vergeturile
Raspunsuri - Pagina 2
pearl84 spune:
Daca ziceti voi ca n-are rost sa mai iau acum creme...ii dau pace ca si asa sunt destul de scumpe si mi-e sa nu patesc ca si cu crema anticelulita cu rezultat 2% din ce asteptam.
Ma dau cu ulei de masline extravirgin "home made" si gata...
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
mychydutza spune:
nu cred ca vreo crema poate "repara" asta! nu stiu daca a fost de vina textura pielii, dar eu toata sarcina m-am dat cu ulei de masline si nu m-am pricopsit cu niciuna! si uleiul de migdale dulci e bun!!!!!!
"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"
cristina_edi spune:
cred ca nu e nici o mama care sa nu se planga d vergeturi.mai albe,mai vinetii,mai adanci,mai discrete......si eu am....sanii,pt ca au suferit o foarte mare modificare(in sensul ca s'au marit mult)sunt cei mai afectati.mai am si acum vergeturi vinetii si adanci.p picioare au disparut mult si cred ca nu or sa se observe pt ca si eu sunt alba la piele,iar p burta am doar una intr'o parte si una in cealalta.am folosit ulei d masline inainte d sarcina pt burta,picioare si sani.la burta si picioare a functionat...dar la sani
mai putin pt ca am inceput sa ii dau deja dupa ce aparusera vergeturile(adik cam la 4 luni d sarcina).nu am incercat nici o crema sincera sa fiu...ce sa facem?daca'datoria' femeii este sa fie si mama....si cred ca cei mici merita orice nu?ei sunt raza noastra de soare!inceraca si tu cu ulei d masline pt ca hidrateaza mult pielea si in plus e natural.
t pup si...anunta'ma dak se rezolva cat d cat.![]()
Madanic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Irina20 Fetelor,la mine sunt inca rosii-vinetii,si faza e ca sunt creola la piele,sper ca bronzanduma sa nu se mai cunoasca asa de tare;am folosit si creme si tot nimic... Irina,mamy de Fabian www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni; www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo |
Si la mine tot vinetii erau. A durat 6 luni pana s-au estompat la o culoare spre alb (eu sunt alba la piele
, se vedea ingrozitor parca eram zebra
). La mine crema cu cocoa butter a fost foarte buna, dar cum ziceau fetele daca te lasi de obicei pielea se urateste din nou. Am avut cateva discutii cu doctorul despre cum sa mai estompezi efectul fara interventie si unul din sfaturi a fost exfoliere cu peria la fiecare spalare, apoi crema. Pielea se simte mai tonifiata, inainte era moale si ciudata. Oricum nu va asteptati la rezultate miraculoase.Am inteles ca se poate face un tratament cu laserul pentru stimularea refacerii pielii(cam acelasi principiu ca la tratamentul de refacere dupa acnee) insa nu am reusit sa localizez un astfel de cabinet pana acum.
Madalina
mami de
Isabella Andreeahttp://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
olishka spune:
Uff asta este si marea mea problema. De la inceputul sarcinii ma dau cu crema (la inceput doar pe burta, credeam ca doar acolo se fac). La morfo fetala de 22 sapt m-a certat doctora, caci din cauza cremei nu se vedea bine eco si mi-a zis ca degeaba ma dau, daca am material prost oricum fac....
Am plecat cam suparata si am zis ca e rautacioasa. Prin luna a 7-a au inceput sa apara si vergeturile una cate una...iar cel mai socant a fost sa descopar vergeturi intre picioare...acolo chiar nu ma gandisem sa ma dau cu crema. De atunci ma dau cu crema de 2 ori pe zi (e ca rugaciunea, daca nu ma dau nu pot sa dorm
, o crema destul de buna, zic eu: Mustella antivergeturi. Cu toate acestea, spre disperarea mea, in fiecare zi se inmultesc vergeturile...
Si sunt si destul de tanara (21)
...Asa ca doctorita avea dreptate: conteaza materialul, iar al meu e prost. Tare mi-ar fi placut sa seman cu mama care a nascut 4 copii si ultimul la 42 ani si nu a avut nici o vergetura...
Mai am 2 luni pana nasc. Am inceput sa ma resemnez, ma dau in continuare cu crema (poate daca nu ma dadeam aveam mai multe), iar apoi om vedea ce-om face cu ele.
Va doresc la toate un "material cat mai bun"
Olga
30+
David
RazaDeSoare spune:
| citat din mesajul lui mychydutza nu cred ca vreo crema poate "repara" asta! nu stiu daca a fost de vina textura pielii, dar eu toata sarcina m-am dat cu ulei de masline si nu m-am pricopsit cu niciuna! si uleiul de migdale dulci e bun!!!!!! *********************** "Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!" |
cum ai folosit uleiul de masline?dezvolta putin te rog.eu nu am copii,insa vergeturi am
.Mai fac din cand in cand la dus un fel de scrub si dupa mai aplic o crema,insa nu regulat.Uleiul il aplic asa pur si simplu si stau cu el?sau ma spal dupa o perioada de cateva ore?
StMihaela spune:
Nu am cine stie ce vergeturi, dar am. Si cand am vazut subiectul, hop si eu ... dar inca nimic ... O sa-l am in atentie, poate totusi vreo fata ne va scoate din incurcatura ![]()
Dar cu celulita cum faceti?
Nikoleta20 spune:
si eu sunt posesoare de dungulitze...rosiatice,rozalii,movulii,chiar si albe...mi-e groaza k la 20 de ani am asemenea minunatii pe coapse si pe sani...la fel si pe fese...dar daka bb asa a vrut sa ma transforme...asta e...mai am f putin(am 39sapt si 2 zile) si il voi tine p bb in brate...iar el nu va spunre "mami...lasa-ma jos k ai vergeturi",la fel nici sotul..."la bine si la rau",cat despre moralul meu...bine k sunt intreaga...nu cred k va face nimeni discriminari k am "dungulite".va pup si,fetelor,eu zic ca ar trebui sa ne privim mai mandre in oglinda...avem aceste "semne" pt k am adus poe lune un copil...un suflet...eu zic ca am platit un pret destul de mic in comparatie cu rezultatul...
Nikoleta 20
39+
Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Madanic spune:
| citat din mesajul lui olishka Uff asta este si marea mea problema. De la inceputul sarcinii ma dau cu crema (la inceput doar pe burta, credeam ca doar acolo se fac). La morfo fetala de 22 sapt m-a certat doctora, caci din cauza cremei nu se vedea bine eco si mi-a zis ca degeaba ma dau, daca am material prost oricum fac.... Am plecat cam suparata si am zis ca e rautacioasa. Prin luna a 7-a au inceput sa apara si vergeturile una cate una...iar cel mai socant a fost sa descopar vergeturi intre picioare...acolo chiar nu ma gandisem sa ma dau cu crema. De atunci ma dau cu crema de 2 ori pe zi (e ca rugaciunea, daca nu ma dau nu pot sa dorm Si sunt si destul de tanara (21) Mai am 2 luni pana nasc. Am inceput sa ma resemnez, ma dau in continuare cu crema (poate daca nu ma dadeam aveam mai multe), iar apoi om vedea ce-om face cu ele. Va doresc la toate un "material cat mai bun" Olga 30+ David |
Nu e vorba de material, ci de dieta. Se pare ca ceva din dieta noastra face ca fibrele de colagen si elastina sa fie mai putin elastice. Nu pot sa dau detalii exacte pentru ca inca profundez problema.
Madalina
mami de
Madanic spune:
| citat din mesajul lui StMihaela Nu am cine stie ce vergeturi, dar am. Si cand am vazut subiectul, hop si eu ... dar inca nimic ... O sa-l am in atentie, poate totusi vreo fata ne va scoate din incurcatura Dar cu celulita cum faceti? |
Bea apa multa, renunta la cafea (eu nu pot nici sa ma umplu de celulita
Madalina
mami de

Fabian