mesajul tau de pe 9 (ieri) : "M-am intors de la medic...N-am avut ce vedea , decat un sac mic si lunguiet....si ceva mic, vag inauntru .A zis ca sunt abia saptamana 5,ca urmeaza in cca 3 saptamani sa se observe si ceva activitate cardiaca."
Deci , as face pariu ca 9 mm avea "acel sac mic si lunguiet" :)) , iar acel "ceva mic , inauntru" , era sacul vitelin . Si de ce sa mai stai inca 3 saptamani ptr urmatoarea eco ?? Mergi aproape de 6 saptamani undeva , sau chiar la dr tau , si fa-ti eco sa vezi embrionul si activitatea cardiaca !
Eu merg saptamanal . Ca doar se plateste eco , nu ? Asa ca daca vrei , poti merge si din 2 in 2 zile... Care-i problema ?
Cand ai avut UM ?
La mine la 5 saptamani si 1 zi , sacul gestational avea aproape 10 mm . Deci e ok si la tine , stai linistita . Mergi si fa o eco zilele urmatoare , si-o sa vezi si embrionul
.
6+
devylla spune:
Buna dimineata,
Va mai amintiti de noi?
Iataca ca nu reusesc sa-mi fac timp sa intru,apai sa citesc din urma.Sper totusi sa apuc azi sa citesc cele cateva capitole ramase.
Sper ca toata lumea este ok,cu greturi,fara,gaze sau nu.
Eu ma simt f bine...mananc din 2 in 2 ore
Am o foameeee incredibila.Am inceput sa-mi cumpar mai multe fructe si legume,macar sa tina de foame.
Eu nu mai stiu exact de la prima sarcina,vreau sa ma vopsesc si nu mai stiu exact dupa cate saptamani este ok.Imi amintesc ceva de 12 saptamani...voi ce stiti?
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
monica_dicut spune:
Buna dimineata.
Stare tot proasta. La mine marea constipatie s-a transformat intr-o diaree de toata frumusetea... of. O sa o sun pe doctora sa vad ce imi da voie sa iau sau ce sa fac pt ca stiu ca nu e buna treaba asta in sarcina deloc. PLus ca nu mai am nici un simptom, nici macar putina greata pe care o mai aveam... sper sa mai fie bebe totusi acolo 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
8+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
alex25 spune:
Buna dimineata dragilor si multe imbratisari de la noi!
Noi nu suntem deloc bine din puct de vedere emotional, au aparut nisteprobleme la noi in familie, lucruri destul de grave, care pe mine ma afecteaza profund, am plans de am innebunit, sunt agitata si nu pot dormi, oooooooooooof, sper sa nu fac rau la bebe, dar nu stiu ce sa fac sa ma linistesc!

6+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
alex25 spune:
Gata, asta mi-a pus capac - mi-a vent rezultatul de la secretie si am si am infectie si cu ECOLI si CANDIDA - feletor....HELP!!!!!!! Voi ce stiti? Afesteaza sarcina? Se pot trata in sarcina????
vaaaai, innebunesc, clachez
6+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
monica_dicut spune:
Imi cer scuze, nu mai retin cine a scris de eco saptamanal. In primul rand nu este bine si nu este recomandat sa faci eco saptamanal mai ales endovaginal si pana la 12 saptamani ascultearea inimii bebelusului cu dopplerul, il afecteaza. Pana la 12 saptamani se recomanda maxim 2 eco endovaginale.
Alex
imi pare rau. Incearca sa te linistesti pentru ca starea ta i se transmite lui bebe.Hai capsorul sus 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
8+
O noua viata
monica_dicut spune:
Alex, de candida nu iti face probleme, nu e atat de rea in sarcina, o sa iti dea tratament dupa 18-20 de saptamani. Si eu am si cumnata mea si asa ne-a spus la amandoua. Despre e-coli, aici e mai complicat pentru ca stiu ca necesita tratament cu antibiotic destul de puternic. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cat mai repede cu doctorul tau. Nu e nici asta super grav, se trateaza, dar nu prea stiu cum e in primul trimestru. Fostele colege de odisee au descoperit in ultimul si s-au tratat dupa cum am spus cu antibiotice si nu a fost absolut nici o problema. 
POZNICI CU NOI
Monica
8+
O noua viata