Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 14
Reallaura spune:
Gabitzule si eu am la carti incepute....dar cand oi iesi la pensie, cine are biblioteca
sper sa fie dintzisorii la Raducu!
Simonix imi pare rau ca Robertzel are probl cu vomitatul...la noi asa a inceput rotavirusul...cu voma vreo 3 zile...am crezut ca zre indigestie de la ou
Sanatate multa!
Andradamerci 
Cleohainute comandate asta vara, nu? f intelept!
cadinutzasi tu ne esti f draga, ti-ai dat seama...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
bratafel spune:
Simonix mie imi place poza asta http://picasaweb.google.com/s.vilau/JustBeforeChristmas#5282720525012212242
si Bianca mi-a vomat vreo saptamana masa de dimineata si nu numai si nu stiu de ce. dar a trecut. oricum ea este si foarte bataita.
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Lorich spune:
Neata si multam de
... buna ati mai facut-o
Ne-am intors de la pediatra, m-am dus bou si am venit vaca, pediatra are program dupa amiaza azi... macar ne-a cantarit asitenta 9700g si 73,5 cm.
De fapt eu voiam sa vb cu ped despre constipare ca am ajuns la capatul rabdarilor si puterilor. Asa ca m-am sfatuit cu asistenta care mi-a zis sa-i dau:
-mancarica de conopida (ceapa fiarta+conopida+suc rosie facut in casa sau putina pulpa de rosie+carne);
-mancarica de spanac
-mamaliga cu putin unt s iaurt
-suc de kiwi
-prune uscate fierte, zeama (a II-a) si pulpa
deci mai mergem o luna cu incercarile astea. Off..
Micaela daaa!!! A papat tot, i-a placut muult spanacul, era cu ou, dovlecel,putina rosie... prima data cand cupilu a mancat ca in vis - deschidea gura cand vedea ca bag lingurita in castron.
cadina reteta de crema nu o stiu, mi-a adus-o mama, e facuta la spitalul de copii unde lucreaza ea, o sa o rog sa-mi spuna ce contine si-ti spun ASAP.
Vianne superba fifi ta!
Simonix sper sa nu fie nimic!
La multi ani Annika, Ana si Bianca! Numai fete sarbatorite azi. Sa fiti anatoase si cumintele! 
aaa..multumi pentru aprecieri si pentru urarile de ieri
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
gabitzam spune:
Cred ca jumatate din fetele de aici au Chicco Poly. Inclusiv eu. Folosit intens la Andrei pina spre 3 ani, in continuare pe baricade cu Raducu. Si cred ca si dupa Raducu o sa mai reziste la un copil.
La multi ani puiutelor de azi: Anika, Bianca Maria si Ana 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
aldaesme spune:
Salutare,
Simonix chiar nu am idee ce poa sa fie, a mea a vomat in jet doar cand a avut bronsiolita si venea de la tuse. Eu cred ca cel mai safe e sa il suni pe nenea pediatru ca el va stii cam ce ar putea sa fie sau sa nu fie
. Buey, mi-am amintit, greu dar in sfarsit. Pupici multi la mama ta, de cand am primit (stiu de la mos
) hainuta aia frumoasa in dungi, in fiecare zi de cresa o purtam si toata lumea ne-o admira
. Primisem si o caciulita de la prietena noastra din Peru care merge bine cu haina aia, deci pupici la cine a avut ideea
ei si voua, nah, sa nu ziceti ca sunt rea. Ah si sper sa ne mai vedem odata inainte sa plece mama ta
.
Apropo de parerile foarte radicale legate de lapte de vaca, sau orice alt tip de lapte. Nici eu nu sunt deloc pentru baut zilnic pana la adanci batranete lapte, nici pentru fortat omul sa bea lapte. Nici mie nu mi se pare natural. Toate mamiferele produc lapte pentru puii lor, omul s-a obisnuit sa bea si laptele altora dar in nici un caz nu e ceva indispensabil, insa...nici nu se mai poate elimina complect, orice ar zice nenea doctorul ala.
Daca ar fi sa ma iau in continuare dupa mamaifere si as raporta timpul cat dau ele sa suga puilor la durata vietii lor si apoi as proecta pe raportul uman atunci ar iesi ca ar trebui sa dam totusi pana pe la vreo 2 ani, 2 ani jumate tzatza si cu cat creste durata de viata a omului cu atat perioada de alaptare ar fi mai mare. Da nu putem raporta chiar tot la mamifere, chit ca acu' la multi scriitori vad trendul asta.
Rasa alba si neagra sunt deja genetic pregatite sa absoarba Ca din lapte. O parte din rasa galbena are intoleranta genetica la lapte - de unde si inventia "lapte de soia", branza de soia (tofu), etc. Nici cu astea nu sunt deacord, ori mananc soia in forma naturala ori ma las pagubasa...tofu si laptele de soia sunt si alea ultra procesari. Ma rog, deviam asa un pic.
Si dupa ce sustin ca nu sunt deacord...sunt insa de principiul ca daca omul vrea si nu prezinta nici un tip de alergie atunci trebuie sa bea lapte, sa manance unt, smantana, branza....Si ajungand aici fac un exercitiu de gandire...cum ar fi lumea moderna fara lapte si produse lactate: Nu lapte, nu branza, casuri, telemea, smanatana si mai ales nu frisca, cremsnit, crema de vanilie, inghetata...io zic ca in asa o lume nu imi doresc sa traiesc 100 de ani, mai bine traiesc 80 in una cu lapte si derivate
.
Sa stiti ca am facut poze cu cresa, azi de dimineata...da' desi mi-am adus aparatul credeti voi ca se stie descarca el singur asa prin telepatie ...nu i-am adus nici cititorul de memorie nici macar un cablu de iesire, asa ca stau cu pozele si sper sa le pun maine...daca nu uit cabluri.
o zi buna tuturor si sanatate maxima!!!
Esme
Reallaura spune:
Adriana, Bratafel 

sa va traiasca papusile!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Micaela06 spune:
La Multe Lunite Anika, Bianca Maria!
Sa cresteti mari fetitelor frumoase!

Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
chinabulina spune:
la multi ani sarbatoritelor de azi, annika si bianca
! sa cresteti mari, sanatoase si fericite, ca frumoase sunteti deja (doar am mai spus ca avem cei mai frumosi copii)...
si a propos de copii frumosi, am admirat fetita su-per-ba de vianne
si baietei frumosi frumosi de miss, doloress, andrada si simonix... simonix, neaparat suna pediatrul, daca e ceva se rezolva, daca nu, te linistesti...
noi am avut o noapte bunicica (ma si tem sa ma bucur, fac si eu ca alysh "nu ma laud, constat"), dar asta fiindca aseara i-am dat 2.5 ml de nurofen, ca are gingiuta de sus asa de umflata, mai ales in partea dreapta, parca are un bob de mazare sub gingie, mititica... de aia mi-a urlat ieri toata ziua, cred...
azi e frumos afara, iesim!!! avem intalnire cu MsBB si Andra
... abia astept, ca eu daca nu ies intr-o zi simt c-o iau razna 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
YLARI spune:
Buna fetelor,
La multi ani sarbatoritilor, fie bebici, fie mamici! 
Doamne ce dor imi era de voi aseara, de pe calculatorul de la ai mei nu pot intra, ca nu ma pot loga, nu stiu de ce naiba nu merge iar aici au fost probleme cu mailul, of, of.
Vad ca v-a transmis Laura toate cele ![]()
Am vazut pe Alysh frumoasa, Doamne, abia astept sa mergem si noi la Barcelona sa ii povestesc lui Cleo cum e statia aia de metrou ![]()
Am citit pe diagonala, dar confirm si eu ca Chicco poly e grozav! Eva e o batzaita, mama-mama!!! cred ca era cu zgaibaracele pe sus daca era alt tip de scaun. Sunt foarte multumita si o mai tzin acolo si sa se joace.
Ne-am luat si noi premergator, o tzin cam 15-20 de minute maxim, de vreo 3 ori pe zi. Ii place ca are butoane cu cantecele, claxon (e in forma de mashina) si tzipa din totzi plamanii, in timp ce se impinge in picioruse sa se deplaseze. O tzin atat cat ii place, cand vad ca nu mai vrea o iau de acolo. Am inceput sa stam si in tzarc, in prima zi a plans ziceai ca o taie cineva, dar de a doua zi a stat fara probleme.
Simonix, imi pare rau ca Robertzel vomita... De dimineatza a scos si fi-mea un jet de lapte, asa aiurea... de fapt statuse pe burtica si se agitase, ma gandesc ca poate de-aia. Mancarica slava Domnului nu mi-a varsat niciodata... Asta ti-am povestit ca intrebai daca a mai vomitat vreun bebe asa din senin...
Mama e ok... asa zice ea. Oricum o avem pe o tanti care vine sa stea cu ea cand nu e si tata acasa. Momentan e bine. Cred ca lunea viitoare se interneaza ptr analize, si asa avea nevoie pentru pensionare... sa vedem ce a fost cu rinichiul ala atunci.
Esme, scumpa, mereu invatz cate ceva din postarile tale. Asteptam poze de la cresa.
Apropo de poze, am mai facut si noi o gramada (ieri chiar am scos "cateva" ca sa umplu albumul ei) o sa mai pun la sfarsitul saptamanii, sa ne mai vedeti si voi ce mari si grase si frumoase suntem.
Pupam pe toata lumea de la A-Z!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
ainigriv spune:
Lorich,cu suc de portocala nu merge???Ca de cand ne-a invatat Miss, noi nu mai avem probleme,nici nu pot sa-i dau mai mult de juma de portocala,ca dam in partea cealalta!!!
Simonix,daaa,vazut si noi poze,indragostit,pentru ca eram cu Maria in brate si se zbenguia toata la"bebe"al tau..."carliontul lui mami",ce da par are!!!
Sa ne traiasca toti frumosii din poze,ca sunt minunati!!!