Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

am aparut si eu pe listuta!!

multumesc frumos!!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

tzutzu 1984, tu in ce stadiu esti cu analizele??

eu am facut saptamana trecuta: hemoleucograma completa, anti-toxoplasma, anti-listeria, glicemia, sumar urina, urocultura.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Clody, urocultura se face din urina, nu este nevoie de o procedura atat de barbara.
Bebe Beca, felicitari pentru noile achizitii!
Oanaalex, multumesc mult, la besttrans a incercat si prietena mea, dar nu au raspuns la e-mail. Mi-a spus ca ii va suna, dar i se par deja neseriosi daca nu au raspuns la e-mail. Tu ai trimis prin ei? A fost mai ieftin decat cu posta? A ajuns coletul in conditii bune, fara sa umble cineva in el? Scuze ca intreb atata, dar abia astept sa primesc produsele .

Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

offffff carla stiu si eu asta dar afurisita aia de doctorita care era de garda nu a interesat-o si i-a spus asistentei ca asa sa faca doamneeeeeeeeee nu doresc la nimeni

stii carla mi s-a parut o decizie proasta luata de doctorita pt ca deja aveam dureri de burta si ea le-a amplificat prin aceasta procedura (dar poate ma insel eu )

principalul bine ca bebe e bine

pupici

23 + cu (dupa UM)
24 + cu (dupa Dna Doctor)

http://www.flickr.com/photos/34943662@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetili!
Harnicutze ca de obicei.
In week-end am fost la tara la 40 de km de Iasi si a fost super ca am fost toata familia si ne-am vazut cu totii.

Ieri am fost la doctor sa-mi vad "minunatia"; splendita!!!!!! Si eram un pic cu inima stransa caci duminica miscase asa putin cand si cand iar ieri deloc.Insa nu era nici o problema; era bine mersi; are aproape 700 de grame (690) si e foarte bine din pct de vederea a masuratorilor si varstei de sarcina; Abia astept s-o cunosc, s-o strang in brate, sa o ajut sa descopere lumea, sa o iubesc pur si simplu

alynta, condoaleante
carla, imi pare rau ca ai trecut prin atatea cu Saby saptamana trecuta si ai muncit atat; fara munca ce sa facem?
tzutzu, bine ca a trecut durerea; si eu ma gandeam la apendicita; bine ca e bine
cosminica, bine ai venit, sarcina usoara si nastere la termen
bebeBeca, spor la cumparaturi; abia astept sa ma apuc si eu
philip, sa-ti fie de bine week-endul
maria, spor la cursuri si sa nu uiti sa le impartasesti cu noi
nicuratze si aqua sa aveti parte de tot ce va doriti , sambete mii si bebei sanatosi si mancaciosi

pupici; daca am uitat ceva revin

PS: ati observat ca am crescut si noi da? Ca am intrat de 3 zile in saptamana 25; cu Doamne Doamne inainte

24 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

ca sa nu fie Maria obligata sa "strige" catalogul...
dragi 2 in 1 va salutam si noi!
suntem ok, nimic nou sub soare in ultimele zile, de aceea nici nu am mai scris, insa v-am urmarit si v-am citit postarile.
joi mergem si noi la controlul lunar si sper sa vin cu vesti bune de acolo!
bun venit noilor mamici de albinute
felicitari celor care au aflat ce ascunde burtica
LA MULTI ANI! sarbatoritelor nostre din aceasta saptamina
Alynta, imi pare rau ca a trebuiot sa treci prin asa ceva! ai grija de tine si de bb!

cam atit pentru moment..
pupam 2 in 1 si nu numai

ana-maria 24 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Ne-am intors de la eco si suntem perfect in regula!! Bebe are aprox. 560g si totul e bine si frumos, sunt foarte incantata!! Scanez acum pozele si le pun in album.

tzutzu saracuta de tine, ce trebuie sa te fi speriat...bine ca a trecut oricum! Ma gandesc sa suni totusi un doctor daca a fost o durere foarte puternica, din cate stiu eu durerile abdominale sunt normale, dar nu daca sunt insuportabile...

Va pupic,

Alex 20+ Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

In fiecare zi la 2.30 pe Zone Reality sunt cate 2 episoade cu povestiri despre nastere! Arata nasteri live, travaliu s.a. lucruri interesante. Sunt cate 2 episoade si tine pana la 3.20. Poate va intereseaza!

Anda multumesc de raspuns!
Bebe Beca, Ana-Maria, Lauraa multumesc! Lauraa ma bucur ca bebe creste frumos si te simti bine!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 26+] cuMatei
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

BUNA FETELOR...mult ati mai palavragit.....
pt noi se apropie cu pasi repezi ecografia de vineri, unde speram ca nenea dr sa ne dea vesti bune....sa ne zica ca bebe e sanatos, ca e bine ca e mare, grasut si....sa ne zice si ce este....

22+
am ajuns la jumatate.....
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lauraa, AlexsiMatei, felicitari pentru eco!

Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput