Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (267)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana_G spune:
Nu stiu cum zice Papanash ca nu e mult de recuperat, sunt 2 capitole jumate, eu zic ca e destul. Oricum sa nici nu va ganditi la extemporal ca nu as fi in stare.
As vrea sa urez
, chiar daca putin cu intarziere, Diwanei!
Diwana
sa fii sanatoasa, fericita si implinita!
sotului Gabrielei
multa sanatate si numai bucurii!
Apoi o imbratisez tare pe Ana, nu am stiut ce incercare grea a avut
. Ana, e prea tarziu pentru cuvinte de incurajare acum, ma doare sufletul pentru pierderea ta, dar ma bucur ca DD te-a facut puternica.
Betty,
vad ca si tu ai avut probleme, nu uita ca tabla se repara, tu sa fii sanatoasa.
Cumatra, de pe forum ce mai aflu si eu cum sunteti ca in rest nu esti de gasit. Ma bucur ca totul e ok cu Mihnea, abia astept sa ne si vedem. Apropos, multumim cumatrului pentru trenulet, si va asteptam pe la noi sa ne mai ajute sa il montam, ca in lipsa noastra Maria a desfacut toate sinele.
Oricum vad ca am ratat in weekend gratarul vostru de pe bloc. Oricum, am mancat ca purcelul pe acolo, contez pe tine sa ma motivezi la o cura.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Rox, sa va fie de bine iesirea, simt ca ai alt tonus acum, desi nu-ti mai vezi capul de treburi. Sa ai spor si sa le rezolvi pe toate ! Ne-a fost dor de tine ![]() Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
si mie de voi! Rox , mamica
urmychance spune:
Conversatie intre mine si sotul meu:(uneori vorbesc mai nuantat) http://www.youtube.com/watch?v=0CL2zZ0ickc
carpatina spune:
| citat din mesajul lui urmychance voi puteti sa va logati pe yahoo mess? eu nu pot. Imi da nu stiu ce cod de eroare 81003005. Stie cineva ce inseamna? Si nu mi se deschide messul decat cu run as..., nu mai merge cu dublu click pe icon. Cineva ma saboteaza!!!! Tudor- 17.09.2007 |
Cred ca te sabota zana curateniei.. tu ramasesi acasa sa faci curat, ce-ti trebuia mess?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Buna seara, buna seara. Mai fetelor, nu vreau sa credeti ca va ignor (Yaia , nu te supara pe mine ), dar am trecut printr-o perioada crunta, cred ca cea mai rea din viata mea si nu m-am simtit in stare sa "dau ochii" cu aproape nimeni. Am reusit sa ma linistesc asa, cam in proportie de 80% si sa ma detasez de problema. Nu vreau sa par patetica, asa ca va povestesc foarte pe scurt. Pe 12 decembrie am pierdut o sarcina maricica (14 saptamani aproximativ). Sarcina a fost cu probleme de la inceput, ca sa nu mai spun ca n-am aflat de ea decat pe la 9 saptamani. Toti medicii ne-au spus ca ar trebui sa renuntam, dar nu n-am putut sa luam hotararea asta, pur si simplu m-am imbolnavit de nervi. Am facut eco la saptamana, sperand sa primesc vesti bune, dar de pe la 11 saptamani s-a agravat problema si pe la 14 saptamani am inceput sa sangerez masiv. Solutia a fost un chiuretaj destul de riscant sub anestezie generala, la urgenta, pentru ca o nastere provocata ar fi fost inumana pentru psihicul meu din perioada aia. Cam asta e povestea. Sarbatorile au fot un relativ cosmar pentru mine. Am incercat sa fiu calma si destinsa pentru copii. In mare parte am reusit, dar a fost destul de chinuitor. Acum sunt bine, zic eu, reusesc sa vorbesc despre asta, dar tot ma mai apuca plansul cand ma uit la ultima ecografie cu o dodoloatza mica de 57 mm. Asa sta treaba. Imi pare bine ca mi-am facut curaj sa-mi vars sufletul. Sa aveti o saptamana usoara si linistita. Pe mine ma asteapta un audit destul de complicat, dar macar ma tine ocupata. |
Ana,
!Nu ti-ai varsat sufletul, ti l-ai deschis doar. Si asta e un pas spre vindecare. Trebuie sa-ti fi fost tare greu, dar daca mai vii pe la noi si mai citesti 'nimicurile' noastre, poate mai uiti de durere...asta asa, intre doua audituri...sau o fi audite?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Yaia, voi ce ati mai facut cu iritatia de pe piele al Tudor??? ![]() |
Am lasat-o in pace si a trecut de la sine...ma rog, pielea ii este inca destul de uscata, adica nu e 'de bebelus', super fina. Dar e ok, bine ca nu mai are pete...insa sunt din ce in ce mai convinsa ca e asa din cauza aerului si a apei...mainile mele sunt super uscate si ele, nici crema ce functiona inainte nu le mai ajuta. Ma spal prea des pe maini probabil, dar asa e cu pui mic.
Cand Tudor avea vreo 6 luni, a avut si el dermatita de contact, care a trecut cu Elocom dat in strat foarte subtire (tratament dat in Ro, tratamentul dat aici nu a functionat!).
Poze
urmychance spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Cred ca te sabota zana curateniei.. tu ramasesi acasa sa faci curat, ce-ti trebuia mess? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
hi, hi, hi .....vroiam sa fie deschis, ma nelinistea gandul de a nu putea avea ceva...dar am cazut la pace cu ea, messul a mers si eu tot am facut curat.
Gabriela77 spune:
Roxule, bine ai venit! Ce bine ca v-ati simtit bine si v-ati incarcat bateriile!
Luy, voi v-ati simtit bine? Cum s-a distrat Maria?
Danuta, eu n-am dus niciodata fata la control, o sunam doar pe dr sa anunt starea generala! Inteleg ca sunteti mai bine?
Papansh, a mai trecut durerea?
Urmy, mortala conversatia!![]()
Maria, o zi buna si tie!
Betty, fruntea sus, hai ca dupa ce o sa ai si o fetita cu codite uiti de tot!
Sabina, jos palaria, la 30 ani cu fetita scolarita si baietel frumos si destept! A fost frumos la munte? Cand ne mai incanti ochii cu niste poze?
Teo, cum mai stai cu apetitul?![]()
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Roxana_G spune:
Vad ca v-ati distrat cu totii prin parcuri in weekend, cred ca a fost tare frumos pe aici. Si acolo era cald si frumos, dar aici sigur a fost si mai bine.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori! Sper ca nu a inceput iar sezonul de raceli.
Am vazut si pe Daria cea frumoasa, chiar e minunata asa tunsa.
Sabina, felicitari pentru rezolvarea problemei cu scoala. Ma bucur pentru scolarita Sofia!
Mariana, si Bubu mai da cu fruntea de pamant cand e suparat rau. Si Alex facea asa, cheia e sa ignori gestul. Cat despre alb, sa stii ca si eu am o fixatie, nu suport sa vad verde in mancare si uite ce mare am crescut. ![]()
Diwana, merge acum cu maritisul si in alte culori, si asa am aflat ca nu mai e la moda alb, se poarta ivoire sau bej pe la nunti. ![]()
Bernix, puschea pe limba, ce ai cu ADHD? ADHD nu se diagnosticheaza pana la 4 ani si oricum sunt mult mai putini copii cu acest sindrom decat diagnosticheaza psihologii astia nebuni de la noi, ce sa mai zic de dascali. Nu cred ca Degetica are asa ceva. Uita de asta. Vad ca ai avut o grija sa nu ma intorc si sa nu am ce citi. ![]()
Urmy, nu cred ca ne referim la acelasi tip de puzzle. Acesta are maxim 3-4 forme mari de tot, sunt de lemn, si trebuie sa potrivesti animalul la forma lui. Are niste tamburucuri de lemn de care le apuci. Caut eu o poza sa iti arat pe la Bubu, el chiar reusea si intamplator sa mai puna un animal, insa de cand a muscat lemnul i le-am confiscat (adica l-a rupt inclusiv chestia de care le apuca).
Andreea, bine ca ati scapat de operatie,
baiatul curajos! Sper ca totul este bine acum la voi.
Rox , mamica
Yaia spune:
Betty, fruntea sus! Hai, e greu, dar merita! Lasa tabla, nu-i bai, fiv-ul sa reuseasca!
Rox, spor la pregatiri!
Noi suntem acasa pt. 3 zile. Tudor are bonsiolita. Tuseste, a fost ragusit, se mai aude harsait in gat si se tot ineaca atunci cand bea din biberon, de nu reuseste sa bea mai mult de 100ml de lapte. Suntem pe aerosoli. Culmea e ca cica plamanul drept e curat, poate la stangul sa aiba ceva, desi l-a ascultat tare mult la stangul, nu cred ca a auzit ceva. Urechile curate, fara febra...Ma rog, ii fac aerosoli (cu plansete) si in rest...me jucam. Totul normal. Dar e mai marait...poate si pentru ca ii dau de furca cei 4 canini.
Poze

Maria Teodora
( 25 august 2007 )
), dar am trecut printr-o perioada crunta, cred ca cea mai rea din viata mea si nu m-am simtit in stare sa "dau ochii" cu aproape nimeni. Am reusit sa ma linistesc asa, cam in proportie de 80% si sa ma detasez de problema. Nu vreau sa par patetica, asa ca va povestesc foarte pe scurt. Pe 12 decembrie am pierdut o sarcina maricica (14 saptamani aproximativ). Sarcina a fost cu probleme de la inceput, ca sa nu mai spun ca n-am aflat de ea decat pe la 9 saptamani. Toti medicii ne-au spus ca ar trebui sa renuntam, dar nu n-am putut sa luam hotararea asta, pur si simplu m-am imbolnavit de nervi. Am facut eco la saptamana, sperand sa primesc vesti bune, dar de pe la 11 saptamani s-a agravat problema si pe la 14 saptamani am inceput sa sangerez masiv. Solutia a fost un chiuretaj destul de riscant sub anestezie generala, la urgenta, pentru ca o nastere provocata ar fi fost inumana pentru psihicul meu din perioada aia. Cam asta e povestea. Sarbatorile au fot un relativ cosmar pentru mine. Am incercat sa fiu calma si destinsa pentru copii. In mare parte am reusit, dar a fost destul de chinuitor. Acum sunt bine, zic eu, reusesc sa vorbesc despre asta, dar tot ma mai apuca plansul cand ma uit la ultima ecografie cu o dodoloatza mica de 57 mm. Asa sta treaba. Imi pare bine ca mi-am facut curaj sa-mi vars sufletul.