Pestisori... pestisori... (31)
Raspunsuri - Pagina 9
elyanne spune:
Sigur ca te primesc
... in ala de 17-18 ... ca io acolo am ramas ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elyanne Sigur ca te primesc ... in ala de 17-18 ... ca io acolo am ramas Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica |
hai 18-19 ...sa fim majore macar !

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andanii spune:
imi facui azi test psihologic gasit pe aici ... ce credeti ... varsta psihologica imi iese 39 , si eu abia fac 36 ... e baba sunt in gandire ... incredibil .... 

ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
babylina spune:
| citat din mesajul lui danuta36 Hello! Dany,eu sunt numai Daniela... Babylina,nu trebuie sa te supere sfaturile,eu asa zic.. ![]() Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Nu m-a8 suparat. M-au facut sa ma simt prost. Poate e doar vina starii mele "ne -bune"
babylina spune:
| citat din mesajul lui andanii babylina ti-am zis ceva care sa te supere ???? ![]() ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma." s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta" ![]() |
Nuuu! in nici un caz. Supararea era din alte surse.

danuta36 spune:
Am mai descarcat cateva poze cu Mirunica mea,aici
http://family.webshots.com/album/570076119oBxLwQ
Babylina,hai la raport...![]()
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
DANUTA, sper poze cu Mirunica ! Preferata mea este cea in care e imbracata in body-ul alb si sta intinsa ...copil pus pe sotii ...asa pare!
Andanii , cred ca are emotii acum, e baiatul la olimpiada , dai si dupa ....pleaca la munte...
Va pup si un wk-end minunat!
Dany
elyanne spune:
Neataaaa... asa, pe fuga... mi s-au trezit si baietii... Elena de muuult... trebe sa fac si putina curatenie... sa imi fac freza... am un chef sa ma spal pe cap, de cand cu noua freza... trebe mereu aranjat 
Si evident ca sutn singura cu toti trei si azi, si maine 
Daca nu fug in lume, mai scriu... daca nu... veniti sa stai cu copiii singuri acasa...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
Ely, draga de tine ! SORRY ! Sper sa te descurci ...daca nu da un strigat si vin 
Dany