America (148)
Raspunsuri - Pagina 5
Ramona J spune:
Andrada, esti o norocoasa.
Sinzi, sint atit de ocupata cu numaratul si pe cind sint gata cu ele mi se face iar foame si o iau de la capat cu calculele.
miereamara spune:
Io am data gata o pizza:((
Barbatu' e la servici, are un proiect cu un deadline maine si tb sa lucreze la el toata noaptea. Asta imi spuse el si eu sper sa fie adevarat!
Copilul doarme de pe la ora noua, sper sa nu faca figuri in noaptea asta. Ieri noapte a dormit non stop pana la 4.30 dimineata, m-am trezit fresh:))si fara cearcane dupa muluuult timp.
A vomitat in jet si a udat tot patul, nu stiu ce s-a intamplat ca e prima oara cand face asa, el nici macar nu regurgiteaza. Buricul se mai tine intr-o parte, dar cred ca o sa-i cada zilele astea.
Ma uit la Desperate Housewifes pe abc.com.
Mi-au respins astia de la irs return-ul prin e-file, cica n-am completat nu stiu ce corect, am mai submis o data, sper sa mearga, oricum iau mai putini bani inapoi fata de cat ma asteptam.
Delia te asteptam!
Sanzi, hushti se numesc chestiile alea pt bors, am pe cineva aici care face tot timpul.
Andrada, ce imi facusi cu mango! Tztztz, si am zis ca nu imi mai cumpar nimic de imbracat pana nu slabesc, dar nu m-am putut abtine!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
CamiM spune:
salut!!
Sanzi uite am auzit chemarea si am lasat numaratul caloriilor pe mai tarziu.. sa va traiasca finutul ca tare frumusel mai e.. si Miere voua sa va traiasca nasii.. ca sunt simpatici foc. Hmmm...botez colea in Florida suna tentant...
House era pe Fox martea dar a fost mutat lunea de la 8ET.
Andrada ce fain ca e mama ta la voi. Cum face dansa hustile pentru bors?
Ramona bine ca ai scapat de jury duty.
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
sinzi_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CamiM salut!! [House era pe Fox martea dar a fost mutat lunea de la 8ET. |
L-am pierdut????? D-aia am castigat la carti!!! Stiti cum e cu norocu asta...pierzi in dragoste si castigi la carti
Si pe mine m-a tentat Mirela cu saratzele home-made!! Cine le poate refuza?? Si cica sunt facute cu grasime de porc??? (asa spuneai Mirela?)...oare cate calorii avea punga aia???
Miere, las' ca al meu mi-a promis un joc pe PS3 si apoi in pat...si deja e la al 3-lea!!! Dar nici io suflu ca mai am de citit pe DC...
Ah...
Invatatoarea lui David e nemtzoaica si pronunta "the" sau "them" cu "Z"...iar David cand vb le pronuta corect, insa cand citeste pronunta ca miss Gabi "za", "zem"...L-am ascultat azi citind si am ramas ...si cand il corectam cica "da asa am spus si io"
Ramona, pai le "arzi" in gradina!!! Io azi am vopsit gardu...si mai am maine inca pe atat si mai mult!!!! Si cainele era calare pe vopsele!!!! E dalmatian acu
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Oana_B spune:
Iap, il mutara pe House, da' a devenit cam boring, are dreptate articolul asta.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
CamiM spune:
Sanzi nu ai pierdut serialul ca nu l-au mai dat azi ca a fost conferinta lui Obama. Asa e cu cartile astea...si eu pierd in draci de fiecare data cand bagam cate un whist, rentz ceva.. dar lasa ca ne scoatem in /...
CamiM spune:
LOL... articolul e spot on!! Sa speram ca ii scutura putin si isi revin.
sinzi_ana spune:
Mie nu imi pasa de actiune...e d-ajuns sa il vad pe House asa beteag.... si-s fericita
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
pumba spune:
neata!
sanzi- eu nu am numarat caloriile ..... am terminat... doar eugeniile si din motivul asta ,am absentat!
philip,sanzi- au ajuns in tara cu bine bunicile? eu am zis ca nu mai fac invitatii pe perioade lungi ,e de 1000ori mai grea despartirea,am zis o luna si gata. (doar zic )
miere- ai un scump, iar tu arati foarte bine
vreau sa vina primavara , a fost cald o saptamana ,acum iar la 30F.vreau sa pun flori, sa merg la plimbare, vreau sa vad iarba verde....
ramona- unde l-ai dus pe Alexandru pt "loc murdar"?
AB -? pe unde esti?
astazi, cea mare trebuie sa duca la scoala ceva deosebit pt ea si a luat martisoare la scoala, sa le arate in clasa.
lisa- ce-i cu tine? fa dus, da cu crema,pune un tricou curat si zambeste!
pumba spune:
Andrada- sa porti sanatoasa noile achizitiii!
miere- de unde ai luat pardesiul galben?vreau si eu