FIV sau inseminare cu donatoare/donator(15)
Raspunsuri - Pagina 7
@dodo@ spune:
bytzi, maine te duci sa refaci analizele? Bafta multa, te astept cu un rezultat bun sa poti merge si tu in martie la IAD.Iar nu mai merge calculatorul?
moniland, diana, raluca, gabri-ela, va multumesc pentru gandurile bune si ca sunteti alaturi de mine. Incep sa am emotii. Maine vorbesc si cu dr sa vad ce stimulare imi da.
gabri-ela, il intreb maine pe dl dr sa vad pana cand iau dostinex.
Va pup, sa aveti o saptamana cat mai buna si plina de reusite!!!!
diana23ct spune:
buna. maine merg la HSG. vroiam sa va intreb ceva. Cat dureaza pana se elimina substanta de contrast? sper sa iasa bine analiza.va spun maine daca merg sigur la sibiu in martie. va pupic
@dodo@ spune:
diana, multa bafta maine. Eu voi fi tot timpul cu gandul la tine si astept un rezultat foarte bun maine cu speranta ca vei face parte din gasca din luna martie.
Nu stiu in cat timp se elimina solutia, important sa treaca de trompe. A, si nu ai voie contact sexual o saptamana. Te pup
diana23ct spune:
@dodo@ multumesc mult de tot pt informatii. abia astept sa vin acasa maine sa va povestesc cum a iesit analiza.
o sa ii comunic sotului ca trebuie sa isi ia gandul de la joaca o saptamana .te pup si ne "auzim" maine.
bytzi spune:
Buna ziua tuturor!
dodo,superrr! ce m-am bucurat pt tine....i-a zi ai vorbit cu dr ?ce stimulare ti-a dat?
iuca,inna,va doresc copilasi sanatosi
dma,ce mai face Maria?
cirip,dodo,gabriela,simonete,iaura,anamy,diana,raluca,rodicutza ,deabia astept sa mai aud de o gravidutza,va doresc din tot sufletul ce-mi doresc si mie un bebe ,o comoara pt sufletul nostru..
azi am repetat si eu analizele, in 4 zile am rezultatul,am niste emotii sper sa iese bine...
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
diana23ct spune:
bytzi abia astept sa ne zici rezultatele la analize. Azi am facut si eu HSG-ul. MI-au zis ca trompa stanga e f buna, iar in trompa dreapta a intrat ceva mai greu substanta de contrast. Nu mi-a zis nimic ca ar trebui sa fac infiltratii sau altceva. Vineri merg la monitoruzare la DR Dracea. Sunt curioasa ce o sa imi spuna. AM trimi si rezultatele la Sibiu (partea scrisa ca radiografia in sine nu prea merge scanata). Maine voi afla ce imi spune si dr Mutuliga, daca sunt bune sau nu tropele mele.
@dodo@ spune:
bytzi, da am vorbit cu dl dr si mi-a dat cate 2 fiole de gonal pe zi, incepand din z3, iar in primele 3 zile de CM sa fac un eco endovaginal sa vad daca nu am chisturi.
Fetelor asa ati facut si voi, eco in primele 3 zile?
Daca va intereseaza pretul IAD-ului a ramas neschimbat chiar daca a crescut euro foarte mult. A zis ca ei lucreaza in Romania, deci cu lei nu cu euro.
Asa ca, astept cu nerabdare z1.
diana, ma bucur pentru tine, ca totul a fost ok, important e ca solutia a trecutsi nu trebuie sa faci infiltratii. Sa ne spui ce a zis dna dr. Te-a durut tare?
Da,bytzi, si eu abia astept sa aud o graviduta, sa ne mai ridice si noua moralul, dar nu in ultimul rand si pt ca am saturat sa tin atatea sampanii la rece si sa nu aiba cine le consuma
Va pup
diana23ct spune:
@dodo@ multumesc frumos pt incurajari si gandurile bune. sa vedem ce o sa fie mai departe. de durut...m-a durut ceva, dar dupa 2-3 min dupa ce m-am dat jos de pe masa aia mi-am revenit. mai simt mici junghiuri in partea dreapta, probabil din caza ca mi-a fortat putin mai mult trompa aia. Este adevarat ca daca este puntin mai impermeabila trompa prin HSG se poate sa se mai desfunde putin?
rodicuta32 spune:
Diana,bine ca ai trecut peste HSG,am auzit multe cazuri ca s-ar fi desfundat trompele la HSG, si de asemenea mai multe cunostinte mi-au spus ca au ramas insarcinate la o luna,doua dupa HSG,deci tot ce e posibil sa ti se permeabilizeze mai bine si trompa dreapta.
Dodo-iti tin pumnii stransi sa raspunzi bine la stimulare.Eu nu am facut eco decat in ziua a 8-a,dar poate ca asa se face daca faci tratament de stimulare.
Bytzi-Sa dea Dumnezeu sa iasa bine analizele,sa poti merge in martie la Sibiu.
Iuca-un special pt tine si pt..Sper din suflet ca sunteti bine.
Cipcirip,simonete,gabri-ela,raluca30,montytaiana,inna30,moniland vasi pe voi si sa auzim numai vesti bune!
diana23ct spune:
rodicuta32 multumesc mult pt informatii. sper sa fie asa, si sa se desfunde trompa si poate ma ajuta Dumnezeu si in martie raman insarcinata, lucru care vi-l doresc si voua. Astept cu nerabdare sa c=vad de imi spune dr. Mutuliga maine si vineri sa vad intravaginala (o fac mai mult pt tatonarea terenului ca oricum luna asta nu fac IA).