America (148)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Miere iti sta super in galben si arati tare bine si sunteti niste frumosi da asta stiati deja. Bafta in lupta cu asigurarile.
Noi nu am avut probleme deloc cu TBC testul si cu loteria veniram ... da depinde probabil peste cine dai ... ca peste tot.

Monalisa09 welcome ... multi romani in Florida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina, super pozele!!!! Ce dulce e, si ce mutritze face!!! Iar tu arati ca sora lui!!! Imi place caruciorul...e acelasi pe care l-am cumparat si pt fetita prietenilor nostrii (numai culoarea difera) http://good-times.webshots.com/photo/2578983560087737923HhPneF , e foarte practic!!!

Alintaroma, pt ca David a fost nascut in Ro, si noi calatorim acolo cam de 2 ori pe an...este in grupa de "risc"...dar e prima data cand il face (cica dupa o vreme vaccinul BGC nu mai este eficient, si oricum, chiar si cu vaccin, riscul este mare daca esti in contact cu o pers cu TBC).

Hilde, multumesc pentru "pont", mi-am notat informatia!! Data viitoare am sa le cer testul asta!!!

Adriana, m-am lamurit si eu ce "eficient" este testu...habar nu au!!! Cred ca e mult -2.5...caci eu ma simt chioara la -0.50 Seara la volan daca nu imi pun ochelarii nu vad numele strazilor decat cand o iau pe cea gresita!!!

Azi am avut ora de distractie...am dat cu aspiratoru si Blaze era pregatit de razboi!!! E foarte curajos...desi s-a speriat de el, nu s-a ascuns, ci cauta tactici sa il atace!!! Venea din toate directiile sa sara la "gatul" fiarei, si apoi s-a prins ca cea mai buna solutie este sa traga de fir sa il scoata din priza...Deci am aspirat de nu am mai putut!!!
Am vrut sa dau cu mobu...la fel!!! Razboi nu altele nu!!! Bine ca eram destul de rapida si nu prea reusea sa il prinda...dar am spalat in cercuri!!!!
Acum vopsesc gardu...si primu vopsit e catelu se lupta cu tot ce prinde!! E asa un razboinic!!!! Nu se de inapoi de la nimic...si pentru el NU inseamna o provocare!!!!
Sper ca macar sa faca la fel si cu eventualii hoti

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata-neata
ei, acu ca mi-a venit jumatatea, parca-s si eu mai bine dispusa. sotul a venit vineri seara si-am tinut-o numai in plimbari/activitati. sambata am fost la shopping ca sa mai luam ceva cadouri pt cei de acasa, mi-am luat si eu 4 perechi de papuci (2 sport, cizme si saboti) si alte chestii pt bebelus si pt philip niste adidas. am ajuns seara acasa, lasat copilu cu bunica sa-si ia la revedere si noi am fost la film, pink panther 2, amuzant...
ieri am tras curatenie prin casa, asa, plangand, ca cu noaptea-n cap mi-a plecat soacra si eu-s mai sensibiloasa :) apoi cu tati la tuns, apoi la bowling (ce febra musculara am!!!) si apoi acasa unde am vizionat cu totii madagascar 2 si am mancat popcorn.
ninge, cred ca avem 10 cm de zapada si continua, dupa-amiaza iesim la facut om de zapada in curte.

am vazut poze frumoase cu aidan si david and co. sanzi, la multi ani lui david si multa sanatate si noroc. imi cer scuze pt intarziere

eu pt taxe folsoesc hr block ca e gratis pt military (sotul e reserve).

irina, felicitari pt nasi si petrecere frumoasa (pacat ca suntem la sa distanta si cu burtik, altfel veneam)

philip
23weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Multumim, multumim pt aprecieri! Da, e haios, face niste mutrite...

Sanzi ce cutzu destept ai, auzi...s-a prins el ca tb sa scoata aspiratorul din priza! Sunt curioasa cum ar reactiona la o tranta cu pisi a mea, care cred ca ii cat Blaze de mare (are vreo 14 lbs).

Mi-am facut taxele cu TurboTax (editia free). Are si e-file, asa ca nu tb sa mai imi bat capul cu nimic, in fine eu am avut o situatie simpla, doar niste dobanzi de la student loans si tuition fees de dedus.

Andreea (philip) cum te mai simti? Cate saptamani ai?
Liris, Corina, voi?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Miere,foarte frumoase pozele
eu cu mine nu am ca arat tare rau,cearcane,nesomn,parul in toate partile nu am fost asa niciodata,dar nu am timp.mi-ar place sa ies si eu cu caruciorul,dar e prea micuta si e destul de frig. poate maine ca o sa fie +15,fara soare,dar macar caldut.
nici macar la taxe nu m-am gandit,eu care eram la zi cu toate,bine ca am vreme pana in aprilie.noroc ca imi aduc aminte de posta odata la 2-3 zile si imi si trimit facturile.
pupici

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bine ai venit Monalisa!

Eu sint mioapa de-adevaratelea, dar nu as merge la operatie ca sint chicken. Stiu ca sint mici sansele sa "go wrong", dar daca mi se intimpla tocmai mie... No, thank you! Plus ca fara ochelari ma simt "naked".

Sinzi, distractie mare cu Blaze al vostru!

Miere, sinteti frumusei foc.

Andreea m-ai facut sa rid. Imi imaginam cum ar fi sa pling si eu dupa soacra-mea. Naaaah... not gonna happen!

Lasa grijile Lisa, acum vezi de Anuta ta si incearca sa nu te uiti in oglinda. Accepta ajutor de la cine o fi: sot, mama, vecini, prieteni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Miere, sunt foarte frumoase pozele cu voi, si vremea buna din Florida!
Lisa, aranjeaza parul, pune machiaj, fa-te frumoasa si fa poze, nu pierde clipele astea, o sa fie amintiri tare dragi chiar daca acum te simti asa obosita!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

irina, eu actualizez mereu linkul cu baby boy, deci 23 sapt, miercuri 24.
am primit mesaj de la crisspolis, e ok, numai ca e tare obosita ca micutul victor trage din san la greu.

philip
23weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

lenese mai sunteti azi
intrebare intrebatoare: duca i-a picat buricul ieri,i-a ramas locul ok dar si un pic pielicios(n u stiu cum sa il descriu),am inteels ca se mai face o crusta care la randul ei va pica,oare trebuie sa mai astept cateva zile pt baita sau pot sa ii dau bataie?
multumesc

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

poti sa-i faci baie, noi i-am facut chiar si inainte sa-i pice buricul, o singura data l-am udat din greseala dar a fost totul ok.

Alina

Mergi la inceput