Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica
Alynta..condoleante!!
24+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Multumumesc!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 26+] cuMatei
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_du
Alynta, condoleante pentru bunicul tau.
Am vazut ca spunea o mamica de albinuta ca isi face probleme din cauza placentei asezata posterior si fundic. Si eu sunt in aceeasi situatie (gradul I) iar dr. a spus ca nu am de ce sa imi fac probleme. Placenta fundica inseamna ca este pe fundul uterului si e foarte bine (mai rau era daca este joasa).
Va pup pe toate si va citesc cu interes!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
26+ cu

http://community.webshots.com/user/oana_du

Multumesc! Eu is cea cu placenta, la inceput a fost spre orificiu colului, acum e post si fundica! Ms de raspuns!

Concediu la mare 2008

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui philip

alynta, condoleante
philip
23weeksbabyboy
mommyandreea

Multumnesc! Vad ca esti tare plimbareata! Bravo! O sa nasti si sa cresti copilul in SUA?! Sunteti stabiliti acolo definitiv sau temporar?

Concediu la mare 2008

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Cosminica bine ai venit! Te-ai gandit cum vei naste?
am si eu o intrebare, stiu ca mai sunt fete in situatia mea (sau asa cred)
Eu nasc cu aproximatie pe 25 mai. Pe 27 iunie termin concediu de crestere al primului copil. Daca intre nastere si 27 iunie nu sunt exact 43 de zile (cele care se considera obligatorii de lehuzie) va trebui sa duc la serviciu un concediu medical?! Sau intru automat din cresterea copilului 1 in cresterea copilului 2?!

Concediu la mare 2008

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

nu sunt experta in asa ceva, imi dau cu parerea. din cate stiu eu asa se face, se intra automat in celalat concediu.

Vine bebica .... +27
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

neata semnam si noi condica azi
cosminica bine ai venit la odisee, sa ai un bebe sanatos si nastere usoara si la termen
aqua La Multi Ani pentru ieri!
i94lar La Multi Ani! si mai treci pe la noi!

22+ cu Catalin-George
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzutzu_1984 spune:

Burtici .....multumesc mult celor care au venit cu sfaturi ....ANDA MAGDA, nu mi-am scos apendicele dar sunt convinsa ca nu are vreo legatura, cred k durerea s-ar fi extins pe picior si ar fi fost mult mai inferioara ca locatie, la mine e deasupra buricului., Aseara, am luat un NO-SPA si m-am bagat in pat cu speranta ca ma va lasa durerea,...pe timpul noptii m-a durut la fel, insa de dimineata cand m-am trezit, nu mai ma durea deloc...sunt convinsa ca e ceva legat de ligamente, si ca nu ar trebui sa ma ingrijoreZ INSA cand te confrunti cu durerea aceea groaznica numai la ganduri negre imi era mintea, aveam impresia ca bebelina nu mai misca...si alte treburi..
COSMINICA - eu locuiesc in TITAN, si cel mai aproape spital de mine este Sf. Imparati C-tin si Elena, despre care am auzit numai cuvinte de lauda, si din privinta medicilor si in privinta gazduirii, mai ales ca au sectie noua de neonatologie.
CLODYAC - multumesc pt sfaturi...in leg cu controlul pe care l-ai facut recent, ( eu am o prblema cu controalele), mi-e tare frica de ele ...te-a durut ?
Va poop si ne auzim... o zi buna la burtici

27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Neata albinutzeee,
Eu m-am culcat iar la 4, m-am uitat toata noaptea la magazine online cu produse pentru bebelusi. Am facut selectia, acum ramane sa dam comanda.
Otilia, nu pot da linkuri pentru ca sse considera reclama mascata, fiind site-uri concurente ale www.buburuza.com . O sa iau de la mai multe magazine, la unele produse fiind diferente considerabile, si de 1 milion si ceva la produs. Unul dintre site-urile cu preturi mai ieftine este reclamapunctro.
Anda, bafta la sesiune in continuare!
Alynta, condoleante!

Ioana 28+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

tzutzu pai si eu sunt foarte fricoasa de felul meu dar am observat ca de cand cu bebe in burtica ma mobilizez si imi iau inima in dinti numai sa stiu ca bebe e bine

am ajuns la spital si m-a urcat pe masa (caprita) si mi-a verificat colul (adica mi-a bagat degetele inauntru ) dar............

cel mai groaznic a fost cand mi-a luat pt urocultura ca sa nu am infectie urinara (mi-a bagat un betisor pe acolo unde faci pisu ) si am simtit ca morrrrrr e foarte incomod am ramas incovoiata 5 minute si mi-au dat lacrimile involuntar (atunci m-am luat de asistenta , pana acum nu am mai facut analiza asta, ai i-am spus nu cumva face rau la bebe ca innebunesc , am intrebat deoarece de durere m-am contractat toata burtica si eram disperata la care asistenta asa ca o uracioasa imi zice : ADICA EU NU STIU CE FAC? )

lucru mare sa stii sa fii bun la inima

cam asta am patit dar in final bine ca s=a terminat cu bine

te pup si multa sanatate

concluzia : la mine a fost din cauza tranzitului

23 + cu (dupa UM)
24 + cu (dupa Dna Doctor)

http://www.flickr.com/photos/34943662@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

nicuratze, ma bucur ca suntem "surori" de varsta.

eu stau deja la pat de o luna, vineri o sa merg la eco.
sper sa se fi rezolvat si la mine problema colului, ca am fost cumintica si ascultatoare.

27+

Mergi la inceput