FIV sau inseminare cu donatoare/donator(15)
Raspunsuri - Pagina 8
bytzi spune:
uau , dodo tot 2 gonal pe zi ti-a dat?
stai un pic ai inteles gresit ,trebuie sa faci un eco in z 3 a de CM sa vezi daca nu ai chisturi,asa am facut si eu data trecuta si tot asa voi face si data viitoare...si daca e ok la eco ii trimiti rezultatul si atunci iti face programare pt prima eco
tu vrei sa te duci si in z8 la prima eco tot la ei?
eu am vorbit cu dr si voi face prima eco din z8 la mine in oras si la Sibiu voi merge in z10 sau in functie de rezultatul de la eco...
diana,dar tu mergi la 2 dr in paralel
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
diana23ct spune:
bytzi prima oara m-am dus la dr Dracea, apoi la Sibiu. IA o voi face la sibiu, dar faptul ca a trebuit sa fac HSG-ul am mai mers la Giulesti si ieri m-a chemat si la intravaginala. Nu strica sa o fac daca tot m-a chemat pt ca eu am pb cu ovulatia, si vreau sa vad si eu ce sanse am pe un ciclu natural. Indicatiile le urmez pe cele de la Sibiu. Iau medicamentele prescrise acolo, insa e bine daca ma investighez si in buc, mai ales ca pe baza de internare e gratuit, doar atentiile care le dai.
bytzi spune:
buna dimineata!
fetelor pe unde umblati?????
diana,cum a fost la eco?
simonete,tu ai mai fost la Sibiu? ti-ai facut FSH-ul?
diana23ct spune:
bytzi vineri merg la eco. luni cand am fost la HSG mi-a spus ca ma asteapta vineri la eco. tu ce ai facut cu analizele, ai primit rezultatele?
Am vb la sibiu si mi-a zis sa merg prima luna pe tratamentul de stimulare cu pastilute si ne vedem la inseminare in martie, dar trebuie sa am folicului pe partea stanga unde am trompa mai buna. Sa speram ca o sa fie bine.
Pupici
diana23ct spune:
fetelor am si eu o mare rugaminte. POate sa imi spuna si mie cineva unde o pot gasi pe Dr. Adriana Klein in afara de Spitalul universitar si de Clinica Polisano (Plazza Romania) unde este doar miercurea? Poate stie cineva daca are o clinica particulara. Vreau sa merg la dansa sa imi faca monitorizarea pt IA.
@dodo@ spune:
bytzi, hai odata cu rezultatul, nu ne mai tine in stres.
Sper sa fie unul bun si promit ca desfac una din sampaniile care asteapta o graviduta.
bytzi spune:
mi-au iesit toate analizele bune!!!
deci cu aproximatie la inceputul lui martie incep stimularea....
dodo,tu esti putin inaintea mea ...asteapta-ma sa mergem impreuna la Sibiu
toate fetele
diana23ct spune:
bytzi felicitari, inseamna ca o sa mergem cam in aceasi perioada la sibiu. si eu tot pe la inceputul lunii martie o sa incep stimularea.
iuca spune:
bytzi ma bucur mult ca ti-au iesit analizele bune, sper din suflet sa ne dai o veste si mai mare la sfarsitul lui martie, inceputul lui aprilie.
Tin pumnii stransi la toate fetele care se pregatesc acum in martie (si nu numai).
Va pe toate cu drag.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
30+