vergeturile
Raspunsuri - Pagina 5
Carmen_M spune:
Imi pare rau ca se deschid atatea topicuri deja existente. Nu vorbesc de acesta ci de cel care s-a deschis cam la 2-3 saptamani dupa acesta.
Sunt foarte bune cremele antivergeturi cu elastina, colagen, dar cel mai eficient este sa fie introduse in piele cu ultrasunete. Cautati un salon ieftin care sa aibe aceasta terapie. Vedeti ca sunt centre care au ultrasunetele la 15-20 ron sedinta. Rezultate exista si se vad dupa cateva sedinte. Eu am facut si mi le-a tratat definitiv pe cele noi iar pe cele vechi mi le-a diminuat foarte tare.
Irina20 spune:
Salut din nou fetelor.
Am reusit sami iau si eu balsamul.
Addicted lamurestema si pe mine te rog cu o chestie:deci fac dus si apoi ma dau cu balsamul si inainte sa ma dau cu crema de galbenele ma spal sau las asa?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
alot spune:
Buna fetelor,
Am citit si eu subiectul si pot sa imi fac si eu rost de balsam. Dar cum trebuie sa il comand din tara, as vrea sa va intreb: cat ajunge o sticluta? Cam cate ar trebui sa imi aduca sa imi ajunga pt un tratament eficient?
Mentionez ca am muulte vergeturi si de toate felurile.
Si crema de gabbelene de care? din cate imi aduc eu aminte era una din macerat de gablenele in cutiuta mica pe la plafar... din aia cred ca mi-ar trebui vreo 20 de cutii.
Oare n-ar merge o alta crema foarte hidratanta gen cocoa butter?
Astept parerile voastre.
bb_yasmi spune:
buna
fiind un subiect care ma intereseaza ff mult m-am gandit sa postez si eu aici.
dupa ce am incercat o gramada de creme cu efect O....am zis sa incerc si ultima procedura din romania care trateaza vergeturile: dermoporatie (mezoterapie virtuala, cu elastina, colagel, vitamine, etc)
mi-au zis ca se vad rezultate de la prima sedinta, apoi de la a 4-a.....apoi ca am nevoie de cel putin 10....
...dupa prima nu s a vazut nimic..
, nici dupa a 2-a, dupa a 3-a aveam pielea mai catifelata si atat...
am mai fost si la a 4-a.....si mi-a ajuns....de dat aruncat banii...
avand in vedere ca nu era tocmai ieftin...
aaa si nu erau chiar asa groaznice vergeturile (doar pe abdomen, cum s a "umflat" burtik in sarcina..)
sincer, acum dupa ce am incercat parca m am mai "calmat", nu mai sunt asa de stresata cu veregturie, sanatoasa sa fiu, ca asta e cel mai important!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Irina20 spune:
Alot trebuie sati trimita cineva din tara produsul pt ca nu ai cum sal comanzi de aici.O gasesti la plafar la noi si e injur de 10 lei,cat despre cate ar trebui sati ei ,nu stiu,abia am inceput si eu de 2 zile.Iar crema de galbenele,pe cutia care o am eu scrie Unguent cu extract de flori de galbenele,si pe prospect scrie ca e si pt cicatrizare.
BB_yasmi multumim ca neai impartasit aceasta experienta,eu ieri tocmai am auzit de ea si mi se parea prea multe de facut si in plus,in materialul de prezentare nu arata dupa treminarea tratamentului cum arata.
Am mai citit tot aicipe forum de o crema din Spania, Trofolastin,e 18 euro,acum nu stiu,eu as incercao si pe aia ,dar nu am cum sa o comand,si nici nu am pe nimeni in Spania.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
Irina20 spune:
Ciao fetele!
In legatura cu balsamul si crema de galbenele,am luat hotararea sa folosesc numai balsamul,iar dupa ce termin tubul de balsam continui cu crema.De ce? Pt ca in momentul in care ma dau cu crema de galbenele,balsamul se strange ,si asa nu fac nimic.
Jasmin012 spune:
Eu am nascut acum 1 an jumate, am pus 21 kg in timpul sarcinii dar nu am nici o vergetura. Chiar imi era teama ca o sa fac, dar nu a aparut nici macar una. Mi-am luat o singura data, pe la inceputul sarcinni, cam prin luna a 3-a, crema de la Mustela dar nu prea mi-a placut si dupa ce mi s-a terminat nu mi-am mai luat alta.... Am folosit apoi uleiul de bebelus, cu care imi dau si azi. Dar din cate stiu conteaza foarte mult predispozitia genetica si tipul de piele...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an
Panutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Addicted Irina pune pe cineva sa iti trimita prin posta. Dar atentie, BALSAM cu bitter suedez, nu bitter, ca ala cred ca iti arde pielea. Si cum ziceam, neaparat cu crema de galbenele dupa, ca sa atenueze efectul "acid" si sa iti repare pielea mai repede si, de asemenea, neaparat dupa dus, cand porii pielii sunt deschisi si are cel mai mare efect. Dooku stiu ca are o textura mai nasoala si lipicioasa, dar intra repede in piele. Nici eu nu stiam ca este indicat pentru potenta si sani. Sani adica.. pt. piele, crestere, scadere.. ce efect? Ma bucur ca il incerci si tu, pentru ca eu, v-am zis, l-am luat de capul meu, nu mai auzisem niciodata de el, asa ca nu cred ca l-a mai incercat cineva pentru vergeturi. Si sunt curioasa ce efecte va avea. E numai 9 lei, deci nu-i gaura in buget daca da gres, dar eu sper sa functioneze si la tine. Sa ma tii la curent, te rog. Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar |
Buna,sper sa mai intrii pe site-ul asta...din cate am vazut a trecut ceva timp de cand nu ai mai postat nimic...eu nu sunt mamica..dar ma gandesc ca a venit vara si imi doresc tare mult sa mai scap de vergeturi..nu sunt grasa, nici nu am fost..doar ca am elasticitatea pielii foarte scazuta..am vazut sfaturile tale in legatura cu balsamul si m-am gandit sa il incerc si eu...l-am cumparat..dar l-am aplicat pe piele fara sa ma dau cu crema inainte sau dupa..are ceva? ai putea sa imi zici exact care sunt pasii pentru cele mai eficiente rezultate? si cat timp trebuie lasat sa actioneze pe piele? trebuie spalat sau exfoliat..? as aprecia tare mult un raspuns din partea ta! Mersi
Irina20 spune:
Ciao Panutzzza!
Te rog scuzama ca nam mai intrat.
Sincer si eu am renuntat la crema.Doar faceam dus si apoi ma dadeam cu crema.Sincer la mine are efect ,adica sau redus foarte mult,miar mai trebui cam un tub,dar acum incerc altceva de aici din italia,tot ceva de genul,cicatrizant.
Sper sa iti fie si tie folositor.