Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (267)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Danuta, dar cate zile de tratament are pitica? Stiu ca antibioticul se da minim 5zile, chiar daca se simte mai bine.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Asa a zis si pediatra,4-5 zile,pana terminam Klacidul...azi e a treia zi,dar nu sunt semne ca i-ar trece,desi e vioaie ziua si face numai shotii.Astept sa vina tati si sa-i punem aspiratorul nazal,ca singura nu ma incumet...abia la a cincea farmacie am gasit batista-aspirator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

PS azi se fac macinici(mucenici)

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Cuscraaaaa,cred c-ai incurcat borcanele:pe 09 martie se fac mucenicii,nu pe 9 febr!!!!!!
Imi faci papilele gustative sa secrete la greu......

Pai ce treaba ai tu daca Maria-i face cu o luna mai devreme? O fi foarte planificata fata nostra!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Slippers... ..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sabina, ce fetita mare ai ! Scoala ? Deja ? Wow ! Sunt convinsa ca in prima zi de scoala vei tremura de emotie

Gabriela , tati a lucrat in weekend, asa ca a venit acasa ieri pe la ora 16. Insa a fost foarte galant si ne-a invitat la o plimbare la mall - Maria sa-l revada pe prietenul ei Chitzi , iar mami sa profite de sezonul reducerilor . Am stat acolo 3 ore si jumatate, timp in care Maria a facut o plimbare cu masinuta lui Chitzi, dar a facut si cunostinta cu un "hama" dragutz care a invartit-o pe spinarea lui ( in incercarea noastra disperata de a o vindeca de dependenta de Chitzi ). Bineinteles ca am parasit zona respectiva cu plansete

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
[

Urmy, nu cred ca ne referim la acelasi tip de puzzle. Acesta are maxim 3-4 forme mari de tot, sunt de lemn, si trebuie sa potrivesti animalul la forma lui. Are niste tamburucuri de lemn de care le apuci. Caut eu o poza sa iti arat pe la Bubu, el chiar reusea si intamplator sa mai puna un animal, insa de cand a muscat lemnul i le-am confiscat (adica l-a rupt inclusiv chestia de care le apuca).

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Rox, multumesc, mi-a aratat Teo, o sa ii iau si eu fie de la targ, fie de pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gabriela noaptea e mai rau...azi noapte cat pe ce sa plecam la urgenta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Danuta, of, saraca Miru!!!!Sanatate multa!

Luy, deci a fost un weeknd frumos si plin! Inteleg ca tot Chiti e preferatul Mariei!

Yaia, santate lui Tudor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabitz, acum am citit abia de problema Elizei. Poate e mai bine sa mai vedeti un neurolog, sigur nu strica nici sa aveti un program de stimulare, dar nici sa te agiti inainte sa ai ceva clar. sa fie totul bine. Nici Bubu nu interactioneaza cum intelegem noi sensul interactiunii, sora-sa nici atat nu interactiona. Poate ar fi mai bine sa iti explice exact ce ar astepta. In plus la un necunoscut e ciudat sa zambesti, nici tu adult nu socializezi imediat.

Erina, vad ca asteptai vesti din concediu, uite ca nu am avut acces la net acolo. Daca te pot ajuta cu ceva legat de cautarile in Baneasa/Pipera sa imi zici. vezi ca au apartamente si in complexul din spatele nostru, la Ibiza Sol. Nu am ajuns sa le vad, dar am auzit ca le ar mai fi ieftinit.

Papanash, la POiana Brasov am fost, zapada nu am avut.

Valentina, poti sa incerci sa faci mai moale pilaful, mai zemos. Alex asa manca.

Betty, iti fac dvd daca vrei, daca nu l-ai primit de la Sim intre timp. Nu il mai am pe cel original, l-am dat Annisiei, dar l-am salvat pe hard.

Bernix, de ce trebuie sa mai astepte gradinita?

Cumatra, zau asa, ce bine mananca finutzul si ce te mai jeleai pe aici pana de curand.

Moldoveanca, imi pare rau ca nu mai merge afacerea acolo, dar poate nu va fi asa rau in tara. Macar scapi de nemultumirile fata de doctorii de acolo.

Cam asta cu maratonul ultimelor capitole. Plec acusica sa iau cativa Nemo pentru atomica, cu toata instalatia necesara. Inca o data Annisiei pentru ajutor.

Diseara povestiri si poze de la munte, mai ales ca stau tarziu, as vrea sa culc atomica si sa ii decorez frumos casa pentru maine dimineata.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, sanatate lui Tudor! Bagati repede aerosolii. Azi sunt pe fuga, dar maine poate ne auzim la un "mail".

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cu intarziere, primiti si din partea noastra urarea de
La multi ani, tati de Sara !
Sa fie sanatos, sa-si rasfete fetele frumoase si sa fie fericit alaturi de ele ! Si poate la anul primeste de ziua lui si un baietel cu care sa joace fotbal

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput