Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele

Adriana multumesc de cafea...si programul nostru cam asta e, doar ca Mirci nu prea vrea sa stea decat in brate...ma tot uit ce jucarii l-ar putea tenta sa mai scap si eu nitel. O sa ma duc sa-i dac papa si-l culc.
Alysh ce frumoooos, ah, ce as vrea si eu,. am mai spus-o si repet...mi-e dor de munte tot asa, cu foc de tabara si cantecele etc. Macar sa vedem poze...
Aelita aaa, am inteles...ce pacat de lapticul tau!! Si eu uneori ma rog sa accepte bibe ca nu mai pot de tzitzi
Sis sper sa te faci bine repejor
MAgdone imi place cum suna reteta, o sa-i fac si eu. multumim

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata.
Fetelor, m-au innebunit niste prietene sa-l pun pe Ducu pe olita, "sa se invete copilu' ca altfel o sa refuze daca mai creste". Eu stiam ca olita se foloseste mai tarziu. Voi ce spuneti ?

Si mai voiam sa va intreb ceva ... aaaaa, da, mi-am amintit ... cum dati la copilasi avocado, in ce combinatii ?

Multumesc frumos.

La multi ani puiutilor nascuti in data de 9 : Mara a lu' Cleo, Sara Maria de Alina_anto, Robert pui de Lorich, Amelia Gabriela de Melly23, Patrick Nicolas a lu' Jackie, Eric-Daniel de Jady. Sa cresteti mari, sanatoasi si voiosi.

Multa sanatate puiutilor bolnaviori.

Sanatate si mamicilor bolnave si un ceai fierbinte cu lamaie si miere.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

ROBERT, SARA-MARIA,AMELIA GABRIELA, MARA, PATRICK NICOLAS, ERIC-DANIEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multe lunite, Mara si Sara Maria, Eric -9 luni
si Robert, Amelia - 8 luni

Anigriv, cine spune si unde scrie ca pana la 1 an un copilas trebuie sa manance de toate??? mai ales copilasii din fam. unde sunt parinti cu alergii ar trebui sa evite unele alimente.
Numai in Ro .(sau o mai fi si alte tari, eu stiu) e SPAIMA asta, ca nu mananca bietii copilasi destul.
Imp. e sa nu fie anemic, bolnavicios, nu e nevoie sa le incerce pe toate, ca are o viata in fata pt. asta.

Laura, noi avem fel de fel de jucarii "interesante" ca sa zic asa, de la sora mai mare - Annika poate sta si cate 45 min singura sa se joace.
Acum e mai rau ca a inceput sa se ridice de mobile si mi-e cam frica sa nu se loveasca, se taraste peste tot - asa ca n-o mai pot lasa singura, ca inainte o lasam in fund pe patura si eu mai faceam ce avea de facut si stiam ca tot acolo o gasesc.

Simonacip, multa sanatate! chiar nu ai la cine apela (mama, sora, soacra) sa vina sa te ajute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza.

gabitza, am vazut curcubeul aseara. foarte frumos. stii ca aduce noroc celui care il vede. tu ne-ai dat si noua din norocul tau. sarumana

magda, o sa incerc si eu reteta azi, chiar am luat rosii ieri. multumim.

danicris, lasa copilul, nu-l forta la olita inca. e mic. eu cam de la 1 an o pun, asta daca o sa mearga pana atunci, daca nu, asta e. eu cica am mers abia la 1 an si 6 luni. si sotul lafel. 2 raci lenesi, deh
avocado il dau asa: juma de avocado cu banana si putina lamaie stoarsa sau o portocala stoarsa. e un deliciu. si mai poti adauga si mango...

maaaamaa dar avem azi sarbatoriti:

MARA, AMELIA, SARA, ROBERT, PATRICK si ERIC sa cresteti mari si sanatosi

fata mea e moarta dupa reclame. cand le aude, se opreste din ce face, indiferent ca mananca, se joaca, etc si sta stana, n-o poti misca. cand se termina reclamele, revine la viata. care-o fi faza? stiu un copilas pe care ma-sa il pacalea sa manance numai daca erau reclame la tv. pandea biata femeie reclamele ca numai atunci deschidea copilul gura

va las, ca urla ca vrea sa ajunga la cablul laptopului..oooofff

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Buna dimineata si sa aveti o saptamana buna!

Vreau sa declar o noapte dormita cap-coada!A dormit puiul meu de aseara de la 9.30 pana dimineata la 6.30 -ora la care a papat si s-a culcat la loc.Am primit acum telefonul de trezire(de la mama nu de la el).Deci cred ca face cu randul-cand nu mananca doarme si invers... .Sper ca azi sa fie o zi mai buna decat cea de ieri- aici ma refer la papa si la fel de buna in ale somnului.
Intr-adevar exista spaima asta ca nu mananca si e foarte raspandita la noi dar pleaca tot de la considerente medicale.Adica sa nu fie anemic,sa nu-l doara ceva....
CHINABULINA--am facut si eu hemoglobina dar nu mai stiam de unde i-a luat sange.Cred ca totusi voi amana momentul.....
Imi pare rau de toate fetele care au p[robleme cu papica pt ca stiu de la mine cum mi se urca sangele in cap cand il vad cum isi strange gura si stiu ca nu a papat de mai bine de 4 ore.
Si Tudor "radea"cate un biberon de 260 ml seara si dimineata cam 230 ml dar uite ca s-a schimbat treaba...nu prea mai depaseste 180 ml la nicio masa din cele doua de lapte.Dar macar atat...ca avut vreo doua zile cand papa 100-120 ml.El papa foarte bine...avea zile cand ajungea la 800 ml lapte ,acum daca face 400 e bine dar nu prea mai ajungem nici la 400.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

LA multi ani pentru toti copilasii nascuti intr-o zi de 9. ROBERT, SARA-MARIA,AMELIA GABRIELA, MARA, PATRICK NICOLAS, ERIC-DANIEL sa cresteti mari si frumosi. Un pupic special pentru vecinica MAra. Deci Cleo zicea ca unii baieti nu o plac (plangea fi miu ca prea era ea insistenta )dar sa stiti ca s-a schimbat placa. Acum ii plac copii rade la toate fetitele asa ca nu o vad prea bine pe vecina.
Noroc ca tati fiind stelist tati de Mara nu se supara pe noi.

Ce sa va zic de noi. La 3 avea chef de discutii. S-a trezit la 6 si a bagat un bibe.El dimineata nu mananca decat vreo 150. Dupa aia pe parcursul zilei inca 240 plus seara 210. PEr total e ok.
Dupa bibe ne-am culcat frumos amandoi in patul mare si am dormit pana la 8 jumate.
Acum ne jucam putin pana la 10 cand mancam. Sper...ca dupa ziua de ieri
Are 9400 am cantarit aseara copilul. Mie mi se pare cam putin.Dar la 2 vizite de nea nelu kknelu si miscarea continua....ma mir ca se depune ceva. Nu sta locului nici o clipa.Cand mananca face aerobic cu picioarele. Se tine de varf si isi indreapta si isi indoaie piciorul. Daca nu face asta studiaza tot ce e in jur. Ba dupa pisica se uita, ba dupa modelul de pe scaun. Adica orice e bun sa ne distraga atentia.
Iulia fi miu se opreste din orice, se uita la TV cand sunt reclame si sta cu gura deschisa pana se termina. Stie pe orice post cand vin reclamele. Daca ii pui mana la ochi sau incerci sa il impiedici sa vada se lupta ca pentru viata. Cat despre mancare am avut si noi o perioada cand asa balota papa.Acum daca sunt reclame nu inghite nici ce are in gura.Eu il gadal sub barbie sa inghita.
aelita asa am patit si eu. Pur si simplu nu mai vroia. Tare m-am mai chinuit cu alaptatul asta. Ce e drept stau si ma gandesc ca trebuia sa fac mai mult efort la inceput, sa nu ii dau deloc bibe dar...atunci mi se parea mai important sa manance. Acum cand vede tzitzi se entuziasmeaza si vrea sa se apropie si isi lipeste gurita. Dar atat. Oricum nu mai e laptic.
Uoff regretele astea care nu ma lasa pe mine sa traiesc. Mereu stau sa regret lucruri din trecut. Dau doar un ex.acum 6 ani am lovit masina intr-o dimineata. Am intrat in unul din fata mea care a franat brusc din cauza unor carute. Mai ieri ii ziceam sotului ca uite am gresit atunci ca nu am franat ca la carte, cum zicea un sofer de masini de curse la TV, si de aia am lovit atunci masina. Aveam un Oltcit, nu stiu cat a tinut frana, cat a fost vina mea. In fine vorba lui , au trecut 6 ani!!! Asta sunt. Apropo de fetele care au fetite nascute in zodia RAC. Eu cel putin iert dar nu uit (mai ales cand e vorba de ceva ce am gresit eu).

Magda mersi de reteta o sa o incerc si eu daca reusesc sa ies dupa conopida. DAca nu, incerc cu brocoli.

Gulia nu a avut succesul scontat. In nici un caz nu era la fel de bun ca papa lui mami. Oare am gresit dandu-i mancare de la noi? Oare acum nu va vrea decat cu sare? Oare am voie? Asa zice pe lista mea de la medic da o fi bine? Voi dati copiilor mancare de la voi?
Apropo de laptele praf stiu ca zicea cineva ca nu mai are tzitzi si vrea sa dea Nan 1 copilului. Eu cred ca tb sa ii dati cel potrivit varstei, adica Nan2 sau chiar 3. Noi suntem deja pe 3 ca e din luna a 10-a si noi suntem printre bb maricei pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna dimineata!

La multi ani sarbatoritilor zilei: Sara Maria, Mara, Patrick Nicolas, Eric si Amelia! si bineinteles puiului meu drag, nu-mi vine sa cred ca are 8 luni, nu stiu unde s-au dus zilele alea in care ii sprijineam caputzul moale, cand incapea tot pe umarul meu... nu stiu unde s-au dus dar sigur au fost cele mai minunate momente din viata mea. Multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi l-a daruit!

Multumim de urari Virginia, Andrada, Adriana, Danicris, Iulia, socrate !

Simona muuulta sanatate, am experimentat sa fii bolnava si sa treb sa ai grija de copil (1, nu 2!) si e foarte greu. Putere multa!

Magdone suna super reteta, multumim; o sa i-o fac cum scapam de constipatie - if ever!

Alysh felicitari pt we frumos, cum era Vlady schimbat?

Enena bravo, s-o tineti tot asa, da? Mai ... vad ca raman doar eu prin clubul insomniacelor, nu? Si cu Felicia... pan' la 18 ani.

Socrate..ufff sare, mai stai nitelus.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

LORICH...sper sa nu ajung sa va zic ca "nicio minune nu tine mai mult de 3 zile".Am sa va zic maine daca a tinut minunea macar 2 zile...eu sper sa o tot tina asa si asta va doresc si voua si bebeilor vostri.

Va e dor de momentul in care ii tineati intr-o mana?Eu imi aminteam aseara cand eram la maternitate si ma duceam cu el intr-o mana dupa lapte (ca cealalta o tinem pe operatie)....urlau asistentele dupa mine sa nu-l mai scot....eeee...cum aveam sa-l las singur?De aceea nici acum nu are stare deloc...plimbarile ...viata lui....Compar pozele si nu-mi vine sa cred!!!!Minuni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_g

LORICH...sper sa nu ajung sa va zic ca "nicio minune nu tine mai mult de 3 zile".Am sa va zic maine daca a tinut minunea macar 2 zile...eu sper sa o tot tina asa si asta va doresc si voua si bebeilor vostri.

Va e dor de momentul in care ii tineati intr-o mana?Eu imi aminteam aseara cand eram la maternitate si ma duceam cu el intr-o mana dupa lapte (ca cealalta o tinem pe operatie)....urlau asistentele dupa mine sa nu-l mai scot....eeee...cum aveam sa-l las singur?De aceea nici acum nu are stare deloc...plimbarile ...viata lui....Compar pozele si nu-mi vine sa cred!!!!Minuni...

Doamne ajuta sa fie multe, nu doar 2 zile!
Da, mai... e incredibil cat de repede cresc, se schimba... eu de asta tin toata droaia de poze pe net la un loc, din cand in cand ii mai vizionez evolutia.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput