America (148)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Stati asa,...lipseste omu 2 zile,...si voi va faceti de cap pe aci,...si eu nu stiu,....Deci e vorba de un botez aci in zona,....pai vin si eu,....si ne-invitata vin,.....dar poate vi se face mila si ma invitati,....promit sa fiu cuminte,nu sunt genul care bea alcohol....deci titeti-ma la curent si pe mine,...si anuntati-ma unde cand si cum.Pe bune,...nu glumesc,vreau si eu sa ma distrez oleaca,....si promit ca si eu va chem cand oi avea evenimente dintr-astea speciale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Vaccinul BCG se numeste si e complet harmless desi aici nu se mai face parca.
Ce de inrudeala aici, cind e botezul? Felicitari nasi, parinti etc.
Corina n-a mai scris e OK?
Am venit mama in citeva ore era cu borcanul in chiuveta, tarite etc sa faca bors, naravuri d-astea dom'le, apoi si-a scos tacticoasa lineturile si dai tricotat, asta iarna ne-a lasat cu o intreaga garderoba i-am zis sa se opreasca ca Marcu n-are musai nevoie de batiste de mohair...e ceva...

Acu i-am luat-o inainte si am cumparat burda aia europeana verena cu modele de tricotat sa i-am dat comanda de 3 pulovere EXACT la fel, sa vedem ce iese.

In alta ordine de idei aseara m-am ipod-it si cautind o geaca pe Mango.com am cheltuit 324 pe alte chestii geaca n-am gasit. Complet aiurea in recesiune, eu care n-am treaba cu shoppingul, ce m-o fi apucat. 3 rochii lungi si pulovere etc nauca sint
Asta e,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreea, multumim de stiri. Ma bucur ca-s bine Criss si Victor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada
[...]
In alta ordine de idei aseara m-am ipod-it si cautind o geaca pe Mango.com am cheltuit 324 pe alte chestii geaca n-am gasit. Complet aiurea in recesiune, eu care n-am treaba cu shoppingul, ce m-o fi apucat. 3 rochii lungi si pulovere etc nauca sint
Asta e,
A

Ui' ce zice Obama (acuma vorbeste la tiviu, peste episodul cu House), ca e bine sa spending ca misti economia si uite asa iesim din recesiune.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Nu vreau sa incep politica aici, Oana. :)

Nu-ti imagina ca el vorbeste fara sa se consulte cu alti economisti.:)
Bine ar fi sa faca ceva concret cu banii aia, sa reuseasca sa-i investeasca unde trebuie. Asta ar fi ideal. Internetul a fost descoperit de angajatii guvernului si pe baza acestei inventii multi au facut bani in domeniul privat si inca fac. De cele mai multe ori investitiile guvernului sunt stimulatoarea pentru industria privata. Daca sunt facute cum trebuie bineinteles.

Daca ai timp, sa citesti articolul The Big Fix din New York Time. Are 7 pagini dar cred ca este cel mai bun articol pe care l-am citit pana acum in criza asta.

In orice caz, esti sau nu de acord politica lui Obama, nu poti sa underscore inteligenta lui si modul in care stie sa se exprime. Daca iau numai asta into account, deja este un mare change de la era Bush.

Mergi la inceput

Aici e articolul:

http://www.nytimes.com/2009/02/01/magazine/01Economy-t.html?_r=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nici eu nu vorbesc politica, eu glumeam cu Andrada doar.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Cred ca am ramas inca in campanie electorala mood, Oana. Sorry, eu chiar iti raspundeam serios.

Vorbeam cu bunicu-meu in weekendul trecut si-l intreb ce crede de noul presedinte si zice ca nu poate sa zica nimic de politica lui Obama pentru ca il place prea mult ca om. Am realizat ca asta mi se intampla si mie.

Mergi la inceput

Ma intrebam daca a citit cineva "The audacity of Hope". Au doar cateva copii la mine la biblioteca si e coada la citit. Ca s-o citesc, se pare ca singura solutie e s-o cumpar.

Am citit "Dreams from my father" si mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Chiar ca liniste p=aici!!! Mai lasati fetelor numaratul caloriilor si stati pe DC
Io=s fericita ca jucai carti cu Mirelus, si pt prima data dupa mult mult timp...nu numai ca nu am mai iesit pe ultimul loc...dar am castigat

Delia, te trecem pe lista!!! Altcineva cu dor de bebei si Florida?

Andrada, facuram vaccinu la nastere (BCG) in Ro, acu ne facu doar testu de piele PPD.... Aici nu se face vaccinu asta
Zi si mie cum e cu borsu ca mor de cand ma chinui sa imi fac si io singura...dar nu am "maia"!!!

Lisa, lui David i-a mai supurat o vreme buricu, desi i-a cazut tare tarziu (pe la 3-4 sapt), ...mie mi-a fost teama sa ii fac baie, si am folosit doar buretele sa il spal. Pediatra insa l-a dat cu nitrat de argint si s-a uscat ff repede...

OanaB, pe ce post e House? Nu e marti?

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput