FIV sau inseminare cu donatoare/donator(15)
Raspunsuri - Pagina 5
rodicuta32 spune:
Cred ca vom merge dupa Pasti, in luna mai.
Va imbratisez pe toate si va multumesc pentru sustinere!
@dodo@ spune:
rodicuta, condoleante, imi pare sincer rau ca nu mai poti merge la Sibiu. Dar cred ca ai dreptate, asa a vrut Dumnezeu, poate inca nu era timpul. Nici sa te fi dus si sa stai stresata si cu gandul in alta parte, eu cred ca a-ti facut foarte bine ca a-ti amanat-o. Te pup si sunt alaturi de voi.
diana23ct spune:
Bytzi daca am retinut eu bine tu mergi tot la dr. Mutuliga? referitor la medicamentele care mi le-a dat pt stimulare mie mi-a recomandat clostylbegyt. ati auzit de ele, cum sunt? A mai facut cineva tratament cu aceste pastile? Mi-a spus sa le iau in perioada 3-7 ale cm. Eu sunt din Buc, daca mai este cineva de aici poate ma ajuta si imi recomanda unde sa merg sa fac monitorizarile. Ma intereseaza undeva unde sa stiu sigur ca sunt facute corect. Asa am mai fost si eu la cabinete, dar nu stiu cat de mult pot pune baza. Cei de la Sibiu sa inteleg ca nu accepta sa faci toate monitorizarile in orasul de unde suntem?
Voi cand ati fost La Sibiu unde ati stat? Sincera sa fiu nu cunosc orasul si nu stiu unde sa merg.
Apropo, mai merge cineva in luna martie la IAD la Sibiu?
diana23ct spune:
rodicuta condoleante si nu iti pierde speranta. Daca ai 34 de ani nu inseamna ca nu ai sanse mari. Stiinta a avansat, sunt atatea tratamente, poate in cele din urma o sa iasa ceea ce iti doresti, trebuie doar sa nu iti pierzi speranta. Este f adevarat ca eu sunt mai bobocica pe aici, dar si cele peste 30 ani au sanse mari.
Azi am avut si eu putin mai mult timp la dispozitie si am mai citit din mesajele voastre. Rraman impresionata cand vad cate probleme pot aparea. Eu luni merg la HSG, sper sa trec cu bine si de el pt ca in rest am avut noroc si mi-au iesit bune analizele. Sper sa raspund bine la tratament si in martie sa vin cu vesti bune. Cine mi se alatura?
gabri-ela spune:
rodicutza condoleante si stai linistita ca asa trebuia sa se intample
cosicel multa, multa bafta la Sibiu in martie. Sa te ajute DD
rodicuta32 spune:
Diana23ct-eu cred ca stau pe tusa pana in mai.
Referitor la monitorizari,noua ne-a zis Dr. Chicea ca macar in ziua a 12-a a CM sa fim acolo (noi am mers pe varianta de ciclu natural),nu stiu daca faci stimulare cum e,dar eventual suna si intreaba exact.
De stat am stat la o pensiune foarte aproape de Polisano cam la 200-300m, se numeste"Hermannstadt" cu 110 ron/noapte camera dubla cu Tv si baie.
rodicuta32 spune:
Fetelor,ce ziceti sa-mi mai repet analizele hormonale pana in mai?
Cele care le am au deja un an luna asta...
diana23ct spune:
rodicuta eu zic ca nu strica sa iti refaci analizele daca tot vrei sa iei o mica pauza. nu ai de unde sa sti ce modificari s-au produs in organism in decursul unui an.
La mine e o pb cu cm, este cam neregulat, f rar imi vine la 28-29 zile, in rest este undeva la 35, spre 40. O sa fac stimulare cu pastile luna viitoare. Voi vb cu dr sa vad ce imi spune. Pana acum nu mi-a dat de inteles ca trebuie sa fac vreo monitorizare acolo, ci doar sa i le trimit pe mail rezultatele. MI-a zis ca imposibil ca in buc sa nu gasesc un ginecolog care sa imi faca ecografiile bine. Cand am fost la sibiu mai aveam la mine 2 eco si mi-a spus ca una din ele e bine facuta. Poate o sa merg totusi la dr mea din buc sa le fac. Intai sa scap de HSG de luni, mai sunt cateva zile si parca se aduna tot mai multa frica, si de analiza in sine, si de rezultat.
@dodo@ spune:
Ce liniste este pe aici, unde umblati fetelor?
rodicuta, ai face foarte bine sa-ti repeti hormonalele si analizele de secretie(clamydia, micoplasma, ureaplasma), caci sunt valabile doar 6 luni.
diana, daca ne ies analizele de secretie bune merg si eu si bytzi. Eu am refacut analizele ieri si maine stiu sigur daca fac sau nu in martie. Bafta,luni,la HSG, suntem alaturi de tine, iti tin pumnii stansi. Nu-ti fie frica nu e chiar asa de rau, iar daca nu ai acut avorturi sau probleme ai sanse foarte mari sa iasa bine.
raluca, nu ai gasit nici un net sa ne dai si noua vreo veste. Iti tinem pumnii in continuare si te asteptam cu vesti calde.
diana23ct spune:
@dodo@ multumesc mult pt incurajari. avorturi nu am avut, dar mi-a iesit clamidia slab pozitiv in primavara anului trecut si am inteles ca da aderenta. Sper si eu sa iasa bine analiza de luni si sper sa nu ma doara nici f tare, oricum o sa iau supozitoare cu scobutil si piafen. O sa va rog sa ma invatati si pe mine cum se procedeaza la IAD. La mine este primul si sper si ultimul. Sa imi zicieti voi unde stati, cum faceti cu monitorizarile...si vroiam sa va intreb daca ati auzit ceva de pastilele care mi le-a dat pt stimulare(clostylbegyt), cat de bune sunt?