Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mariaana, la varsta asta a sarcinii normal ca nu s-a vazut inimioara!
Dar daca ai greturi, e de bine!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 9+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Poate cineva sa-mi modifice DN?
Nu e 1.03, ci 16.03.
Mersi...

Mariaanna
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaanna

Poate cineva sa-mi modifice DN?
Nu e 1.03, ci 16.03.
Mersi...

Mariaanna
5+

S-a rezolvat.

9+
Fluturasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna seara!!!
Ce fac, burticile mele preferate?

Mi-aduc aminte ca la prima sarcina se vedea burtica la 14 saptamani. Era mica dar se vedea ca sunt gravi.

Eu m-am lasat de fumat in urma cu 5 ani. Cand am ramas gravi cu Matei nu beam nimic care sa contina cofeina. Dupa ce l-am nascut, dupa o perioada groaznica in care am incercat sa alaptez cu tinut copilul non-stop la san iar el urlat, urlat si iar urlat zile in sir, m-am apucat sa beau cafea (il trecusem pe lapte praf pe Matei). Si asa de mult a inceput sa-mi placa acea ceasca de cafea expresso bauta zilnic ca acum cand am vazut ca sunt gravi, am renuntat cu mare greutate la ea . Duminica este singura zi din saptamana in care ma rasfat si beau o cafeluta dimineata .

Fetelor, eu voi lipsi cateva zile de pe forum din cauza unor probleme personale. Va pup cu drag si sa aveti mare grija de voi si de samburei .

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor,
revin dupa o zi plina.
Datele mele sunt: DN 15.01.1974, UM 03.01.2009, DPN 10.10.2009.
Azi am fost si la ecograf pentru a-mi confirma rezultatele testelor...se confirma cele 5 saptamini. Am vazut doar sacul...astept saptamina 7 cind sper sa observ si activitatea cardiaca.
Eu in afara de sani ce "debordeaza" si o stare de balonare continua nu ma pot plange de alte neplaceri...
Va doresc o seara frumoasa si va multumesc pentru primire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata dragilor!

Bun venit noilor burtici si sarcina usoara tuturor!

Noi suntem bine, am intrat in saptamana 6, speram ca vineri sa ni se vada si noua inimioara!

PS: vreau si eu parola de la adresa comuna, ca sa ma pun pe studiat! Merci!

Va

6+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Buna dimineata!Nu am vesti f bune.Ieri am fost la dr la echo nu s-a vazut sarcina,sacul da,iar pe acho scrie nu sunt semne de viabilitate,am facut un b-hcg aseara,trebuia sa imi trimita rezultatele pe meil,dar nu am primit nimic.Mi-ar pare tare rau sa se fi oprit din evolutie.DEsi dr mi-a dat speranta spunand ca daca am greturi e de bine,am si sanii umflati si durerosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubeen spune:

buna mamicilor, sunt si eu o noua mamica mica, am in jur de o luna de sarcina, sunt tare nerabdatoare sa fie totul bine,sapt asta ma duc la ocntrol,sunt la prima sarcina.....va pup, ma simt bine ca sunteti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

imi pare rau mamai25, dar trebiue sa fi optimista, poate bb isi ia activitatea in serios mai tarziu, eu nu am greata tot timpul de 2 zile nu am mai avut si oricum, aveam numai dimineata o stare vaga de greata, sanii ma dor in continuare sunt balonata si ..plina de gazeabia astept vineri marea intalnire cu...

6+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Neata fetelor!
Cum mai sunteti? Eu de obicei dimineata am greturi...adica imi e greata cam de tot...si noaptea am inceput sa am insomnii. Si azi noapte m-am trezit pe la 3 si pana pe la 5 nu am mai adormit. In rest si eu imi simt sanii mai grei...mai umflati si s-au si marit f putin.
Mami25, ai putina rabdare poate se va vedea mai bine peste vreo 2 saptamani.
La toate va zic sarcina cat mai usoara si bebei sanatosi!Doamne ajuta-ne sa ducem sarcina cu bine pana la capat!
KIKI6+

Mergi la inceput