Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
monica_dicut spune:
Buna dimineata burtici 
Eu astazi ma simt foarte ciudat, nu fizic ci psihic sau sufleteste. Am o stare foarte proasta. Sper sa nu fie vreun feeling din ala care sa se adevereasca...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
8+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
alex25 spune:
Nu va mai ganditiu la prostii ca ma suparati, nu de alta, dar ma apuca si pe mine! Hai, capul sus si privirea inainte!
Fetelor, dr la care ma duc eu nu lucreaza la particular drept pentru care ma duc la control atunci cand este de garda la spital. Intrebarea mea este: cat sa ii dau la fiecare control? 50ron este suficient? Voi ce spuneti? Mai este cineva in situatia mea?![]()
6+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
gabrittza spune:
alex si eu ma duc doar la spital la dr meu.eu zic ca 5o ron e ok.
monica stai linistita ca este ok.
mai eu nu mai pot de somn.am o stare se somnolenta ceva de speriat.abia astept sa se culca fata acula 12 sa ma bag si eu in pat sa dorm ca mi se inchid ochii.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
6+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
ramsan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami25_7 Buna dimineata!Nu am vesti f bune.Ieri am fost la dr la echo nu s-a vazut sarcina,sacul da,iar pe acho scrie nu sunt semne de viabilitate,am facut un b-hcg aseara,trebuia sa imi trimita rezultatele pe meil,dar nu am primit nimic.Mi-ar pare tare rau sa se fi oprit din evolutie.DEsi dr mi-a dat speranta spunand ca daca am greturi e de bine,am si sanii umflati si durerosi. |
In cate sapt esti? Asta conteaza f mult pentru ca inimioara poate fi vizibila si mai tarziu (in sapt. 7 daca ai avut ovulatie tarzie)Asteapta cu rabdare emailul... eventual da-le un semn si lor ca astepti rezultatul, poate au uitat sa il trimita. Hai capul sus!
Ramona
6+Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
ramsan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Buna dimineata burtici ![]() Eu astazi ma simt foarte ciudat, nu fizic ci psihic sau sufleteste. Am o stare foarte proasta. Sper sa nu fie vreun feeling din ala care sa se adevereasca... ![]() POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 8+ Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Hello! Duamna Monica!! Nu aveti voie in butoiul cu melancolie. Am pus capacul, am pus lacat, l-am incuiat si am aruncat cheia

Ramona
6+Bebita din burtica
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
monica_dicut spune:
Sa traiti am inteles. Cred ca ma enervasera Pic si Poc si d'asta picasem intr-un butoi. O sa va povestesc eu de ce (desi nu cred ca intereseaza
)
alex, si eu tot la spital merg la dra. L amine e mai complicat pt ca dra e prietena buna cu cumnata mea si nu vrea sa ia bani. Drept pt care i-am cumparat mereu cate ceva, ceva gen cosmeticale scumpe Revlon, Avene sau L'oreal. Acum sambata am vrut sa-i dau bani si nu a vrut sub nici o forma sa primeasca. Eu ma gandeam la 50 sau 100 de Ron in functie de ce face ca daca face si eco, mai mult, daca nu, mai putin. Plus ca teoretic la spital unde imi face ea eco scrie pe usa ca o eco costa 50 de ron. Ea nu mi-a luat niciodata bani.
Cam asta..
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
8+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
ramsan spune:
Fetelor... poate ma lumineaza una dintre voi care stie cum se facea semnatura inainte de modificarea forumului in noul format cu profil (destul de ciudat).
Dupa cate observati, eu am deja o semnatura in care apare Rares, dar nu stiu de unde sa o modific asa incat sa apara si bebita din burtik. Stiu rusinica, veti spune...dar asta e....
Ramona
6+
ramsan spune:
Raluca multumesc frumos pentru ajutor

Ramona
Bebita din burtica 6 +
alex1405 spune:
Buna fetele!
Desi a mai trecut o saptamana, nu pot sa modific semnatura de la servici, asa ca mai asteptam pana acasa. Nu stiu de ce merge DC atat de prost la mine la servici, cu restul site-urilor nu am nici o problema....ma rog...asta e...
Monica, capul sus! Toate avem momente cand o mai luam pe campii... dar trebuie sa ne gandim la ce e mai bine si sa fim optimiste!
Vreau si eu putin ajutor de la fetele care se pricep mai bine. Mi-am facut programare la unul din cei trei crai, dr. Pop, pe 22 mai. Problema e ca eu credeam ca voi fi in 22+ atunci. Cautand insa pe net si dand cu ochii de un calculator de genul asta http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/teste_medicale/Calculator_sarcina.html , am constatat ca e diferenta intre varsta sarcinii (care va fi atunci de 20 sapt si 4 zile) si varsta fatului (care va fi atunci de 22 sapt si 4 zile) Banuiesc ca un calcul e facut de la prima zi a ultimei menstruatii iar celalalt de la data conceperii. Acum, vorba lu' Caragiale: eu cu cine votez? E bine facuta programarea? UM = 13 decembrie iar ciclul menstrual e de 30 zile...
Bibicu' mik 
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby 
7+ ...si povestea merge mai departe 
lutoniana spune:
Va salut cu drag,
intreba cineva de greturi.....ma numar printre verzele murate din aceasta categorie dar parca de cateva zile mi-am mai revenit usor....usor....Am adoptat metoda cu rontaitul sau papatul de fructe ....aproape continuu. Mai precizez ca nu am mancat nicioadat in viata mea FARA sa-mi fie foame..dar deh...daca-i musai cu placere.
Acum am in geanta biscuiti si tot felul si stiks-uri....chiar ajuta !
Seara bag portocale si banane, compoturi....si trece ziua 
Acum trebuie sa-i mai vin de hac constipatiei.....si sunt definitiv pe drumul cel bun. Deja i-am dat in cap azi dimineata cu o cafea mare decofeinizata, instant, super fierbinte in care am pus doua lingurite cu varf de miere de albine. Gust oribil ..efect garantat 
Si eu astept sa mi se vada burtica .....si pana atunci va doresc sarcini minunate si splendide.
Apelez in numele fetelor de la prima sarcina ..la cunoscatoare sa ne mai zica si noua ce si cum....la ce sa ne asteptam....ca sunt absolut convinsa ca a doua oara este altfel....ai macar o idee despre ce ti se va intampla.