FIV sau inseminare cu donatoare/donator(15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

diana- succes la HSG luni, iti tin pumnii!Si mie mi-a fost putin frica,dar o sa vezi ca daca sunt permeabile trompele,nu doare aproape deloc.(oricum iti fac ei ceva calmant inainte cu vreo 20 minute).
Cat despre clostylbegyt,nu cred ca se poate spune ca e sau nu e bun,cred ca medicul da ceea ce crede ca merge cel mai bine de la caz la caz;
dodo-nu stiu daca ma crezi,dar parca mi-e si frica sa-mi repet analizele sa nu iasa ceva in neregula.Eventual poate cele hormonale,caci cele de secretie si HSG le-am facut in octombrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am intrat sa va prezint carucioarele. Si poate asa va ridic moralul.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

buna fetelor!
eu am iesit din cursa luna aceasta,aveam un amarat de folicul,plus ca au aparut mici probleme ,ba sotul e f bolnav(bronsita astmatica),masina ni s-a stricat,nu ma pot duce la Buc fara masina,nu am chef de tren sau altele,si oricum pt un singur folicul nu ma mai duc...o sa vad in martie,daca nu, dr mea deschide la Constanta un spital privat si voi face cu ea mai intai o laparoscopie pt chistul meu care atinge aproape 7 cm si apoi inseminarea cu donator...o sa dureze cred pana la vara ,in aprilie-mai nu sunt in Romania,sunt un picut deprimata acum ca nu se va intampla poate asa de repede cum as vrea,dar poate asa vrea Dzeu...
va pup pe toate si o sa va citesc in continuare cu speranta sa vad cat mai multe gravidute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buna seara!mi-a fost tare dor de voi
nu am mai intrat pe aici ca am avut probleme cu calculatorul dar am citit tot din urma
moni ,felicitari pt fetite si sa fie bine pana la capat
iuca,un special si o
dodo,astept rezultatul si merci
cirip
rodicutza ,raluca imi pare f rau ca nu ati putut continua cu IA....
diana,clostylbergit e o stimulare mai usoara ,tot timpul la inceput se incearca cu el caci multe fete raspund f bine si cu acest medicament avind 2,3 foliculi
monitorizarile poti sa le faci in Buc avind in vedere ca faci cu closty si sa mergi doar pt IA ,vorb cu dr ta
cit despre cazare gasesti acolo f multe pensiuni sau hoteluri doar este capitala cultural europeana ,nu?
eu sant pacienta dr Ispasoiu ,cirip este la dr Mutuliga
cosicel,mergi la Sibiu?nu ti-am citit mesajul unde ai scris?succes
toate fetele

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

bytzi, sunt bucuroasa, mi-au iesit analizele bune, deci pot face in martie IAD. I-am trimis mail d-lui dr, in seara asta, iar maine dimineata il sun sa imi spuna ce stimulare imi va da. Te astept si pe tine cu vesti la fel de bune sa putem merge in martie amandoua.
moniland, felicitari, sa te ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatoase. Frumoasa semnatura
raluca, imi pare sincer rau. Ai facut stimulare?
Va pup si va doresc un week-end placut, iar daca sunteti indragostite:
LA MULTI ANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

raluca30 imi pare rau ca nu ai reusit sa mai ajungi la IA. Pana la urma totul o sa fie bine
@dodo@ ma bucur nespus de mult ca ti-au iesit bine analizele. inseamna ca o sa mergem impreuna in martie la Sibiu. Daca totul o sa iasa bine la mine preconizez ca voi merge undeva in jur de 20 martie.
bytzi iti tin pumnii sa iti iasa bine analizele si sa poti merge si tu in martie la Sibiu si multumesc mult pt lamuriri.
rodicuta32 multumesc mult de tot pt incurajari. sper sa iasa bine analiza de luni si sa nu ma chinuie prea mult.o sa va anunt luni seara rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Dodo-am facut stimulare,dar poate data viitoare fac o doza mai mare,nu stiu poate sa fac doua gonal pe zi,dr a zis sa nu fac,ca se teme sa nu creasca chistul...sa vad daca pot in martie,daca nu, la vara...sper sa nu treaca anul pana voi ramane eu gravida,dar asta e,pana una alta astept sa aud vesti bune de la voi fetelor...
moniland-nici nu stii ce zambet am cand iti vad semnatura cu doua bebeline ...sa ai o sarcina si nastere usoara!
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

bytzi, doua fetite a fost comanda.
@dodo@,
raluca, si eu zambesc de cate ori vad cele doua carucioare roz. dar asa de mult ma bucur ca sunt fetite. E exact ce mi-am dorit si eu si sotul meu. Bine ca le vroiam pe rand, dar acum sunt f. incantata. Mai sper doar sa aiba ochisori albastri cum e in tot familionul sotului.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Moni sa fiti sanatoase toate trei , si ......... sa fie ochisori albastri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Moni ma bucur tare mult pt cei doi ingerasi ai tai
Sa fiti sanatoase si sarcina usoara in continuare
Dodo bravo pt analilize si bafta multa in martie
Sunt curioasa ce stimulare iti prescrie
Eu sut acum cu tratamente pt stafilococ si pt prolactina
Am schimbat si eu bocriptinul pe dostinex
Dodo sa intrebi la Sibiu pana cand trebuie sa iei dostinexul
Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput