vergeturile

vergeturile | Autor: Irina20

Link direct la acest mesaj

Cred ca multe femei se confrunta cu aceasta problema...vergeturile in urma sarcinii.Eu am ramas cu fffffff multe vergeturi,in special pe picioare,burta si sani,in ciuda faptului ca in timpul sarcinii am folosit chiar ffffffff multa crema.Ma uit in oglinda si ma apuca plansul cand ma vad,ma gandesc ca vine vara si nu voi putea purta si eu o fusta scurta,nu mai spun de mers la mare.Chiar nu se poate face nimic in privinta lor?in afara de operatie estetica cum mi sa mai spus ca ar fi singura solutie,refuz sa cred ca numai asta ar fi solutia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

irina, aceasi pb o am si eu...doar ac eu le am doar pe burta. eu am "descoperit" vara trecuta secretul : solarul.... nici nu se mai vad cand sunt bronzata. dar probabil ca conteaza si in ce stadiu sunt, sa nu fie albe.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Sunt foarte multe subiecte pe aceasta tema....
Intr-adevar solutia pentru vergeturile albe este operatia.Daca vergeturile inca sunt rosii-vinetii,persevereaza cu crema,fa masaj inainte de a aplica crema,de 3 ori pe zi.Si nu uita de alimentatie si apa multa.
Cu aceasi pb ma confrunt si eu.Eu sunt foarte slaba,pe coapse parca s-au mai rarit,cele de pe burta sunt aproape de nevazut,numai daca intind pielea se vad dar,cele de pe sani,sunt ingrozitoare .Mi s-au format dungi pe fiecare san ca la o roata de bicicleta .O parte din ele sunt albe,altele rosii.
Oricum vergeturile de pe sani le mai acoperi cum le mai acoperi dar cele de pe burta,coapse...asta vorbind de plaja.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Si eu am cateva pe coapse..sunt albe si nu foarte mari..dar oare daca iau ceva crema speciala anti-vergeturi mai trec...?

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

in principiu cremele te ajuta atata timp cat te tii de ele, cand te-ai lasat poti sa le zici "bine ati revenit" problemele. Oricum, pe langa creme trebuie sa ai grija si de alimentatie si de sport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Fac sport constant (ma gasiti la "grup de facut miscare"), sotul e vegetarian, deci si eu mananc carne numai la sfarsit de saptamana....O sa-mi iau cat de curand o crema..sa vad.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Dar ce presupune exact operatia asta de indepartare stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui pearl84

Si eu am cateva pe coapse..sunt albe si nu foarte mari..dar oare daca iau ceva crema speciala anti-vergeturi mai trec...?

Pearl

sincer, eu zic ca NU!!! cel putin la mine nu ss-au modificat nicicum indiferent cate creme am incercat.
pe timp de vara/primavara/toamna la mine solutia e solarul.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Si eu am albe. Spre norocul meu, am si o piele foarte alba (and proud of it ) asa ca nu se vad decat foarte vag.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Eu nici nu am trecut inca printr-o sarcina, dar tot am vergeturi, albe, multe din ele destul de vechi. Nu ma stresez prea tare cu ele, mai ales ca stiu ca nu prea sunt solutii; doar preventiv de evitat, pe cat posibil, pe viitor, luat sau pierdut brusc multe kg (sarcina e sarcina, nu se pune); port si costum de baie cand e cazul, fara jena, asta avem, cu asta defilam.

Lai

Mergi la inceput