Pestisori... pestisori... (31)
Raspunsuri - Pagina 10
elyanne spune:
M-am descurcat ![]()
Pe la pranz a venit si mama... apoi am ramas fara curent... valentines day roamntic, cu lumanari
obligat-fortat, dar fara sot si cu trupa speriata de bombe ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
elyanne spune:
Uuuuuu... e cineva pe aici? ![]()
Hai ca ajunsese subiectul pe pagina doi... la raport...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
marami spune:
Buna dimineata, doamnelor! Va dau
multa sa va scot din letargie
Iar sunteti pe pagina 2
sa aveti o saptamana frumoasa si petrecareata
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
babylina spune:
Buna dimineata fetelor. maramii buna dimineta> care mai este starea de spirit?
Va doresc o saptamana superba. 

daniela_daneza spune:
Neatza !
Starea mea de spirit nu e tocmai buna .Am nervi , pt . ca ieri am venit la servici desi nu eram eu , dar e colega bolnava ...asa ca azi ...si mai stiu eu cat am sa bag nonstop, adika de la 10.00 -20.00....marfa nu 
, ieri a mai fost si dom*director pe aici sa isi arate talentele ...alti draci ....
Va pup si sa aveti o saptamana buna , nu ca a mea .......
Dana , te asteptam cu detalii si poze de la munte !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
elyanne spune:
Neata... mai la pranz... incep iarasi examenele... asa ca iar o sa dau mai rarut ![]()
babylina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daniela_daneza Neatza ! Starea mea de spirit nu e tocmai buna .Am nervi , pt . ca ieri am venit la servici desi nu eram eu , dar e colega bolnava ...asa ca azi ...si mai stiu eu cat am sa bag nonstop, adika de la 10.00 -20.00....marfa nu ![]() , ieri a mai fost si dom*director pe aici sa isi arate talentele ...alti draci ....Va pup si sa aveti o saptamana buna , nu ca a mea ....... Dana , te asteptam cu detalii si poze de la munte ! ![]() Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
http://www.youtube.com/watch?v=7-ujkfSTy0U&feature=related