*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (19)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Alra asa e, la nervi nu mai sta nimeni sa vorbeasca in engleza, iti dai seama ca ti se impleticeste limba in gura pana zici ce vrei

si nu ai vocabularul suficient de bogat

darlingo, nu ai un ham sa il agati de tine? asa iti raman mainile libere... eu o pun ziua cand e treaza in bouncer si ne intelegem binisor. ta-su cica e invatata cu mine caci ieri cand am fost la kinezist i-a cam urlat si nu a putut sa o linisteasca - i-au urlat amandoua simultan, daca va puteti imagina scena . cand am venit eu acasa era mult mai calma.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mai foloseste careva servetzele umede pt funduletzul lui bebe de la Sanosan? Eu de regula folosesc Nivea, dar nu am mai gasit si am luat d-astea sanosan...si nu-mi plac deloc, deloc. Sunt asa uleioase, de te umpli pe mana dar bebe la funduletz nu prea, iar cand face bebe kk, nu rezolvi nimic cu servetelele astea.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:

Mai foloseste careva servetzele umede pt funduletzul lui bebe de la Sanosan? Eu de regula folosesc Nivea, dar nu am mai gasit si am luat d-astea sanosan...si nu-mi plac deloc, deloc. Sunt asa uleioase, de te umpli pe mana dar bebe la funduletz nu prea, iar cand face bebe kk, nu rezolvi nimic cu servetelele astea.

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

eu am folosit pampers pt bb f mic insa acuma (si pentru laura la fel) folosesc firme ieftine locale. sunt mai putin umede decat cele scumpe, imi plac mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Babyzapi multumim la fel. de la o caciulitza cu winnie pe care am luat-o eu pe vremea cand eram gravi , sotul a dat navala la raionul respectiv si i-a luat body, pantaloni, manusi sosete si gecuta, si eu voiam sa iau doar o amarata de caciulita..dar le sta bine cu urechi si alte cele.
am descoperit un lucru mare! fi-miu cred ca va avea parul ondulat , la baitza parul din spate gen Basescu care e mai inchis la culoare , e ondulat.. Unde-i Alexa??? sa-i zic mersi(daca mai stiti ce comenzi on line faceam la odisee) am primit ce-mi doream , ochi albastri si pare-se si par cret...nu-i f sigur dar eu asa vad...

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

buna dimineata mamici si bebici
noi nu am mai intrat de ceva vreme ca ne inebunes ccolici, si cum gasim un momenaimt de liniste incercam sa motim
speram sa scapam si de colici astia

Sper ca Stefanut e din ce in ce mai bine, nu am apucat sa citesc.

Noi azi mergem la vaccinul de 2 luni. stiti cumva ce reacti poate avea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Asa am facut si eu la Rebeca si asa voi face si cu Cati....primele 2-3 luni servetele pampers, de care sunt foarte multumita, apoi pentru funduletz de bebe marisor firme mai ieftine, ca deja e tabacit
N-am avut probleme niciodata.

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

eu am folosit pampers pt bb f mic insa acuma (si pentru laura la fel) folosesc firme ieftine locale. sunt mai putin umede decat cele scumpe, imi plac mai mult.

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

fetelor si mai am o intrebare: ce stiti de exema sugarului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Si eu am un pachet de servetele Pampers , dar nu sunt multumita de ele. Ieri am fost si am luat Fixies, mult mai bune.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

http://community.webshots.com/user/flowers1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui isaelena

fetelor si mai am o intrebare: ce stiti de exema sugarului?

neatza!
daca dai o cautare cu google dupa 'eczema sugarului' gasesti fffff multe info!

ami, o sa intru mai tarziu pe mess si iti scriu reteta!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Eu Pampers folosesc, iau la cutie mare in care sunt vreo 8 pachete cu vreo 150 servetele, imi plac .. sunt sole&luna, nu stiu cum se numesc in ro ,sun&moon poate... in schim tot pampers dar sensitive mi se par tare aiurea.
nu le schimb pt ca luand in cantitate mai mare pretul e poate mai bun decat la cele no name pe care le-as lua la pachet..
sanosan nu cunosc..

mami de Thomas

Mergi la inceput