FIV sau inseminare cu donatoare/donator(15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Diana sar’naaa mult!!!
Evanescene si eu tot cu donor am facut si am facut o usoara hipestimulare , dar trece…. Ma cam doare cand fac pipilica (scuzati..) , si ovarele ma dor …
Fetele mi-au zis sa imi fac albus de ou crud (batut) cu laptic si putina miere.
Sincer nu am facut ca mi-e sila….
Va pup pe toate!!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

buna fetelor. Am si eu o pb. luna trecuta am facut HSG-ul si acum astept sa imi vina cm. Intarzierea e normala la mine, asa ca nu ma mai speri, dar de vreo 2-3 zile ma doare burta jos (ca dupa HSG) cand merg la toatela, mai ales pt treaba mica...O fi o reactie de la analiza? In rest nu am dureri. Cine ma poate ajuta si pe mine cu un sfat?
Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

eva,dupa cite imi dau seama nu ai reusit inseminarea ,scuze am scapat din vedere acest lucru,imi pare nespus de rau...
acum vreau sa te intreb chiar esti hotarita sa mergi pe donator,stiu ca e greu ,stiu ca sotul tau a facut atitea luni trat cu gonal si v-a epuizat si psihic si financiar ,dar cred ca merita sa v-a(sa ai) mai dai o sansa ,ziceai ca la Timisoara e mai ieftin FIV-ul eu cred ca merita sa faceti o incercare,poate nu acum..daca iti permite virsta ....acum ce pot sa zic voi hotariti ,voi stiti cel mai bine ce este in casa voastra ,dar nu puteam sa trec cu vederea acest lucru fara sa imi dau o parere caci siu cit vati chinuit ,stiu cit vati bucurat cind ati vazut ca s-a modificat ceva in spermograma ,sper din tot sufletul sa nu te superi pe mine

acum daca ti-a zis sa mergi pt ziua 2-3 a CM ,dr vrea sa vada daca nu ai chisturi foliculari si probabil atunci v-a hotari daca iti v-a da stimulare in functie si de analizele hormonale sper ca le ai facute in z3a de CM....dar daca el considera ca ar trebui sa faci stimulare cred ca e mai bine asa
inseminarea care ai facut-o ai facut-o pe CM natural ?ce rezultat ai avut?daca l-ai gasit pe Chicea cred ca e super ok
da, si dr Ispasoiu mai lucreaza acolo...
orice intrebare ai noi sintem aici

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

copilutzu,ai facut ET ?astept cu nerabdare sa ne dai vesti...despre echipa ,sa dea dumnezeu sa va ramina ceva si pt o surioara /fratior
daca stiam beeam si eu ceai de cretisoara
am luat pt endo ginseng +roial jely+ginko biloba
si acidul folic nu l-am intrerupt din februarie anul trecut
inna,eu cred ca ovarele s-au odihnit destul din octombrie pina acum .. si mai cred ca o pauza asa mare le-au invatat sa fie cam lenese ,

fetelor multumsc pt gindurile frumoase si ca ati fost alaturi de mine

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

La multi ani de 8 Martie!sa fiti iubite ca meritati
si aici www.nuntipetreceri.ro/imagini/flori.jpeg" target="_blank">flori pentru fetele mele dragi

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Bytzi Imi pare nespus de rau ca nu ai raspuns la stimulare....sa-ti dea D-zeu putere sa mergi mai departe si iti doresc din tot sufletul sa iti indeplinesti dorinta

Merci si de raspuns esti o dulce,da am facut IA la TM cu 2 mil de sperm rezultati dupa preparare si pe CM natural.
Am scris mail la Chicea si el mi-a raspuns clar ca ei nu fac IA cu spermograme asa proaste si ne recomanda FIV+ICSI sau donator.
Acelasi raspuns l-am primit si de la Zadori Szeged....

Stiu ca voi toate care faceti IAD aveti probleme mai mari ca noi AZOO ati facut si biopsii,punctii etc pana ati epuizat toate variantele.....va admir nespus pt asta si meritati toate deplin sa reusiti dupa atata chin.

Dar noi am discutat si am intors problema pe toate partile....am putea sa vindem ceva si sa facem rost de bani pt FIV+ICSI dar nici nu suntem de acord cu aceasta procedura....ni se pare prea fortat totusi si ne este tare frica de urmari....noi nu am putea sa stam 9 luni si sa ne framantam ca ceva nu este in regula cu puiul.....
Am citit mult si m-am documentat stiu ca riscul este mic dar totusi exista....si nu vrem sa ne asumam acel risc ICSI pt noi nu intra in discutie....daca sperm acela nu este suficient de sanatos ca sa penetreze singur ovulul nu stiu cat de sanatos va fii embrionul rezultat....noua ne este frica

Sotul de la inceput a zis ca EL nu poate avea copii dar eu pot si sa facem cu donator pt el nu conteaza important este sa avem un copil sanatos.Avem o relatie perfecta si ne intelegem foarte bine...noi stim ca acel copil va fii lumina ochilor nostrii.

Pe noi mai mult ne afecteaza perioada asta de stres,doctori,clinici,tratamente si deja e lunga....mi-e teama ca daca se mai lungeste cu 1 sau 2 ani o sa devenim acrii si dezamagiti de la viata de aceea nu mai vrem sa asteptam...de asta ne "grabim"

Scuze ca m-am lungit asa mult...dar stiu ca multi nu ne inteleg si se mira de ce renutam asa repede...dar esecul dupa IA a fost pt noi o corvoada si nu am putea suporta inca 2 ani de esecuri cu IA sau FIV si sa ne dam seama dupa aceea ca am pierdut niste ani din tinerete cu dezamagiri din astea in loc sa ne fii bucurat de un sufletel care va fii al nostru chiar daca genetic nu va fii a sotului

si mai speram ca daca D-zeu va vrea sa avem copilul nostru o va face....si va fii un miracol si o bucurie imensa

http://tt.lilypie.com/DX66p2.png

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput

Bytzishor Luni imi iau cojocareii !!!
Nu stiu ,... am niste emotii , imi vine sa plang numqai cand ma gandesc... Sa fie de la hormonii bagati in mine...

Cand mi-a spus dr. embriolog ca avem 11 cojocarei am inceput sa plang , si dansa incerca sa ma faca sa inteleg ca " e de bine" , dar io .. nu .. dai plans frateee... de fericire...
Credeti-ma cate bucurii am avut in vietisoara asta a mea de 40 de ani, acum pot sa spun cu mana pe inima ca "am plans de fericire".
Acum nu stiu cati vor rezista in stadiul de blastocisti...
Dar nu vreau sa ma mai gandesc.
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui copilutzu

Bytzishor Luni imi iau cojocareii !!!
Nu stiu ,... am niste emotii , imi vine sa plang numqai cand ma gandesc... Sa fie de la hormonii bagati in mine...

Cand mi-a spus dr. embriolog ca avem 11 cojocarei am inceput sa plang , si dansa incerca sa ma faca sa inteleg ca " e de bine" , dar io .. nu .. dai plans frateee... de fericire...
Credeti-ma cate bucurii am avut in vietisoara asta a mea de 40 de ani, acum pot sa spun cu mana pe inima ca "am plans de fericire".
Acum nu stiu cati vor rezista in stadiul de blastocisti...
Dar nu vreau sa ma mai gandesc.
Va pup!!!

Ti-am vazut mesajul aici si nu am rezistat sa intru sa vad ce ai scris. Mi-au dat lacrimile si mie , te pup si te imbratisez strans. Ti-am spus ca te vad cu gemenei. Albus de ou poti papa si fiert.
Bitzi mult noroc. Poate reusesti de data asta.
Evanescente tu stii ceva total gresit despre ICSI. La un spermatozoid e imp capul, odata intrat isi pierde coada. Dc nu are coada inseamna ca e imobil si nu poate intra in ovocit si e ajutat cu ICSI. Mai exista cazuri in care nu pot intra in ovocit pt ca ac are invelisul mai gros si deci ICSI il ajuta. Dc un embrion nu e bun dpdv genetic nu evolueaza, sau sarcina se opreste din evolutie . Pe DC este o fata care are un copil perfect sanatos obtinut dintr-un spermatozoid fara coada. Du-te in Austria pt ca acolo au o metoda prin care aleg numai perfect sanatosi. Elenada a facut ac procedura si acum are burtik cu gemenasi.
Dodo sa vii cu vesti bune si sa deschizi sampaniile ca se invechesc

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 4 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Michisoara mea draga!!
chiar imi era dorulet de tine!!!
Sar'naaa mult si sa te auda Dumnezeu!!!
Nu ma mai doare asa rau burtica ptr. ca am baut albus crud batut cu mixerul + laptic si putina miere.

LA MULTI ANI DE ZIUA FEMEII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

Buna dagele mele. La multi ani de ziua noastra, sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ne ducem planurile la bun sfarsit si sa fim sanatoase si fericite alaturi de sotii nostri pt a ne putea creste ingerasii.

Mergi la inceput