America (148)
Raspunsuri - Pagina 6
sinzi_ana spune:
Buni a noastra a avut aventuri
Dupa ce ca era racita ca mine cobza, si nu prea se simtea apta de calatorit...cand Radu i-a bagat bagajele in portbagaj, nu a vazut ca ea era in spate si i-a trantit usa in cap...si saraca a plecat cu cucui, racita si cu dor
Am vb cu ea la tel, a ajuns bine, era ragusita, dar cica "se simte stapana pe situatie" a trecut pe antibiotice si e fericita ca a reusit sa ajunga in sfarsit la dr!!!
BTW, voi le faceti asigurari de sanatate parintilor cand vin? Cum?? Data viitoare tre sa facem si noi sigur!!!!
Pumba, de unde eugenii?? Aici la noi nu mai au!!!
Io am frecat covoare, am spalat pe jos cu clor si alte substante...si cainele asta linge acu pe jos . Am vrut sa il inchid in cusca dar a urlat de nu a mai putut!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
pumba spune:
am primit, pachet de acasa ,saptamana trecutasi-au facut efectul eugeniile....2kg in plus
sanzi- cum merge vopsitul? a,am vazut pozele cu David- de fiecare data, sunt uimita cat de mult ,seamana cu tine.
sa trecem la lucruri serioase acum....ce planuri aveti pt ziua indragostitilor? fara sa intrati in detalii prea mult
philip spune:
pumba, multam de intreabare, eu de asta sunt si fara chef ca de duminica am plans in fiecare zi dupa soacra. drept, sunt si gravida, dar eu plang mai mult pt philip care desi nu zice nimic, stiu ca sufera. aseara dupa ce l-am pus la culcare, l-am gasit dormind in patl in care a dormit bunica. el insa e secretos, nu zice nimic. as vrea o bunica aici, dar in casa ei. a ajuns cu bine, acum tocmai ce schimbam emailuri cu ea, ii e si ei f greu, i-am zis sa vina din nou in vara :)
philip
23weeksbabyboy
mommyandreea
pumba spune:
philip- stiu , e greu dupa ce pleaca buniciidar a fost aici de sarbatori ,acum Philip e mare si isi v-a aduce aminte multa vreme de vizita ei la voi.dupa ce au plecat parintii mei de la noi ,acum cativa ani,cea mare a refuzat pt mult timp, sa vorbeasca despre ei....asta era protestul ei.
miereamara spune:
Sanzi, asigurari pt vizitatori (parinti, rude) aici, am inteles ca sunt f buni:
http://www.nriol.net/
Pumba, pardesiul este Michael Kors, l-am luat la reduceri de la:
http://www.michaelkors.com/?ecid=DSSGMKMichael_Kors
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
sinzi_ana spune:
Pumba si David la fel reactiona cand era mai mic (cand pleca tati pe mare) nu vroia sa vb la tel cu el...
Ah...vreau si eu pachet din Ro...dar mai bine ma lipsesc de 2 kg!!! Dar cate eugenii ai mancat de s-au adaugat 2 kg????
Seamana David cu mine, nu??? Ah...baiatu lu mama!!!!
Andreea, si noua ne e greu...si e casa asa goala!! Ce chestie...au plecat in aceiasi zi
Vara nu vor sa vina nici soacra nici mama ca e prea cald...dar avem solicitari din alte surse!!!!
Vin si eu cu o intrebare: (dupa subiectul cu alimentele sanatoase)
Ce fel de apa beti??? Sotu tot insista ca apa de la robinet este de fapt cea mai sanatoasa, si sa nu mai cumparam sticle imbuteliate...
Si cum eu sunt eco-friendly si ma doare sufletu cate sticle consumam (desi le reciclez)...as vrea sa am curaju sa beau de la robinet si sa dau si la copil...(vad ca, cainele e ok)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
miereamara spune:
Daca vreti sa beti apa de la robinet exista niste filtre care se ataseaza la robinet si curata apa. Oricum mie apa de aici mi se pare foarte buna in comparatie cu cea din Romania. Nu pot sa o beau pt ca nu e indeajuns de rece si mi-e lene sa umplu mereu recipiente sa le pun in frigider, e mai usor sa bag sticlele.
Bem apa imbuteliata la sticla sau la bidon.
La gatit folosesc apa de la robinet.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
philip spune:
sanzi, si philip face la fel, cat a fost tati plecat 5 saptamani n-a vorbit deloc cu el. uf, copilasii astia.
philip
23weeksbabyboy
mommyandreea
Oana_B spune:
De la robinet.
La mine in zona acu' iarna se face rece ca gheata daca o las sa curga un pic. La socrii mei in zona nu se face.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
sinzi_ana spune:
De la robinet cu filtru sau fara??
Ce fel de filtru?? Oricare? (avem niste prietenii care au dat $1000 pe unul, cica e cel mai bun)