FIV sau inseminare cu donatoare/donator(15)
Raspunsuri - Pagina 10
@dodo@ spune:
bytzi, in sfarsit o veste foarte buna. Ma bucur mult pt tine si pot desface si o sampanie. Merita sarbatorit
Incepe sa fie destul de mare gasca pt IAD in martie, momentan suntem 3:bytzi, dianasi nu in ultimul rand @dodo@.
Se mai inscrie cine ?
Deci asteptam cu nerabdare z1.
Va pup
@dodo@ spune:
Ai mare dreptate, diana, asta este viata, unii obtin lucruri de care nu au nevoie, iar altii isi fac un scop in viata din a reusi sa-si poata tine propriul BB in brate. Apoi ele la varsta aceasta nu isi dau seama ce fac, mai tarziu cand isi vor dori si ele un copil, dau de necaz.
Dar mare este Bunul Dumnezeu si ne v-a rasplati si pe noi cu un copilas, sau doi.
diana23ct spune:
@dodo@ asa este, sper sa ne ajute Dumnezeu si sa ne binecuvinteze cu cate un ingeras in vietile noastre. Uneori imi aduc aminte cand aveam 16-17 ani si cat de mult visam de atunci sa am un bebe, dar ceva in suflet imi spunea ca nu o sa ma pot bucura de acest miracol. Se pare ca nu m-am inselat si acum avem atatea obstacole de trecut. Daca se poate numi multumire, atunci acest sentiment ma incearca pt ca am depistat ca marar eu (daca sotul meu nu poate) sunt cat de cat bine si pot visa la ziua in care voi tine bebelusul in brate. Tot ce sper este sa nu fie prea departe aceasta zi. Numar zilele pana la urmatorul cm ca sa pot incepe stimularea si ma rog la Dumnezeu sa imi gaseasca la monitorizare ceva foliculi.
diana23ct spune:
fetelor ce este linistea asta pe aici?
apropo, dupa cate zile de la IAD putem sa aflam daca s-a prins sau nu?
@dodo@ spune:
Dar, chir cata liniste pe aici.
Eu sunt racita bocna, ma dor toate oasele si carnea de pe mine, dar ma doftoriceste sotulica si sper sa-mi treaca pana la sfarsitul saptamanii cand ar trebui sa-mi vina CM si sa incep stimularea.
diana, daca nu iti vine CM, dupa 2 saptamani de la ziua in care faci inseminarea poti face analiza bHCG, care iti spune 100%daca esti sau nu . Si eu astept cu nerabdare Z1
bytzi spune:
ba da draga, tocmai ti-am scris un mail dar face figuri netul si l-am pierdut,mi-e lene sa mai scriu altul
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
@dodo@ spune:
diana, analiza se face din sange, dar cu siguranta nu rezisti sa nu faci si un test de urina pana atunci.
Eu una am atatea cu o singura liniuta incat nu vreau sa le mai vad in fata ochilor.