Pestisori... pestisori... (31)
Raspunsuri - Pagina 8
babylina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Hello! Babylina nu te mai stresa cu mancatul,ca mai rau faci,si lui si tie...baiatul arata bine,e un frumusel...poate ne incuscrim Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Am cam fost facuta KO astazi pe tema asta. Un pic avea dreptate dar la starea mea proasta a picat rau. Ma simt si mai aiurea de azi!
CRISMIR spune:
DANY,40 faci????...wauuuuuuu,si ce bine arati
...super draga mea,si eu credeam ca faci vreo 35-36....wauuuuuuu,ma repet dar sincer arati minunat

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
elyanne spune:
Neataaaaa... Cafea, ceai? ![]()
Dany si pe mine m-ai socat
Cand ziceai ca schimbi prefixu m-am gandit ca faci 30 de ani, ca suntem cam de-o seama ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
Multumesc fetelor !
Chiar nu imi arat varsta nimeni nu imi da cati ani am, pe la 30 , 32 akolo ma situeaza ! 

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andanii spune:
daniela si eu unde te pot vedea ????
pun si eu niste poze intr-un album 

feteleeeee ningeeeee, ningeeeeee !!!!!!!!!!!
sunte fericita ca plec pe munteeee 

ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
andanii spune:
| citat din mesajul lui daniela_daneza Asa deci membrele clubului sunt : DANUTA36 ANDANII DANIELA - DANEZA : DANIELA Iuliana .... deci va invit frumusel in club, sa completati datele si sa va fac legitimatii OPTIMISTE , DA ...SA FIE CLAR ![]() Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
prezent ... OPTIMISTA AZI .... 100%
ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
daniela_daneza spune:
| citat din mesajul lui andanii daniela si eu unde te pot vedea ???? pun si eu niste poze intr-un album ![]() ![]() feteleeeee ningeeeee, ningeeeeee !!!!!!!!!!! sunte fericita ca plec pe munteeee ![]() ![]() ANDANII ![]() ![]() ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma." s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta" ![]() |
Dana , da adresa de mail si iti trimit .
Foarte tare ca pleci la munte ! Ce as mai pelka si eu !

Dany
danuta36 spune:
Hello!
Dany,eu sunt numai Daniela...![]()
Babylina,nu trebuie sa te supere sfaturile,eu asa zic..
Andanii,distractie faina la munte! Am fost si noi anul trecut,in noiembrie,dar n-am stat mult.Am vazut ca sunt multe locuri de cazare..
andanii spune:
babylina ti-am zis ceva care sa te supere ????

danuta multumesc , vad ca esti din Hunedoara , merg pe munte in retezat la rausor 
la un pas de tine ![]()
![]()
ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
daniela_daneza spune:
| citat din mesajul lui elyanne Neataaaaa... Cafea, ceai? Dany si pe mine m-ai socat Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica |
Ely, daca tu vrei

Dany