*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (19)*
Raspunsuri - Pagina 10
lauramiron spune:
Adriana, eu ma plangeam cateva pagini in urma ca bebelina mea vrea numai in brate si nu oricum, ci plimbata prin casa
Foarte putin timp dintr-o zi sta jos singurica, si atunci ii trebuie sa-i vorbesc, sa ma maimutzaresc pe langa ea, sa-i arat jucarii etc....deci si eu ma plang![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Darling_ Am reusit sa citesc numai cateva pagini din capitolul asta. Am avut o noapte grea si o zi la fel. Eduard plange intr-una, vrea numai in brate si plimbat. Altfel plange. Ma dor mainile si spatele si capu. M-am saturat sa ma plang mereu, eu sunt aia care mereu se plange [pe forum.... Multumesc tuturor fetelor care ne-au urat la multi ani !! Pupici mii. Sper sa pot recupera maine si sa si raspund.Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
Flowers spune:
Oceanborn, Criss, Aleinad, Isa, Bertha, Otilia, Eli, Spiridusuleeeeeeeeee va multumesc mult si va
dulce.
Ce vrei Eli? Tort? Uite de aici http://good-times.webshots.com/photo/2283748610104421366phTruK ce surpriza mi-a pregatit familia. Cu ciocolata si frisca
Remus de Anes
Maria Diana de Lorellay
David de Malinas
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978
babyzapi spune:
Lauramiron sunt cam aiurita
nu am fost pe faza cand ai zis de pozele in album. Ce falcute a facut Ecaterina
scumpica foc si a stat asa cumintica la miruit si taiat parul...o scumpete
...sper sa le calcam si noi pe urme parintilor tai ![]()
Malinas LA MULTE LUNITE lui bebe David. Sa creasca mare mare si sanatos si cuminte 
Flowers
ce bine arata tortul...foarte frumos. O surpriza super placuta.
Dandusa
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
andutza_02 spune:
Pup toate fetele pt vorbele frumoase la adresa printeselor mele.Sa stiti ca sunt tare mandra de ele.
E greu dar nu imposibil.La multi ani pt fetele care isi sarbatoresc ziua de nastere sau si-au sarbatorit-o, si sa va traiasca bebicii.In legatura cu subiectul cu nume de cod sotz al meu e super face de toate, orice vase, calcat, aragaz, muraturi, piatza orice dar...ganditi-va ca se gandeste si el ca daca unul dintre noi e full time cu goangele trebuie sa le faca cineva si pe restul e responsabil iar daca nu are chef sta cu fetele si le da sa manance, le schimba se pricepe ce mai si facem o echipa exceptionala.Totusi ca sa vedeti ca nu suntem nici pe departe perfecti cand il apuca nervii eu intotdeauna bat in retragere.de ce???ca sa nu isc scandal dar a doua zi ii mananc urechile si stie
E greu dar noi femeile avem puterea sa stabilim mersul lucrurilor trebuie sa ii facem sa creada ca a fost din initiativa lor cand de fapt ideea pleaca de la noi.A incerc sa mai pun poze la semnatura ca sa va mai delectati cu 2 bucati dolofanele.
Va pupam si ne iertati ca intervenim asa rar dar timpul liber nu prea e...
La multi ani iubitei mele printese Valentina!!!
http://s698.photobucket.com/albums/vv350/andutza_02_2009/
oceanborn spune:
Neata!
m-am delectat putin cu poze de bebei frumosi
si am pus si eu cateva poze cu piticania mea scumpa
in contul cozonaceilor
mami de Thomas
babyzapi spune:
L-am pus pe fi-miu pe canapea si eu dansam si cantam pt el, faceam ca ratzusca si broscuta, ca un clovn, ce sa mai! si radeaaaa, Doamne fereste sa ma opresc ca incepea sa planga imediat...acu s-a plictisit de asta si e la mine in brate ![]()
Isabela
fericita de
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi ... mai ales ca el ma injura in fanceza si eu pe el in romana... |
bai, ce tare, la varianta asta nu ma gandisem! eu tot timpul ziceam ca nu ma pot marita cu un tip de alta nationalitate ca nu ma pot exprima coerent si suficient de elocvent la nervi in alta limba, dar voi ati gasit solutia
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
BraveGirl spune:
Neatza!
Noi fugim la masaj. Revin mai tarziu.
Sa aveti o zi frumoasa!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
babyzapi spune:
Oceanborn ce albinuta frumoasa ai tu acolo
e un scumpic, la fel si in poza unde e tristut. Bebeii nostri au gecuta disney la fel, numai ca a noastra e galbena si inca ii este maricica
. Va
dulce pe amandoi.
Isabela
fericita de
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Alra
asa e, la nervi nu mai sta nimeni sa vorbeasca in engleza, iti dai seama ca ti se impleticeste limba in gura pana zici ce vrei 
Isabela
fericita de
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii

Multumesc tuturor fetelor care ne-au urat la multi ani !! Pupici mii. Sper sa pot recupera maine si sa si raspund.