Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
anaconda2 spune:
Monica ... Eco nu face rau lui bebe . Poti sa faci si zilnic .
Am citit destul (si) pe tema asta .
6+
monica_dicut spune:
Eu nu am spus ca eco ii face rau ci ca eco endovaginala ii face rau pentru ca iti umbla acolo jos. Si eu am citit foarte multe (si) pe tema asta si am intrebat doctori. Oricum, e bine de evitat ca sa nu iti faci mustrari de constiinta dupa... parerea mea si sfatul meu. Acum fiecare face ceea ce crede si ceea ce ii spune doctorul. Aici ne spunem doar parerile sau sfaturile atat cat ne pricepem sau cat stim si noi. Nu suntem doctori, nu dam tratamente si sfaturi concrete. Si cel mai bine este sa intrebati doctorul pentru orice si nu sa faceti ce spunem noi aici. Repet, noi doar putem sa va confirmam ca ne-am confruntat cu o situatie asemanatoare si sa va linistim/confirmam ca este sau nu grav. Dar ATAT!
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
8+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Alex, de candida nu iti face probleme, nu e atat de rea in sarcina, o sa iti dea tratament dupa 18-20 de saptamani. Si eu am si cumnata mea si asa ne-a spus la amandoua. Despre e-coli, aici e mai complicat pentru ca stiu ca necesita tratament cu antibiotic destul de puternic. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cat mai repede cu doctorul tau. Nu e nici asta super grav, se trateaza, dar nu prea stiu cum e in primul trimestru. Fostele colege de odisee au descoperit in ultimul si s-au tratat dupa cum am spus cu antibiotice si nu a fost absolut nici o problema. ![]() POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 8+ Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Oooof.....iti dai seamana ca de cand am aflat nu fac decat sa ma interez si sa citesc!
Se pare ca la mine este sensibila la Augmentin si bineinteles ca parerile despre aministrarea in primul trimestru de sarcina sunt impartite...eu sper doar ca impreuna cu dna dr sa luam cea mai buna decizie!

6+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
monica_dicut spune:
Uau, inseamna ca ti-au facut si antibiograma. Asta e f bine ca stiu cu ce se trateaza. Vorbeste cu doctora ta si stabiliti. Nu te mai stresa, totul se rezolva. Ok?
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
8+
O noua viata
alex25 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Uau, inseamna ca ti-au facut si antibiograma. Asta e f bine ca stiu cu ce se trateaza. Vorbeste cu doctora ta si stabiliti. Nu te mai stresa, totul se rezolva. Ok? POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 8+ Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Dap, am si antibiograma.....vineri speram sa fie motiv de bucurie controlul, sa vedem bb, se pare ca o sa fie si motiv de stres....problema este ca de aseara, de cand m-am suparat cu problemele aparute nu pot sa ma calmez, sunt agitata, imi vine sa plnag....si mi-e tare frica sa nu fie bb afectat...offff, mama ei de viata!

6+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
ButterflySim spune:
| citat din mesajul lui anaconda2 Mariaana , da , am azi 6 sapt . Cred ca la tine e vorba de sacul gestational de 9 mm , nu de embrion . Asa e ? Miha , despre ce analize vorbim ...? 6+ |
anaconda2 si mariana dimensiunile embronului sunt diferite pentru fiecare sarcina in parte. fiecare bb se dezvolta diferit. eu la 6 sapr si 5 zile am embrion de 8 mm si sac gestational de 4,33 cm. e diferit de la sarcina la sarcina. nu va panicati daca e un pic mai mic. depinde cand a avut loc exact ovulatia si fecundarea. in legatura cu bataile inimii depine cat de performat e ecograful ca sa le masoare. mie mi-a masurat si bataile inimii. inimioara lui micuta batea cu 136 bpm. joia viitoare mergem iar la eco abia astept sa o aud iar imi venea sa plang cand am auzit cum bate.
7+Simm
miha74 spune:
neatza fete dragi,
eu sunt in mare forma astazi, mi-e mai greu cu imbracatul, ca desi pe cantar ma mentin de o luna de zile la aceeasi greutate, din cauza balonarii nu mai am nici o pereche de pantaloni care sa ma incapa
mai am doua zile de munca (in afara de asta)
si apoi stau acasa cu
si 
monica- alex25- hei !capul sus!

anaconda- poate am retinut eu aiurea (nu m-ar mira, ca v-am zis ca incep sa pierd din neuroni
) ca trebuie sa faci sau ai facut analizele pentru sindromul antifosfolipidic....scuze daca am incurcat
alex25- nici una nici alta nu sunt foarte grave, si sunt tratabile, dar mergi sa iti vezi dr.
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
9+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
ButterflySim spune:
buna miha74,
mersic de urari.
eu chiar am o sarcina usoara in sensul ca nu am greturi decat foarte un pic si asta dupa ce mananc. as prefera sa am inainte ca sa nu ma mai bag atata in mine. in rest mi-e foame intruna si am probleme cu constipatia , balonarea si urinatul des. asta noapte am fost de 4 ori la baie acum sunt cam adormita.
din cate inteleg suntem ca in aceeasi situatie si eu am pierdut 2 sarcini, oprite in evolutie la mine. de data asta simt ca o sa fie bine. stiu cum e sa iti faci griji din orice eu am sangerat un pic sapt trecuta ceva maroniu si m-am panicat am mers imediat la doc si mi-a zis ca e totul ok. cica pot exista astfel de sangerari pe parcurs ce trofoblastul se transforma in placenta si se prinde mai bine de uter. mi-a zis sa nu ma mai stresez ca ii fac rau lui bb si mi-a dat co medical 2 sapt asa ca stau linistita in pat si ma uit la tv sau stau pe net. daca ai anuminte nelamuriri intreaba-ma si poate te pot linisti ca sa nu il stresezi pe bb. pup
7+
Simm
monica_dicut spune:
deja in concediu miha?
POZNICI CU NOI
Monica
8+
O noua viata
Raluca_u spune:
Buna fetele
noi bine sanatosi, am lasat-o mai moale cu greturile, inca nu imi vine sa cred. la Adina per aiurea a inceput pe la 8, 9 saptamani, traim si vedem noi.
am adus copilul acasa si e atat de bine... a crescut atat de mult si vorbeste o multime. toate le stie.
astazi merg si la dr sa vedem cum e bebe mic.
apropo de bebe mic adina spune la toata lumea ca mami are bebe mic in buca (burtica).
Monica din cate stiu eu, Miha intra in concediu pt a sta cu Matei, baietelul lor de un an. cred ca abia au terminat adoptia.
pupici
Raluca
6+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.