Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
cristina_ana spune:
Mariaana, la varsta asta a sarcinii normal ca nu s-a vazut inimioara!
Dar daca ai greturi, e de bine!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
9+
POZE
mimika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariaanna Poate cineva sa-mi modifice DN? Nu e 1.03, ci 16.03. Mersi... Mariaanna 5+ |
S-a rezolvat.

9+Fluturasii mei iubiti
Roxxy80 spune:
Buna seara!!!
Ce fac, burticile mele preferate?
Mi-aduc aminte ca la prima sarcina se vedea burtica la 14 saptamani. Era mica dar se vedea ca sunt gravi.
Eu m-am lasat de fumat in urma cu 5 ani. Cand am ramas gravi cu Matei nu beam nimic care sa contina cofeina. Dupa ce l-am nascut, dupa o perioada groaznica in care am incercat sa alaptez cu tinut copilul non-stop la san iar el urlat, urlat si iar urlat zile in sir, m-am apucat sa beau cafea (il trecusem pe lapte praf pe Matei). Si asa de mult a inceput sa-mi placa acea ceasca de cafea expresso bauta zilnic ca acum cand am vazut ca sunt gravi, am renuntat cu mare greutate la ea
. Duminica este singura zi din saptamana in care ma rasfat si beau o cafeluta dimineata
.
Fetelor, eu voi lipsi cateva zile de pe forum din cauza unor probleme personale. Va pup cu drag si sa aveti mare grija de voi si de samburei
.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
8+
vik-cj spune:
Buna fetelor,
revin dupa o zi plina.
Datele mele sunt: DN 15.01.1974, UM 03.01.2009, DPN 10.10.2009.
Azi am fost si la ecograf pentru a-mi confirma rezultatele testelor...se confirma cele 5 saptamini. Am vazut doar sacul...astept saptamina 7 cind sper sa observ si activitatea cardiaca.
Eu in afara de sani ce "debordeaza" si o stare de balonare continua nu ma pot plange de alte neplaceri...
Va doresc o seara frumoasa si va multumesc pentru primire!!!
alex25 spune:
Buna dimineata dragilor!
Bun venit noilor burtici si sarcina usoara tuturor!
Noi suntem bine, am intrat in saptamana 6, speram ca vineri sa ni se vada si noua inimioara!
PS: vreau si eu parola de la adresa comuna, ca sa ma pun pe studiat! Merci!
Va 
6+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
mami25_7 spune:
Buna dimineata!Nu am vesti f bune.Ieri am fost la dr la echo nu s-a vazut sarcina,sacul da,iar pe acho scrie nu sunt semne de viabilitate,am facut un b-hcg aseara,trebuia sa imi trimita rezultatele pe meil,dar nu am primit nimic.Mi-ar pare tare rau sa se fi oprit din evolutie.DEsi dr mi-a dat speranta spunand ca daca am greturi e de bine,am si sanii umflati si durerosi.
zubeen spune:
buna mamicilor, sunt si eu o noua mamica mica, am in jur de o luna de sarcina, sunt tare nerabdatoare sa fie totul bine,sapt asta ma duc la ocntrol,sunt la prima sarcina.....va pup, ma simt bine ca sunteti aici
coras spune:
imi pare rau mamai25, dar trebiue sa fi optimista, poate bb isi ia activitatea in serios mai tarziu, eu nu am greata tot timpul de 2 zile nu am mai avut si oricum, aveam numai dimineata o stare vaga de greata, sanii ma dor in continuare sunt balonata si ..plina de gaze![]()
![]()
abia astept vineri marea intalnire cu...
6+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!
kiki_cri spune:
Neata fetelor!
Cum mai sunteti? Eu de obicei dimineata am greturi...adica imi e greata cam de tot...si noaptea am inceput sa am insomnii. Si azi noapte m-am trezit pe la 3 si pana pe la 5 nu am mai adormit
. In rest si eu imi simt sanii mai grei...mai umflati si s-au si marit f putin.
Mami25
, ai putina rabdare poate se va vedea mai bine peste vreo 2 saptamani.
La toate va zic sarcina cat mai usoara si bebei sanatosi!Doamne ajuta-ne sa ducem sarcina cu bine pana la capat!
KIKI
6+