vergeturile

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Luat asearaPlafar,9lei,125ml.Ce am observat pana acum,cu 2 aplicatii:lipicios cand il aplici,acceptabil dupa ce se absoarbe;excesul devine faramicios si se vede galben pe piele,asta tot pana se absoarbe;senzatie de "rece",pentru cateva min. dupa aplicare,probabil din cauza alcoolului(?).Incerc sa-l folosesc pentru vreo 2 sapt. si sa vedem cum reactioneaza tesutul.Prospectul meu nu zice nimic de sani si potenta,zice doar ata la efecte:inlatura durerile reumatice,decongestineaza hemoroizii,vindeca cicatricile ramase dupa interventii chirurgicale,vindeca toate ranile rezultate de intepari sau loviri,util in arsuri de orice natura precum si pentru maini si picioare inghetate(asta cu maini/picioare reci imi place),inlatura durerile cauzate de entorse si luxatii.Atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Dookuu cred ca partea cu vindeca cicatrici...e perfecta pt vergeturi,ca ele sunt ca niste cicatrici pe piele.

As vrea si eu Bitterul dar faza e ca eu stau in Italia,oare il pot gasi pe aici?si trebuie neaparat folosit crema de galbenele dupa?cine zicea Addicted.Sa ma uit pe internet sa vad daca gasesc ceva.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Irina pune pe cineva sa iti trimita prin posta. Dar atentie, BALSAM cu bitter suedez, nu bitter, ca ala cred ca iti arde pielea. Si cum ziceam, neaparat cu crema de galbenele dupa, ca sa atenueze efectul "acid" si sa iti repare pielea mai repede si, de asemenea, neaparat dupa dus, cand porii pielii sunt deschisi si are cel mai mare efect.
Dooku stiu ca are o textura mai nasoala si lipicioasa, dar intra repede in piele. Nici eu nu stiam ca este indicat pentru potenta si sani. Sani adica.. pt. piele, crestere, scadere.. ce efect?
Ma bucur ca il incerci si tu, pentru ca eu, v-am zis, l-am luat de capul meu, nu mai auzisem niciodata de el, asa ca nu cred ca l-a mai incercat cineva pentru vergeturi. Si sunt curioasa ce efecte va avea. E numai 9 lei, deci nu-i gaura in buget daca da gres, dar eu sper sa functioneze si la tine. Sa ma tii la curent, te rog.

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Pana nasc eu va las pe voi sa experimentati balsamul, caci tare curioasa sunt daca functioneaza. Eu abia astept sa-l incerc...pana atunci mai strang vergeturi

Va

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Pt mamicile insarcinate mie abia dupa ce am nascut mi sa spus ca trebuia sa ma dau cu ulei de mandorla si cica nu ar mai fi aparut,sau ulei de masline.

Sincer datul cu crema sau alte minuni sunt obositoare,mai ales pt mine in ultima luna cand aveam o burta gigantica sa ma dau de trei ori pe zi era ingrozitor,si la un moment dat chiar tie si lene,cand stii ca trebuie iar sa te dezbraci.....

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Addicted ies acum din casa si am sa intru sa intreb la magazin,daca spune ca nu am sa spun sa mi se trimita din tara,dar cine stie cand imi va trimiteca tare comode sunt neamurile mele,de asta sper sa gasesc aici.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

La noi clar ca nu se gaseste...eh..trebuie sa astept ori sa vina cineva in vizita...ori pana plecam anul asta acasa.
Intre timp va urmaresc sa vad ce rezultate are balsamul-minune.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu astept rezultatele pana in aprilie cand ma duc in tara si daca este asa bun imi fac un stock.
iar chestia despre sani am citit-o pe site-ul dat de cineva acum cateva pagini.Oricum daca este bun si pentru asta nu ma deranjeaza.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput