*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (19)*
Raspunsuri - Pagina 8
malinas spune:
spiridusule, cata dreptate ai.
Babyzapi, ma bucur ca Raphael este mai bine.Sper sa ramana asa si sa nu-i reapara bubitele.
Ramo, sa-ti traisca micutza crestinata.Ma bucur ca a iesit bine botezul.Vazut pozele,frumoasa foc bebelina.
lauramiron, am vazut pozele de la botez. Frumoasa si pufoasa Ecaterina.
Ma duc sa fac un tort pt David, maine facem 3 luni, iar mamma si tata vor sarbatori mergand la concertul lui Sting, in vreme ce david o sa petreaca cu bunica. Speram noi sa fie ok si sa nu planga, fiindca e prima data cand il las asa mult cu altcineva.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
spiridusul spune:
flowers ,laaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuultzi aaaaaaaaaaani
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
babyzapi spune:
Multumesc tuturor fetelor, pt cuvintele frumoase
Am fost de mi-am luat banii pt trusou, am alergat sa prind tramvaiul si am uitat ca tre sa mai iau si bilete si uite asa m-am facut si cu o amenda . O data pe an mi se intampla sa nu am bilet si atunci dau peste controlori. Sunt tare
Flowers inca o data LA MULTI ANI
Ramo ce rochita si ce palarioaraaaa, m-ai dat gata! si ce printesicaaa adorabilaaaa....si tortul deosebit....si tu o mamica frumoasa. Ptiu ptiu sa nu va deochi. Sa-ti traiasca micuta crestina
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Multumesc tuturor fetelor, pt cuvintele frumoase Am fost de mi-am luat banii pt trusou, am alergat sa prind tramvaiul si am uitat ca tre sa mai iau si bilete si uite asa m-am facut si cu o amenda . O data pe an mi se intampla sa nu am bilet si atunci dau peste controlori. Sunt tare Flowers inca o data LA MULTI ANI Ramo ce rochita si ce palarioaraaaa, m-ai dat gata! si ce printesicaaa adorabilaaaa....si tortul deosebit....si tu o mamica frumoasa. Ptiu ptiu sa nu va deochi. Sa-ti traiasca micuta crestina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELA Povestea nasterii |
multumim
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Ramo2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui malinas spiridusule, cata dreptate ai. Babyzapi, ma bucur ca Raphael este mai bine.Sper sa ramana asa si sa nu-i reapara bubitele. Ramo, sa-ti traisca micutza crestinata.Ma bucur ca a iesit bine botezul.Vazut pozele,frumoasa foc bebelina. lauramiron, am vazut pozele de la botez. Frumoasa si pufoasa Ecaterina. Ma duc sa fac un tort pt David, maine facem 3 luni, iar mamma si tata vor sarbatori mergand la concertul lui Sting, in vreme ce david o sa petreaca cu bunica. Speram noi sa fie ok si sa nu planga, fiindca e prima data cand il las asa mult cu altcineva. Un gand bun pt Ginye si Stefanut . _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
sa-ti iasa un tort super pt. bebele tau!
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
bertha spune:
La multi ani, Flowers!
La multi ani, Elisa-Andreea si Eduard!
Spiridus, ai mare dreptate! Un om destept a spus asa "tu esti tu, acesta-i darul tau, il primesc, si-n schimb iti dau iubirea mea". Eu ce sa zic? Noi facem in aprilie 14 ani de cand suntem impreuna...eram 2 copii si am crescut unul langa celalalt, e mult mai usor asa, altfel te adaptezi cand esti mai necopt. Mai tarziu, intervin tabieturile obiceiurile proaste ale fiecaruia, greu de corectat, dar nu imposibil. Eu am obtinut o victorie cu sotul, in sesnul ca nu-si mai lasa hainele pe spatarul scaunului, le aseaza in sifonier sau la spalat, dupa caz. Chiar si daca nu se dezvata, nu aveam ce sa comentez, ma ajuta mult, ce sa zic, de Darius aproape numai el se ocupa cand e acasa. Mai face mancare, da cu aspiratorul, duce gunoiul, face cumparaturi mai bine ca mine...mai bine zic ce nu face: nu spala niciodata vasele si nu calca nimic (dar nici nu e pretentios). Cel mai mult imi place ca n-are fite de genul "sunt barbat si nu fac aia sau aia".Asta nu inseamna ca traim ca-n paradis, am avut si mai avem si acum "meciuri" pe teme ridicole, de te doare capul dupa aia, dar mergem inainte fara ranchiuna, pe cat se poate. Mentionez ca eu am gura mare si multa, comentez si protestez, dar nu fara motiv. El e echilibrul meu si mana mea dreapta in orice fac, indiferent daca-i langa mine doar cu gandul, pt ca oricat de desteapta si descurcareata e o femeie, o relatie cu un barbat o tine pe linia de plutire si nu ma refer aici la aspectul sexual. De-aia ne-a lasat Dumnezeu de doua sexe, sa ne ajutam si sa ne completam reciproc. Poate suntem noi un caz fericit, ca multi ne spun ca noi suntem aia ca-n povesti, care suntem la prima, singura si probabil ultima relatie (fiindca niciunul n-am avut vreodata alt partener), insa conteaza cum construiesti o relatie si cum o intretii, conteaza sa faci si compromisuri, pt ca viata e un sir de compromisuri, sa nu ceri celuilalt sa fie perfect, atata timp cat tu nu poti fi si, mai ales, pt ca perfectiunea e atat de relativa, perfectul meu nu coincide cu perfectul tau...
Eu asa zic, daca ne iubim, o facem si la bine si la rau, nu dam bir cu fugitii la primul obstacol.
Lorellay, ma bucur din tot sufletul ca sunteti mai bine. daca-mi dai voie sa-ti dau un sfat, incearca sa alungi teama ca va reincepe, bucura-te de liniste, asta i va da si lui incredere.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
elilov3 spune:
seara buna
flower zic si eu LA ULTI ANI! sa fi sanatoasa si fericita
vreau tort numai ma joc desi vin la spartul targului , dar na balacel papa timpul mamei sa numai vb de tzitzi care ma aduc in pragul disperarii saracul ion intreaba toata ziua 'ce fac tzitzile, te mai dor?' si cand ii arat tzitzile se stramba tot....na sa vada cat chiunuie o femeie pt copilul ei glumesc...eu nu ma las asa cu una cu doua din orice masochista
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei de azi sa fie sanatosi si la punga grosi si mereu voiosi
lauramiron si ramo sa va traiasca micutele crestine si sa va aduca numai bucurii inchinam un pahar in cinstea lor [de apa]
steliana da bre facui iara nu sughitasi capitolul trecut nu iti spusai ca ajunsai la vb ta de acu 3 saptamani ca 'peste 3 sapt o luam de la cap' na sa nu zici ca ies din cuvantul tau
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
Otiliav spune:
Sara buna!
Multumim de urari, ce surpriza ca v-ati gandit la Elisa. Ca eu deja ma simt vinovata ca nu fac urari lunare si nici un tort Elisei pana acum.
Eduard cel voinic si mare iubitor de laptic!
Am reusit si am mers la pediatra Anei, am inscris-o si pe Elisa la ea. Are 5,5 kg si 60 de cm , sunt incantata ca s-a lungit brusc ultima saptamana, nu degeaba facea ea asa mult nani .
Mi-a spus sa-i dau 3 picaturi de Vigantol si sa-i pun doua scutece ca are putin inegale cutele de la pasa, cred ca bagam mana in foc ca-i gaseste ceva mici defecte. Nu cred ca-i pun, mie nu mi se pare ceva vizibil plus ca pe doctorita din Norvegia am rugat-o sa se uite atent si a zis ca-i tare bine. A, si cica are un muschi vertical abdominal cam slabut, zicea ceva de cel ca o dunga alba pe abdomen.
Da nasol cu carutul meu ca taxiurile din fata erau toate cu portbagaj mic, asa ca amluat microbuz din Pantelimon pana in Colentina, la intoarcere autozul 101 si dupa aceea eu m-am dus sa rezolv cu alocatiile Anei restante de prin 2007 si pana acasa am venit pe jos, asa ca iar am bagat peste 5km pe jos, ba am mai si alergat ca se inchidea la ora 3 la alocatii si eu vroiam sa duc si extrasul de cont sa termin odata cu alergatura asta.
Flowers, sa fii sanatoasa si iubita!
Vad ca parca s-a deschis cutia Pandorei, ne-am apucat sa ne plangem de soti. Eu raman la parerea mea ca primele 2 luni cu bb sunt crunte, pana isi face bb un program, pana se acomodeaza familia cu bb. Flowers, la al meu sot trecerea de pe locul 2 pe 3 s-a facut tare usor. La primul copil e socul mare pentru ei.
Mav, Bertha, Amalia, ma bucur ca va potriviti asa bine, ca ati ajuns la o cale de mijloc si nu mai ies scantei.
Leeloo, te pomenesti ca s-or sti ai nostri soti. Al meu nu juca nimic cand s-a nascut Ana. S-a apucat la servici de plictiseala si cand avea ea 8 luni stiu ca incepuse si seara acasa ca am avut primul show, a dat cu castile de podea de nervi ca l-am deranjat de la joc.
Treaba este ca s-a plcitisit de versiunea aceea dar apar altele noi, alte harti, au ei grija sa ii tina ocupati.
Sunt multumita ca ma ajuta cu fetele si in casa face de toate, saptamana trecuta s-a jucat intr-o seara, acum cica se joaca 20 de minute , scriu mesajul si-i pun fata in brate ca deja i-a expirat timpul . Sunt rea? Nu prea ma simt rea, l-as lasa sa se joace fara sa fac mutre dar nu acum cand are treaba, asta ma deranjeaza. Ca si eu stau pe forum zilnic asa ca nu pot sa spun nu unui joc saptamanal. De forum nu se mai simte amentintat, a avut o faza acum ceva ani dar a cunoscut o parte din prietenele mele de pe forum si a vazut ce fete de treaba sunt pe aici .
Lorellay, ma bucur ca ati avut acea discutie mult necesara si ca e mai bine acum, era pacat sa fiti suparati la botez. Oricum ca semn de buna credinta ar fi bine sa se comporte exemplar la biserica si petrecere .
Anca, ma miram eu sa nu se mandreasca un tata cu printesa care-i seamana, sa vezi ce o va rasfata, al meu si-a dorit fata si prima data si acum .
Ramo, ma bucur ca a iesit cum iti doreai botezul, tu ai pus suflet in organizarea lui. Eu recunosc, mai sunt 13 zile si nici nu stiu unde sa mergem pentru masa , bine ca suntem in familie si ma stiu ca-s mai ciudata de felul meu .
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
babyzapi spune:
Lauramiron astept poze de la botez ...poi ne tii asa pe uscat?
Hai sa va zic si eu de-al meu...e de zahar. Stam toata ziua acasa amandoi, lucreaza pe calc si vb cu orele la telefon business nu prostii. Ii plac la nebunie si lui jocurile dar nu neglijeaza treburile casei sau pe bebe sau pe mine. Facem curatenie impreuna, de bebe ne ocupam amandoi, cateodata se implica cam prea mult si vine cu chestii de genul, nu bluza asta, nu aia, nu ailalta, ca al Alrei dar nu ma deranjeaza chiar imi place cand isi da asa cu parerea. Ca si al tau Bertha nu spala vase si nu calca in rest face de toate, ba chiar gateste mai mult ca mine. Ne completam reciproc si ne intelegem bine. Singura problemuta este ca suntem zodia Leu amandoi si suntem foarte impulsivi, ne enervam repede si tipam si ne balacarim, partea buna din toata treaba asta (eu in fiecare lucru rau vad si ceva bun ) este ca nu punem la suflet, mai ales ca el ma injura in fanceza si eu pe el in romana. Intelegem amandoi ce zice celalalt, dar pe cuvantul meu ca nu au acelasi impact vorbele ca pe limba ta materna dupa ce ne balacarim, ne calmam repede ne jucam si pupacim de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Partea proasta este impactul asupra copilasului. Chiar acum o saptamana vorbeam ca tre sa ne mai temperam, sa fim mai calmi pt bebicu care trebuie sa creasca intr-o atmosfera linistita plina de dragoste si afectiune. Deja stam ceva mai bine cu "meciurile", mai avem inca de lucrat, dar cred eu ca o sa reusim, de dragul lui bebicu.
toate mamicile.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Darling_ spune:
Am reusit sa citesc numai cateva pagini din capitolul asta. Am avut o noapte grea si o zi la fel. Eduard plange intr-una, vrea numai in brate si plimbat. Altfel plange. Ma dor mainile si spatele si capu. M-am saturat sa ma plang mereu, eu sunt aia care mereu se plange [pe forum.... Multumesc tuturor fetelor care ne-au urat la multi ani !! Pupici mii. Sper sa pot recupera maine si sa si raspund.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK