*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (19)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

barbatzii...
io ash zice asa: il iubesc pt ceea ce este, degeaba incerc io sa il schimb; l-am luat pt ca asa mi-a placut de el, de ce sa ii ciuntesc personalitatea, ca sa se plieze visurilor mele? nici eu nu sun tperfecta

nu da cu aspiratorul, nu spala vase, nu face mancare
se joaca pe calculator, se uita la tv, isi arunca hainele

dar are rabdare cu mine, nu imi reproseaza vreodata ca nu e mancare, ca nu e ordine, ca stau pe forum.....
stie ca fac ce pot, si cand pot.

nu pot avea pretentia la el sa aiba grija de copii, doar nu o alapta el, nu?

ce nu face el, incerc sa fac eu, ce nu putem face niciunul, cautam pe cineva care se descurca.

Mah, viata e prea scurta ca sa il caut de defecte si sa le indrept.

cat despre obiciul sticlei..... pana in treij de ani, cre'ca se mai poate vindeca..dupa.... nu cred ca mai are scapare

pup fetele si bebelusii

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Subscriu intru totul si mai adaug:

Nu trebuie sa disperati, oricat ar fi de greu. Si soata mea a avut o perioada grea. Pe tot timpul sarcinii a refuzat sa se ataseze de bebe, nu ma intreba nimic de rezultatele analizelor, de ecografe, de nimic. Nu zic, ma ducea la dr, peste tot, ma ajuta in casa pt ca eu nu puteam sa fac absolut nimic, dar NICI MACAR O SINGURA DATA nu a intrat cu mine la ecograf sa il vada, nu a vorbit cu el cat a fost in burtica, nu l-a alintat, nimic... Chiar si dupa ce am nascut a avut nevoie de timp pentru acomodare, ii era teama sa il tina in brate si nu se exterioriza in nici un fel. I-am dat totusi timp, nu m-am plans si nici nu am disperat ... si am avut dreptate. Pana in coada s-a dovedit a fi teama de un nou esec, dupa ce am patit cu BB Dragos nu pot sa il invinovatesc ca s-a purtat asa... Dupa ce a realizat ca nu mai este nici un pericol e cu totul altfel... nu il schimba (asta mi-a zis-o inca de la Radu ca nu o va face), nu il plimba ca e plecat toata ziua, noaptea doar eu am grija de Mihai nu exagereaza nici la capitolul tinut in brate, linistit, dar e fericit din tot sufletul si il iubeste din toti porii. Eu zic ca a meritat asteptarea.

Despre jocuri - suntem deja o familie de dependenti, cu Radu in frunte, ma inscriu pe locul 2 si sufar tare ca nu mai am timp. Sotul a ramas doar cu SF-urile descarcate de pe net... i-a trecut cheful de jocuri ... probabil asta vine cu varsta...

Un paharel, o bere bea aproape zilnic si chiar mai mult uneori, dar nu avem probleme, poate pentru ca rezista si mai ales pt ca, chiar si atunci cand depaseste nitel limita - mai sunt ocazii - nu face urat, ba chiar din contra

Flowers, la multi ani pt ieri!

Babyzapi, pup dulce Raphael fara bubitze

Mirtha, pup Eva somnoroasa si cuminte. Va invidiez...

Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de Mihai (8 nov 2008) POZE si Radu (3 dec 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Buna mamicilor azi am reusit sa va vizitez si sa mai citesc putin din urma.Beau [ceasca de cafea] cu voi.Tare mi-ar place sa fac asta mai des!!Poate creste piticul meu si ma lasa.

pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

test

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

De ieri de la ora 16 net-ul nu imi mai permite sa trimit mesaje pe forum - doar sa le citesc , nici sa imi citesc mailurile , nici sa trimit mail.

Revin dupa ce o alaptez pe Eva . Am niste nervi facuti prastie.

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Am mai pus poze la semnatura.

Mav, cum te mai descurci cu Anto?

Noi am luat doar 600 de gr luna asta, avem 5600 acum, la jumatate fata de primele doua luni. Am zile cand stau prost cu productia de lapte, in special cand sunt ff obosita. Tocmai vin dupa cateva zile cand Mihai nu a dormit mai deloc, cu treziri la cel mult o ora... si plansete/urlete isterice, de s-au speriat toti musafirii... sunt zombi. Azi noapte a fost cuminte, s-a trezit doar de doua ori
Pana acum aveam remuscari in a incerca laptele praf... imi era teama ca se va intarca singur... o pastram ca solutie de avarie... si cand colo... nu vrea deloc bibe... deja sunt disperata... il apuca plansul si nu vrea nimic... nici tzitzi, nici suzeta, nici bibe...

Acum iar au inceput urletele...fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Ajutoooorrrr!!!
Eu sunt racita...imi curge nasul si cred ca a luat si pitica DIN NOU, am purtat masca ieri , dar nu toata ziuaIi fornaie nasucul, am inceput din nou Panadol...maine trebuie sa facem vaccinul...oare i-l face daca are mucisori?E ok daca ia Panadol sau sa nu-i mai dau?A naibii raceala

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mirtha iau nervisorii tai si dau cu ei de pamant!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Ajutoooorrrr!!!
Eu sunt racita...imi curge nasul si cred ca a luat si pitica DIN NOU, am purtat masca ieri , dar nu toata ziuaIi fornaie nasucul, am inceput din nou Panadol...maine trebuie sa facem vaccinul...oare i-l face daca are mucisori?E ok daca ia Panadol sau sa nu-i mai dau?A naibii raceala

02.12.2008

Ramo, felicitari pentru printzesa crestina Ma bucur ca a iesit bine botezul, cu tot stresul prin care ai trecut.
Din cate stiu eu parca nu se face vaccinul daca e racita. Dar poate nu are nimic, decat secretii mai abundente. La doua luni si lui Mihai ii curgea putin nasul, l-a controlat, l-a ascultat pe toate partile si n-a avut nimic. Am facut vaccinul si nu am avut nici o reactie adversa, doar putin cam plangacios pana seara... Noi trecem acum prin a treia etapa de muci - muci, nu mucisori si nu i-am dat niciodata nimic, au trecut de la sine. Si produce asa de multi ca folosim batista - sau cum o numeste tati - dispozitivul de smuls mucii - de 5-6 ori pe zi... si ies asa multi ca au luat-o pe furtunasul ce duce catre aspirator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Deci daca doar are mucisori il face...sper sa nu mai fie si altceva.

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Remusica de anes
Diana de Lorellay
David de malinas
Sonia de Esaria

Am admirat bebei frumoooooosi

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput