Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 15
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ainigriv Lorich,cu suc de portocala nu merge???Ca de cand ne-a invatat Miss, noi nu mai avem probleme,nici nu pot sa-i dau mai mult de juma de portocala,ca dam in partea cealalta!!! |
Scumpa, nu.

Am incercat. Nu-i dau mai mult de 40-50ml/zi, si-i dau usor diluat, sa nu facem eritem fesier. Azi incerc suc de kiwi. Mereu incerc...

Edit: nu i-a placut deloc sucul de kiwi- putine lingurile i-au ajuns pe gat; intr-adevar rautz la gust, asa, intepator.
Pt. pranz facem tocanitza pt bebe
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
chinabulina spune:
mi-am amintit ceva (ce ti-e si cu scleroza asta
): cred ca elena intreba de kiwi... eu una nu i-as da. mie mi-a placut kiwi intotdeauna, dar in timpul sarcinii am devenit alergica si de atunci asa am ramas (asta e doar una din chestiile cu care am ramas dupa sarcina, mai am si alte bazaconii). mi se umfla gatul, nu pot respira si am senzatia ca ma inteapa in gat si urechi
... si eu nu-s sensibila de felul meu, doar la mucegai mai am alergie, in rest nimic...
eu scaun de masa am unul no name, dar sunt multumita de el...
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
DanaH spune:
salutare, fete dragi!
poate ca nu mi-ati simtzit lipsa, dar mie mi-a cam fost dor sa mai stau de vorba cu voi. numai ca sapt trecuta am fost la foc continuu la munca, iar saptamana asta bolesc. ieri si azi am stat acasa, impreuna cu alexandru, amandoi cobza de racitzi. ma dor totzi muschii, zici ca m-a batut cineva. ma doare gatul, de zici ca am dat cu smirghen pe gat, tusesc din toti rarunchii. cred ca am facut si febra, dar nu mi-am luat temp. alexandru a inceout cu febra, tuse urata, voma.ieri am fost la medic, se aude ceva pe la plamani, i-a dat iar antibiotic. imi vine sa mor.
si asta dupa ce vineri a fost sotzul cu teodora la doctor, ca facea temperatura si plangea, si isi ducea mana la urechi. banuiam o otita, si banuiala mea a fost confirmata. asa ca si ea este pe antibiotic.
acum teodora este bine, mananca bine, dar ma intreb pt cat timp. daca ia si ea de la noi? sotzul m-a sunat sa imi spuna ca si pe el il doare capul.
asa ca suntem o familie de virusatzi.
nu prea pot sa va raspund, ca nici nu prea am citit. ma dor ochii in cap, nu pot sa ma concentrez.
am vazut numai ca simonix spune ca robert vomita. este posibil sa ife un rosu in gat, eu stiu ca atunci vomita in jet.
va urez santatea si daca ma mai lipezesc la creieri, mai intru eu pe aci.
Poze
Lorich spune:
Dana imi pare rau sa aud ca sunteti asa bolnavei toti, multa, multa sanatate va doresc! Hai ca poatenu ia Teodora
cu drag!
bratafel spune:
multumesc pentru urari Andrada79, Lorich, Gabitzam, Reallaura, Micaela06, Chinabulina, Ylari !!
Lorich felicitari pentru masuratori. stati foarte bine!!
DanaH multa sanatate amandurora!
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Lorich spune:
O cearta in familie. Sotia il loveste pe sot. Acesta se ascunde sub pat. Sotia incearca sa-l scoata:
- Iesi!
- Nu ies!
- Iesi!
- Nu ies!
- Iesi!
- Auzi fa cine e stapan in casa?! Daca am spus ca nu ies - inseamna ca nu ies!!!
mishutza spune:
Buna mamici de mai-iunie 2008.Ma tin de vreo 3 luni sa va scriu,dar astazi e in sfarsit e ziua cea mare.Nu sunt mamica,dar sunt idragostita de postarile lui Miss Parker(ca sa nu zic de ea,ca nu ar suna prea bine),adica imi e drag sa citesc cam tot ce scrie ea.Si acuma vreun an si am aflat ca femeia alea carei idei le gaseam asa de interesante e insarcinata.Si am trait alaturi de voi,si in special de tine Miss emotia asteptarii,iar in ziua cand David s-a decis sa vina,stateam in fata calculatorului,cu un net care era pe moarte(imi lua cam 3 minute sa incarce o pagina,eu jucam solitaire in timpul cat dadeam refresh la pagina,ca sa nu ma tampesc de tot)si speram ca totul sa fie bine.
Ideea e ca in timp,am ajuns sa va citesc zilnic,si sa imi fiti dragi toate,sunteti de admirat fetelor.Sunteti atat de minunate,fiecare in parte,si surprinzatoare.Atat de unite intre voi,atat de bune,de saritoare.Eu cred ca e greu sa pastrezi o prietenie,unde sunt implicate mai mult de doua femei,dar voi reusiti tare bine.
Asa ca va felicit,mamici de mai-iunie 2008,pt ca sunteti in rpimul rand oameni,si pentru prietenia minunata dintre voi
Sper ca de voi fi mamica vreodata,sa am parte de o odisee ca a voastra.
Pentru toate,multe,multe
mishutza spune:
Buna mamici de mai-iunie 2008.Ma tin de vreo 3 luni sa va scriu,dar astazi e in sfarsit e ziua cea mare.Nu sunt mamica,dar sunt idragostita de postarile lui Miss Parker(ca sa nu zic de ea,ca nu ar suna prea bine),adica imi e drag sa citesc cam tot ce scrie ea.Si acuma vreun an si am aflat ca femeia alea carei idei le gaseam asa de interesante e insarcinata.Si am trait alaturi de voi,si in special de tine Miss emotia asteptarii,iar in ziua cand David s-a decis sa vina,stateam in fata calculatorului,cu un net care era pe moarte(imi lua cam 3 minute sa incarce o pagina,eu jucam solitaire in timpul cat dadeam refresh la pagina,ca sa nu ma tampesc de tot)si speram ca totul sa fie bine.
Ideea e ca in timp,am ajuns sa va citesc zilnic,si sa imi fiti dragi toate,sunteti de admirat fetelor.Sunteti atat de minunate,fiecare in parte,si surprinzatoare.Atat de unite intre voi,atat de bune,de saritoare.Eu cred ca e greu sa pastrezi o prietenie,unde sunt implicate mai mult de doua femei,dar voi reusiti tare bine.
Asa ca va felicit,mamici de mai-iunie 2008,pt ca sunteti in rpimul rand oameni,si pentru prietenia minunata dintre voi
Sper ca de voi fi mamica vreodata,sa am parte de o odisee ca a voastra.
Pentru toate,multe,multe
gabitzam spune:
Mishutza, esti tare simpatica ![]()
Chiar daca nu esti mamica, poti sa te alaturi grupului nostru, poate se ia si la tine, daca iti doresti un bebe. Pina atunci, poti fii prietena noastra. Si a Miss-ei noastre
Mai ales ca vad ca si tu esti "nemtoaica".
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mishutza spune:
Multumesc Gabitzam,nepotica mea e nascuta pe 8 iulie 2008,deci mi-ati fost de mare folos,mamica ei nu prea mai are timp si de citit si informat,asa ca vine la mine cu intrebarile,ca stie ca eu citesc pe un forum unde gasesc orice informatie,iihihih.De fapt si pe voi v-am intrebat chestii de vreo 3 ori si mi-ati raspuns.