FIV sau inseminare cu donatoare/donator(15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

BUna fetelor. am fost sa imi fac ecografia si nu a gasit nimic. am vb la sibiu si mi-a spus sa continui cu duphaston si luna asta ca nu are nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

iuca sa dea domnul..
diana,ce nu ai gasit nimic?adica nu ai avut folicul?in ce zi a CM ai fost?ai facut la Giulesti eco vaginal?

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

bytzi azi am fost la giulesti la intravaginala si nu mi-a gasit nici un folicul. sunt in ziua 15 a cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

diana,e posibil sa fi ovulat,nu ti-a vazut la eco corpul galben?

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

bytzi mi-a zis doar ca nu am nici un folicul si sa pun mana sa slabesc ca nu crede sa apara ceva inainte de a slabi. eu sunt cam plinuta.eu in momentul de fata iau doar acid folic (care nu are legatura cu ovulatia) si medformin, nu fac un tratament de ovulatie propriuzis si am ciclu anovulatoriu.

Mergi la inceput

bytzi mi-a zis doar ca nu am nici un folicul si sa pun mana sa slabesc ca nu crede sa apara ceva inainte de a slabi. eu sunt cam plinuta.eu in momentul de fata iau doar acid folic (care nu are legatura cu ovulatia) si medformin, nu fac un tratament de ovulatie propriu-zis si am ciclu anovulatoriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

diana-nu cred ca are mare legatura cu faptul ca esti plinuta...uneori corpul functioneaza diferit...eu inainte fara stimulare aveam 1 folicul de 18mm,cu stimulare nimic spectaculos,la fel...si sunt mai mult decat plinuta...a,si inca ceva,am vazut destule grasute facand coada sa avorteze:(,deci nu are legatura cu kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

diana nici eu nu cred ca are legatura si eu sunt mai plinuta, dar nu mi-a zis nici un dr sa slabesc ca sa raman gravi.
Am slabit inainte de a ramane gravi 8kg, in 5 luni. Am vrut sa slabesc pt ca ma gandeam ca daca voi reusi macar sa plec de la mai putine kg. Acum la 7 luni am pus 11.5 kg deci pana acum am compensat cat de cat kg slabite atunci.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

30+

Mergi la inceput

si eu m-am gandit ca nu ar trebui sa influenteze atat de mult faptul ca am niste kg in plus. Sper ca in martie in urma tratamentului cu clostylbegyt sa gaseasca ceva foliculi.

Mergi la inceput

am uitat sa va povestesc ceva apropo de cozile de la avorturi. luni, cand am fost la giulesti pt HSG a trebuit sa imi fac internare si cand m-am dus sa ma schimb am dat de niste fete mai burnetele si f tinerele (15-16 ani) care erau foarte revoltate cum e posibil sa astepti atata si ca ele nu au timp de pierdut pe la spital si trebuie sa mearga sa avorteze mai repede. Ma gandeam in momentul ala cat de nedreapta este viata. Noi ne chinuim si trecem prin atatea chestii cu speranta ca intr-o zi ne vom tine copilasii in brate, iar acele fete ii arunca ca pe niste stricaciuni...

Mergi la inceput