Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(35)
Raspunsuri - Pagina 12
AlexSiMatei spune:
Gata am updatat pozele!! ![]()
![]()
![]()
Alex
20+
Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Bebe_Beca...felicitari pt noile achizitii!!Cand sunt gata montate sa ne arati si noua poze!!
Anda_Magda..felicitari pt examen!!Te asteptam cu vesti bune de la control!!
Laura...sa dea DD sa treaca toate saptamanile cu bine ,pana la 40 si sa iti tii in brate fericita minunea!!Felicitari pt eco si pt o asa grasunica!!Se vede ca are mami bine grija de ea!!![]()

Philip..interesant ce spui tu de cursul pt fratior mai mare!!
Carla...te-ai odihnit bine aseara??
Anamariacs...ma bucur ca te-ai gandit la mine si nu m-ai facut sa strig catalogul!!![]()

AlexsiMatei..felicitari pt eco si bebe grasunel!!
Clodyac...offf,prin ce ai trecut si tu!!
Sper ca nu am uitat pe nimeni...azi nu prea sunt in apele mele...dar imi revin eu!!![]()
24+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexSiMatei Gata am updatat pozele!! Alex 20+ Ari Victor sau David Victor sau...http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink |

Mi-a tresarit inima cand le-am vazut prima data...seamana mult cu pozele mele!!Chiar ca pare grasunel bebe!!
24+
Razvan Nicholas sau Darius NicholasBuburuza noastra
CarlaV spune:
AlexsiMatei, vorba Mariei: 

Maria, multumesc de intrebare, am cazut lata la 23, ca atunci a adormit Saby, n-am simtit nici moatzele din par, dar la 6:30 s-a trezit domnisoara racnind si am sarit din pat. Pana acum ma laudam cu copil care doarme 11-12 ore noaptea, problema era sa o adormim. Azi e a 2-a zi cand se trezeste la 6-6:30, suspectam ca-i ies ultimele masele dar nu vedeam nimic, abia acum a descoperit sotul un coltisor de maseluta care a spart. Sper sa se termine reprezentatiile matinale.
Eu am niste emotii pentru ecografia de maine de parca as face prima ecografie de sarcina din viata, nici eu nu ma inteleg pe mine insami, stiu ca bebe e bine, este foarte receptiv la Saby, misca mereu cand o aude, stiu ca 70% este fetita, adica nu astept maine cine stie ce vesti extraordinare. Ma rog, ar fi o idee buna sa-mi spuna ca de fapt am gemeni dar nu cred ca se va intampla asta.![]()
Carla,
s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Stiu ca nu e on-topic dar simt nevoia sa va impartasesc bucuria de a o avea pe Saby. Face in fiecare zi o multime de lucruri dragalase care-mi topesc inima. Dimineata (cand se trezeste normal, nu urland) vine la noi in pat, se asaza intre noi si zice "bunaaa" cu o voce asa dulce cum doar un copil poate avea. Apoi urmeaza o repriza de joaca si dragalit, gadilat, pupat, ne imparte pupici in egala masura.
A invatat cifrele, le recunoaste si le spune pe nume. M-a surprins luand o mana de pufuleti (mai scapa la pufuleti uneori) si a zis "asta patu", adica 4. I-am cerut sa-i vad si chiar erau 4. Ma gandesc daca o fac gimnasta sau matematician
.
Repeta orice cuvant pe care il aude la noi, completeaza ea versurile de la cantece, stalceste unele cuvinte intr-un fel atat de propriu incat vreau sa dureze mai mult perioada asta, pentru ca va avea destul timp s vorbeasca si corect.
Carla,
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
AlexSiMatei spune:
Carla nu esti deloc off-topic! Ba char cred ca ne prinde bine tuturor, cred ca suntem asa de prinse cu analize, se misca bebe/nu se misca, oare e normal ce mi se intampla etc incat mai uitam ce frumuseti si bucurii ne asteapta mai incolo! Mie mi-ai incalzit sufletul cu povestioarele despre Saby! 
Te pup si succes maine la eco, sa ne povestesti cum a fost!
Alex
20+
Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink
oana_du spune:
Buna seara albinute!
i94lar, La Multi Ani! Sper ca sarcina merge usor in continuare si ca nu ne-ai uitat!
Laura si AlexsiMatei, felicitari pentru bebeii grasunei de la ecografie! Mai avem un pic si o sa ii strangem in brate!

Carla, ai noroc mare cu un asa copil frumos si lipicios! Mi-as dori si eu sa am un baietel comunicativ si apropiat de noi si sper ca lucrurile astea tin si de modul in care il vom creste nu numai de genetica (in familie mai avem si cazuri de persoane ciufute... ca sa zic asa
) Bafta multa la ecografia de maine!
Ioana, spor la cumparaturi! Am intrat si eu pe niste siteuri de cumparaturi pentru bebei si cred ca vom face o comanda prin martie.
Clodyac, imi pare rau ca ai trecut printr-o asemenea trauma! Uneori am impresia ca sunt asistente care parca se bucura ca te chinuiesc/umilesc la un moment dat! Parca nu ar fi si ele femei.
Va pup pe toate si astept doar vesti bune!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
26+ cu 
http://community.webshots.com/user/oana_du
maria_bunica spune:
Carla..imi pare rau ca si azi a fost matinala Saby,dar scapati voi si de maselute si intra in normal!!Normal ca nici ei nu ii este bine in perioada asta!!Felicitari pt un asa copil istet si receptiv!!Cred si eu ca esti mandra de ea pana in maduva oaselor..face multe lucruri pt varsta ei,dar cred ca e si meritul vostru cat de cat,ca ati ajutat-o prin mai multe mijloace sa isi valorifice ideile!!
Ma refer la jocuri,puzzle,ati vorbit mult cu ea..Cred ca toate ne dorim sa oferim tot ce e mai bun copiilor,dar depinde foarte mult cat de receptiv este!!
Bafta maine la eco si sunt sigura ca vestile vor fi bune!!E normal sa fii nerabdatoare,sa ai emotii,chiar daca ai mai trecut prin asta si la Saby...fiecare sarcina cu magia ei!!
24+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
CarlaV spune:
Saru' mana, pot povesti despre ea continuu
. De fapt cam asta fac de o vreme, si normal ca li se pare plictisitor "prietenilor" fara copii, care au prins ocazia sa se indeparteze de noi.
Spunea cineva ca "te chinui un an sa inveti copilul sa mearga si sa vorbeasca, si apoi restul vietii ca sa-l faci sa stea si sa taca". Noi am ajuns la partea in care am vrea uneori sa mai stea si sa mai taca
, dar ne trece repede, este mult prea dulce si calda incat sa o vreau schimbata in vreun fel.
Carla,
philip spune:
ioana, sa folositi sanatosi lucrurile cumparate, si eu am dat iama, dar deocamdata numai in hainute, paturele etc. oricum am 2 patuturi de la philip si un scaunel de masina, mai trebuie inca unul pt masina lui daddy si poate iau si un carut nou ca ala vechi cred ca e cam uzat. il voi cerceta, dar e in garaj.
laura si alex, ma bucur ca totul a fost bine la eco si ca bebeii cresc mari si frumosi. apropos, mie nu mi-au spus niciodata ce greutate are...
alynta, noi suntem cetateni americani, nu cred sa ne mai intoarcem acasa, dar stii tu, never say never, am vrea sa gasim ceva de munca pt guvernul american la una din bazele militare europene pana ne cresc baietii mai mari. pana acum nu s-a legat nimic.
carla, pupam fetita isteata, eu zic matematician :)
maria, ce s-a intamplat, varsa tot amarul aici ca face bine la sufletel. pupic
clody, mie nu-mi face niciodata control ginecologic cand imi vad dr, imi masoara uterul, ascultam inimioara. imi pare rau de experienta ta.
philip
23weeksbabyboy
mommyandreea