FIV sau inseminare cu donatoare/donator(15)
Raspunsuri - Pagina 11
diana23ct spune:
@dodo@ asa este, cu siguranta pana la testul de sange voi face cateva teste barza . am facut si eu la teste de genul asta fara numar, aveam momente cand faceam s 2 teste pe zi, pe vremea cand nu stiam nimic de problemele sotului. Apropo, si tu si bytzi tot pe donator mergeti?
@dodo@ spune:
da,diana,si eu si Bytzi facem tot cu donator. Sper sa aiba la Sibiu pentru toate trei in martie
bytzi spune:
buna fetelor!
dodo,sint prin preajma dar nu am noutati,astept sa va anunt z1 de CM ...
iucace mai fac puiutii
cip,ne parasisi
simonete tu?nu mai zici nimic ?ce ai mai facut?
-ici pt toate fetele
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
anamy spune:
buna fetele dragi care ma mai tin minte
am revenit pe baricade dupa o pauza destul de lunga,o luna de anticonceptionale,din cauza unui chist aparut in urma stimularilor.
am inceput stimularea cu gonal ,cred ca daca totul decurge bine voi face saptamana viitoare IA.voi ce ati mai facut,trebuie sa recuperez tot din urma ,IAURA,BYTZI,@DODO@,CIPCIRIP,MONILAND ,SIMONETE ,IUCA SI TOATE CELELALTE
bytzi spune:
buna dimineata!
bravo ,anamy,iti uram mult succes!!!sa mai intri pe aici sa ne tii la curent....eii si cum sa nu te mai tinem minte
iaura,hai te asteptam si pe tine cu asemenea vesti...
dodo,pe unde esti?sper ca nu ti s-a intimplat ceva rau cu raceala sau te-ai molipsit de la mine
iuca,ciripun special
toate fetele
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
inna30 spune:
buna fetele, dar ce liniste e pe la voi.
In luna martie vad ca vor fi ceva inseminari, doamne ajuta la toate fetele care fac IAD luna viitoare, sa fie o luna plina plina de reusite, am trecut sa va salut dar vad ca e liniste. va pupic pe toate.
35+
diana23ct spune:
inna30 multumim frumos pt gandurile bune si pt incurajari. Sa te auda Dumnezeu si sa ne reuseasca IAd-urile la toate.
anamy multa multa bafta si iti tinem pumnii saptamana viitoare. Unde o sa faci IAD?
bytzi, @dodo@, ce mai faceti, cum merge treaba?
@dodo@ cand trebuie sa incepi stimularea?tu erai putin inaintea noastra.
mie mi-a dat doctorita sa iau cateva luni bune si medformin (3 pe zi) si ma simt cam molesita, am uneori ametele, cred ca este de la pastilutele astea. Mi-a spus ca ajuta si astea la stimulare ovariana.
pupici la toate fetele
gabri-ela spune:
Buna seara fetelor!
Eu intru in fiecare zi sa va citesc, dar eu nu am noutati sa v dau. Continui cu tratamentul pt prolactina (am trecut si eu pe dostinex) si sper sa-mi scada valoarea si tocmai am terminat tratamentul cu antibiotice pt un streptococ nenorocit in col.
Astept sa treaca 10 zile de la terminarea tratamentului si sa-mi repet analiza. Sper sa fi scapat de brontozaur, ca la ciclul urmator sa fac HSG-ul.
Eu cred ca prin mai voi reusi sa ajung la Sibiu
Pana atunci va tin pumnii stransi la toate, ca luna martie sa vina numai cu teste pozitive pt voi
dodo ce ti s-a spus de la Sibiu privind tratamentul cu dostinex? Pana cand este recomandat sa-l faci?
Inna ma uit ca nu mai ai foarte mult pana la intalnirea cea mare, asa ca-ti doresc o sarcina usoara si putere multa!
Pupici pt toate fetele