America (148)
Raspunsuri - Pagina 7
CamiM spune:
Si noi am renuntat sa mai cumparam apa imbuteliata si am pus la robinet un filtru( Brita, PUR).Filtrul costa cam 25$-40$ si apoi cartusul de rezerva cam 15$.
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Oana_B spune:
Fara filtru. Fata de aia din ro care dupa 24 ore lasata la decantat in pahar era malul pe fund, asta e limpede si dupa o saptamana.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2530773550087737923xlVSFP
M-am indurat
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
CamiM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana http://good-times.webshots.com/photo/2530773550087737923xlVSFP M-am indurat “One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child. Sinzi, Radu si David psihologul : varsta, poze, [red]D-ale lui David |
awww... so sweet!!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Andrada spune:
Sinzi e tot al tau, tot tot!! O frumusete de baiat.
Si eu am un sentiment asa cind il tund, seara dupa ce adoarme ma duc la el sa-l pup si daca am uitat ca e tuns e asa o surpriza... si e atit de bine.
Are dreptate sotu cu sticlele, si eu vreau sa ii gasesc lu fiu-meu o sticla d-aia nalgene sau cum e sanatos sa-si ia apa de la robinet la scoala.
Unde se pune filtrul Brita la robinet sau dedesubt la tevaraie?
Noi bem robinet ca ma doare in spate
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
miereamara spune:
Filtrul se pune deasupra, la robinet.
Sanzi arata f bine David tuns! Cum de te-ai hotarat?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
philip spune:
am avut si noi filtru la robinet dar acum cumparam apa de izvor la sticla ca asa imi iau si la serviciu, la sala etc.
sanzi, ii sta bine, dar de ce l-ai tuns?
philip
23weeksbabyboy
mommyandreea
ciuf spune:
Sanzi, de ce l-ai tuns??? Acum seamana si mai tare cu tine. Cu parul mare parca se mai distingea ceva si de la sot, dar acum ... mai ales cand rade e al tau in totalitate .
L-am tuns si eu aseara pe Luca. Si m-am uitat cu masina in parul lui . Eu care il vroiam tot timpul cu parul mai mare, acum l-am tuns prea scurt. Si iarna. Asta este. dar cand il vad asa tunsulici parca are o mutra de cere mila . Pare tare amarat.
Mai am inca doua zile de stat cu el si gata. Imi ramane zgatiuta. Nici macar nu am facut bagajul. Am asa o stare de fara chef de nimic, nu ma mai satur de el. Deja am avut prima runda de cearta cu socrii. Nici nu ajunse copilul acolo si incepuram discutiile .
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
miereamara spune:
Ciuf cat timp pleaca Luca?
Eu am descoperit ca sunt foarte geloasa si posesiva. Cred ca atunci cand voi merge in romania nu o sa las pe nimeni sa-mi atinga baiatul.
Duminica vorbea Luc cu maica-sa pe messanger si la un moment dat a zis ea ceva de genul "are mama doi baieti, unul mic si unul mare"!!!Pe cuvantul meu ca mi s-a intunecat in fata ochilor, imi venea sa merg sa iau copilul de acolo! OMG, pur si simplu nu pot sa vad pe altcineva in afara de mine si taica-su ca il atinge (caruia ii mai smulg cateodata copilul din brate, saracu').Ma apuca niste nervi numai cand ma gandesc ca o sa mi-l pupe toate rubedeniile de prin tara. Aaa....si cand aud pretentii de genu' mamaX si tataX in loc de bunicul si bunica, mai rau ma enervez.
O sa-mi treaca? Si daca da, cand? Trece pana la majoratul copilului??
Nu cred ca v-am povestit, pt ca primele mele zile in spital au fost atat de confuze, dar cand mi l-au adus prima oara pe Aidan, l-am recunoscut dupa miros, era ca si cand l-as fi avut toata viata cu mine, pur si simplu arata asa cum mi-am inchipuit ca o sa fie.
Si apoi a doua zi cand m-am ridicat din pat si m-am dus la nursery, toti bebeii erau infasati si aratau la fel, m-am dus direct la el, nu a fost nevoie sa citesc nici un nume si nici sa ii vad fatza (spre deosebire de barbate-miu care a orbecait pe acolo si era cat p'aci sa vina cu alt copil la mine, ca mi-e ca mi-l arestau astia ).
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery