*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (19)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Am reusit sa citesc numai cateva pagini din capitolul asta. Am avut o noapte grea si o zi la fel. Eduard plange intr-una, vrea numai in brate si plimbat. Altfel plange. Ma dor mainile si spatele si capu. M-am saturat sa ma plang mereu, eu sunt aia care mereu se plange [pe forum.... Multumesc tuturor fetelor care ne-au urat la multi ani !! Pupici mii. Sper sa pot recupera maine si sa si raspund.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Singura problemuta este ca suntem zodia Leu amandoi si suntem foarte impulsivi, ne enervam repede si tipam si ne balacarim, partea buna din toata treaba asta (eu in fiecare lucru rau vad si ceva bun ) este ca nu punem la suflet, mai ales ca el ma injura in fanceza si eu pe el in romana. Intelegem amandoi ce zice celalalt, dar pe cuvantul meu ca nu au acelasi impact vorbele ca pe limba ta materna dupa ce ne balacarim, ne calmam repede ne jucam si pupacim de parca nu s-ar fi intamplat nimic.

m-am tavalit imaginandu-mi tabloul descris de tine.santeti scumpi ce sa mai...

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

Am reusit sa citesc numai cateva pagini din capitolul asta. Am avut o noapte grea si o zi la fel. Eduard plange intr-una, vrea numai in brate si plimbat. Altfel plange. Ma dor mainile si spatele si capu. M-am saturat sa ma plang mereu, eu sunt aia care mereu se plange [pe forum.... Multumesc tuturor fetelor care ne-au urat la multi ani !! Pupici mii. Sper sa pot recupera maine si sa si raspund.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

te inteleg din tot sufletul
azi m-as fi plans si eu de-al meu copil,da' nu m-a lasat deloc sa scriuvarsa-ti of-ul si du-te fresh la puiut.ceva a avut el de a fost asa agitat,incearca sa gasesti cauza si s-o elimini.daca ar putea sa-ti spuna ce- deranjeaza...of,imi pare tare rau

poarta-ma mami

Mergi la inceput

de barbat io nu vorbesc,ca ma dati afara din grupnu spun decat ca-i unul singur ca el in lumea asta mareeee si ala-i al meu

poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dandusel, eram precisa ce doar tu "stralucesti de fericire"! Esti in Bucuresti?
Babyzapi, e bine ca incercati sa rezolvati si capitolul cu certurile, cred ca aveti meciuri si pentru ca sunteti acasa impreuna toata ziua.
Darling, pai aici e locul de plans, terapia de grup poate te ajuta. Te inteleg ca asa am fost si eu cu Ana, nastere grea, copil mare si fomist, dureri de burta, plansete, eu singura cu ea acasa. Ca sa vezi cat de distrusa eram, scriam pe forum cand avea ea 4 luni ce rau imi pare ca i-am dat o palma la fund, ce mama depresiva si cu creierii varza . Sau altceva, de abia in pozele de la botez am realizat ca are fata mea gene, si-s lungi, intoarse, negre .

Diana, Diamisha, Corina si voi ne-ati parasit?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Seara buna, intru si eu dupa o pauza de 2 zile...am citit doar primele 2 pag din cap asta. Am vazut ca vorbeati de probleme cu sotii. Bey...ce-i in aer? Ca si eu am avut ceva ciondaneli cu husbandul. Va mai plangeati ca se joaca mul tla calc....eu ce sa zic. Al meu are o scuza cu calculatorul: din asta traim. El are perioade cd s ejoaca la Xbox/Wii.
Legat de statul pe forum, pe mine nu ma mai lasa pt ca am norma de facut pe forumul nostru. Ca cica nu Dc-ul ma hraneste ...asa ca stau cu orele pe alt forum, gandindu-ma la voi
am primit pozele de la botez. o sa incerc sa pun maine cateva.
Va pup!!!

PS: dc nu mai scriu, sa stiti ca ma gandesc la voi si cozonaceii mei iubiti

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

a pus sotul poze noi la semnatura, in albumul studio.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Bravegirl,ai o bebelusa tare scumpa...Imi place poza cd isi tine manuta la capsor ca un om mare...
Ramona,Sara Maria a fost precum o printesa la botez...a avut o tinuta tare de tot!Sa va traiasca micuta crestina!
Eli,sanatate multa!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Iubita, am pus deja poze

Sa-ti spun un lucru: parintii mei sunt Lei amandoi, si sunt impulsivi si se enerveaza repede, dar le si trece repede.....si au cea mai frumoasa casnicie pe care am vazut-o eu vreodata

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Lauramiron astept poze de la botez ...poi ne tii asa pe uscat?

Hai sa va zic si eu de-al meu...e de zahar. Stam toata ziua acasa amandoi, lucreaza pe calc si vb cu orele la telefon business nu prostii. Ii plac la nebunie si lui jocurile dar nu neglijeaza treburile casei sau pe bebe sau pe mine. Facem curatenie impreuna, de bebe ne ocupam amandoi, cateodata se implica cam prea mult si vine cu chestii de genul, nu bluza asta, nu aia, nu ailalta, ca al Alrei dar nu ma deranjeaza chiar imi place cand isi da asa cu parerea. Ca si al tau Bertha nu spala vase si nu calca in rest face de toate, ba chiar gateste mai mult ca mine. Ne completam reciproc si ne intelegem bine. Singura problemuta este ca suntem zodia Leu amandoi si suntem foarte impulsivi, ne enervam repede si tipam si ne balacarim, partea buna din toata treaba asta (eu in fiecare lucru rau vad si ceva bun ) este ca nu punem la suflet, mai ales ca el ma injura in fanceza si eu pe el in romana. Intelegem amandoi ce zice celalalt, dar pe cuvantul meu ca nu au acelasi impact vorbele ca pe limba ta materna dupa ce ne balacarim, ne calmam repede ne jucam si pupacim de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Partea proasta este impactul asupra copilasului. Chiar acum o saptamana vorbeam ca tre sa ne mai temperam, sa fim mai calmi pt bebicu care trebuie sa creasca intr-o atmosfera linistita plina de dragoste si afectiune. Deja stam ceva mai bine cu "meciurile", mai avem inca de lucrat, dar cred eu ca o sa reusim, de dragul lui bebicu.

toate mamicile.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Gynie, Aleina, Malinas multumesc fetelor pentru aprecieri
Malinas, sa-ti traiasca bebe David la cele 3 lunutze Ai facut tortuletzul?

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput