FIV sau inseminare cu donatoare/donator(15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Multumesc Dodo, o sa va tin la curent,o sa caut in Sibiu un internet cafee sau daca nu,oricum cand ma intorc o sa intru sa va povestesc cum a fost.
Bytzi, sa nu ma uiti cu ghioceii! Sunt printre florile care-mi plac cel mai mult!

Mergi la inceput

Revenind la subiect,si eu am vorbit cu preotul duhovnic despre aceasta problema,iar el la randul lui l-a intrebat pe duhovnicul lui care e calugar si mi-a zis ca e asa si asa,adica intre ele...si daca eu sufleteste asa simt ,sa fac acest pas.
Pana la urma,fiecare hotaraste cum crede ca e mai bine,iar noi am zis sa nu ne trezim peste cativa ani ca ne pare rau ca n-am incercat macar.
Eu luna viitoare implinesc 34 si asa ne-am hotarat ca daca nu reusim acum, mai incercam o data in mai sau iunie cu tratament de stimulare.
Si daca nici atunci nimic,ne oprim.

Mergi la inceput

Va pup pe toate!
Daca voi putea voi intra si maine seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

rodicuta32 mult mult succes la inseminare si sa vii cu bebe mic in burtica, tinem pumnii. sa fie intr-un ceas bun si sa fie cu ochisori, SUCCES.
bytzi , scuze, avem 33 sap si crestem, multumim tare mult, esti o scumpa.nu stiu cum se face sa votezi sub, dac ma uit si poate reusesc .
Va doresc mult succes la toate si un capitol plin de reusite, primavara sa va aduca multi multi ghiocei mititei.
simionete; iuca; bytzi;manty
Evanescence- iti doresc mult succes si sa vii cu un test pozitiv pe 20, doamne ajuta sa fie cu ochisori.

33+ george andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cirip,of Doamne ce rau imi pare. Doar acum am aflat. Citesc in urma ca poate ai dat ceva explicatii. Si eu am avut o sarcina pierduta tot in urma FIV-ului si acum DD mi-a dat 2 copilasi. Va fi bine.
Iuca, nu am facut cerclaj. Pe unele site-uri scrie ca se face pana in 20 sapt. Nu mi-a zis dr. nimic, dar joi am eco si il intreb despre asta. In schimb cand am fost la dublu test la 13 sapt l-am intrebat pe dr. ce-mi facea eco. E dr. ce mi-a facut cele 4 FIV-uri. Tare s-a bucurat ca am reusit si mi-a zis ca am fost inspirata sa schimb clinica. Deci, l-am intrebat pe el de cerclaj si mi-a zis ca nu e obligatoriu nici la sarcinile gemelare. Daca colul arata bine nu se face. Se tine cont si de "istoria" lui. Daca au fost avorturi, sarcini, orice care sa fi afectat colul.

Eu joi ma duc la eco si sper sa-mi zica atunci ce sex au copilasii.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fetelor am oferit ghiocei
rodicutza,iti doresc mult mult noroc,nu crezi ca era bine sa faci o eco la tine in oras inainte sa mergi la Sibiu?daca stai bine cu ovulatia in fiecare luna e ok asa.Eu pot sa-ti spun ca am fost de 2 ori la Bucuresti pt IA degeaba, odata nu am avut deloc ovulatie si odata am avut un folicul mic care nu ar fi ajuns la maturitate si uite asa facui 800 km dus intors degeaba si acum ma invatai minte sa fac intai o eco la mine in oras inainte sa plec pt IA ...
inna,se apropie mare intalnire
evanescente,eu nu citesc sub Inseminare ca nu am timp si nu cunosc pe nimeni dar am vazut ultimul mesaj postat de tine si am intrat sa vad ce ai mai facut....iti doresc sa vii cu un test pozitiv si sa nu trebuiasca sa va mai ganditi la FIV ...la donator nici atat cu 2 mil aveti sanse mai sa aveti BB al vostru ,uite avem exemple Moniland,Nusy,Elenada (sper sa nu se supere pe mine ca le-am dat ca exemplu )cu o spermograma asemanatoare care au luptat si au reusit sa fie gravidutze.....asa ca nu-ti pierde speranta
raluca,mult succes si tie,sa auzim de gravidutze luna aceasta
dodo,cind refaci analiza?
toate fetele

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

moni,la tine asta a fost al 5-lea FIV(ICSI) ? offf...
iti doresc o sarcina usoara si la termen,sa treci sa ne spui si noua ce sant bebelusii ..

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

raluca,pregnylul poti sa-l faci si subcutanat...
eu mi l-am facut singura in burtik

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Da,bytzi, am reusit la FIV-ul 5. A fost foarte greu cu multe momente de renuntare, cu ganduri de donatori. Dar uite ca DD ne rasplateste cu doi copilasi. Sper doar sa fie sanatosi.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

cipcirip vroiam sa te intreb dc nu esti deacord cu donatorii? daca la sot nu sunt sanse sa se gaseasca nimic ce este de facut? sotul meu de ex are 3 spermograme in 3 locuri diferite cu rezultat 0 si un FSH foarte mare. Toti medicii la care am fost ne-au spus ca sansele sa gaseasca ceva la biopsie sunt f mici din cauza FSH-ului marit si chiar daca ar gasi ceva pana la urma in mod sigur sunt foarte prosti si nu se poate face FIV cu ei. IN conditia asta noi ce am putea face, sa renuntam la visul de a avea un copil?Si noi ne doream un copil al nostru, dar daca nu se poate nu avem ce face.

Am facut si eu hormonalele din ziua a 2 a cm. Imi poate spune si mie cineva daca au iesit bine sau nu? va rog mult.
estradiol: 32
LH: 1.13
FSH: 4.12

va pupic
Diana

Mergi la inceput