FIV sau inseminare cu donatoare/donator(15)
Raspunsuri - Pagina 4
gabri-ela spune:
rodicuta 32 multa, multa bafta la Sibiu!!!
Fetelor vreau sa va intreb daca mi-a iesit un streptococ la cultura din col, trebuie sa faca si sotul meu tratamentul cu antibiotic? Am primit si antibiograma cu antibioticul la care este sensibil
Stiti cumva daca voi scapa greu de el? A mai avut cineva asa ceva
Of daca te cauti sigur mai gasesti cate ceva
Ma bucur in schimb ca au iesit bune listeria, mycoplasma si ureaplasma, secretia vaginala. Pe acestea am reusit sa le repet pana acum
iuca, dodo, inna, moniland, monty, simonete, cipcirip, evanescente, rodicutza, raluca, bytzi, dma pupici multi si reusite
Multumesc pt ghiocei bytzi!
bytzi spune:
buna dimineata fete dragi!
gabriela,ar fi bine sa intrebi un dr ginecolog ,dar eu cred ca da ar trebui sa faceti amandoi trat,mie mi-a gasit un stafilococ coagulazo negativ la culturile din secretie vaginala si dr Ispasoiu mi-a dat trat care sa mearga pe langa ureaplasma si pt acest stafilococ....dar clamydia nu ai facut ?asta e cea mai importanta...
dodo,iti tin pumnii sa-ti iese buna analiza
diana,daca ne dadeai si niste valori de referinta ca sa ne putem da seama...
toate fetele
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
cosicel spune:
Bytzi - multumesc de sfaturi! De luna viitoare sigur incep!
Sa stii ca eu navighez la greu pe topicul asta cu donatori, ca pana la urma, tot de inseminari e vorba, si desi fizic nu se cunoastem, mi se pare ca te stiu de cand lumea!
inna30 spune:
gabri-ela si eu cred acelasi lucru, este bine sa intrebi ginecologul dar cred ca si sotul treb sa faca tratam cu antib.streptococul din cate stiu eu distruge si numarul spermatozoizilor.te pupic
BITZY- da, mai avem un piculet pana la marea intalnire, si ne este frica rau.pupam
33+
diana23ct spune:
Bytzi uite rezultatele cu tot cu valori de referinta:
Estradiol: 32 / valori normale 21 - 251
LH: 1.13 / valori normale 2.39 - 6.60
FSH: 4.12 / valori normale3.35 - 21.63.
AM facut analizele in ziua 2 a cm. MI se par cam mici, iar LH-ul este sub limita minima. Cat de grav este?
Vroiam sa va mai intreb, voi cum procedati cu monitorizarile inainte de a merge la IA?Unde le faceti in bucuresti?
bytzi spune:
diana,intradevar LH e sub limita ,nu aveai facute analizele cand ai mers la Sibiu?probabil daca vei face IA acolo iti va da o stimulare care sa contina si LH cum ar fi menopur...poate stiu alte fete mai bine sa-si dea o parere...
cat despre monitorizari, daca vei face stimulare v-a trebui facute in z8,10,12 dupa caz si poti vorbi la dr care esti ca vrei sa faci monitorizarile la tine in oras(dar stiu sigur ca nu accepta decit o monitorizare ,apoi trebuie sa mergi la ei,fiindca nu toti dr citesc la fel ecografiile) eu data trecuta am stat 5 zile in Sibiu...
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
gabri-ela spune:
bytzi am facut si chlamydia dar trebuie sa mai astept cateva zile pt rezultat
Sper sa iasa si asta bine
Multumesc pt sfaturi
Am sa merg sa vad ce tratament o sa primesc
Pupici
rodicuta32 spune:
Buna seara dragele mele.
Am intrat sa va spun ca nu am mai plecat la Sibiu,ieri a murit un unchi de-al sotului meu de care eram apropiati,iar absenta noastra ar fi ridicat multe semne de intrebare din partea rudelor,in plus sotul meu are vineri ceva testare la serviciu la care e obligatoriu sa se duca;
ce sa va mai spun, starea sanatatii mamei mele s-a inrautatit subit;
am fost foarte bulversati,mai ales sotul meu ,ne-am tot gandit si in final am luat impreuna hotararea sa nu mai mergem luna asta.
Am sunat la Sibiu si am anulat programarea de azi.
rodicuta32 spune:
Parca nici nu-mi vine sa cred,dar s-au ivit dintr-o data atatea probleme,incat am zis ca poate asta e voia lui Dumnezeu sa nu ne ducem acum.Chiar si masina a inceput sa faca figuri de vreo 2 zile si nu stiu ,cand l-am vazut si pe sotul meu atat de agitat si de stresat...