FIV sau inseminare cu donatoare/donator(15)
Raspunsuri - Pagina 17
evanescence spune:
DIANA23 Merci de info....sunt tare speriata de stimulare mi-e frica sa fac cu injectii nu de durere ci de hiperstimulare....nu vreau sa am si eu probleme ca are sotul destule si mi-e nu mi se pare logic ca sa faca sotia tratament pt stimulare cu toate ca are natural ovulatie si CM regulat.Doamne feri mi se deregleaza si mie tot si atunci si mai greu o sa ne fie....
Iti doresc bafta
Doamna Mutuliga e foarte prietenoasa dar noua nu ni se potriveste,nu ne-a dat nici un sfat...am facut doar spermograma acolo si ne-a zis ca este foarte dificil sa raman gravida natural....cam atat nu ne-a sfatuit ce sa facem in continuare Fiv IAD ia ETC noi ne asteptam sa ne propuna ceva dar nu a facut-o....in rest e ok,dar as vrea sa merg la altcineva pt procedura
http://tt.lilypie.com/DX66p2.png
copilutzu spune:
Salut fete dragi!!!
Va citesc ...(ce-i drept ... cam rar in ultimul timp ..) dar citesc...
Fetele care si injecteaza le doresc spor !!!
Si un "cosh" imens cu outze!!!
Bytzi yo's cu ockiul pe tine... sa stiiiii ...
Abia astept sa vii cu vesti bune!!!
Eu am terminat injectarea , am avut 14 outze , s-au recolatat la punctie 14 ovocite, s-au fertilizat 11. O adevarata echipa de fotbal!! (vb. sotului ..)
Va pup si va imbratisez!!!
Hai Bytzishor!!! Te asteeep!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
evanescence spune:
P.S stiu ca cresc sansele de reusita cu stimulare dar daca fac cu Donator chiar nu ii vad rostul...presupun ca acel donator are cateva milioane bune de spermatozoizi....si ar trebui sa se prinda si natural nu ?? Exista si riscul de sarcini multiple....
http://tt.lilypie.com/DX66p2.png
diana23ct spune:
evanescence cred ca se poate face si pe ciclu regulat. atata timp cat tu esti ok, ai ovulatie si cm regulat nu vad dc nu s-ar putea, dar scad totusi sansele de a se prinde ceva deoarece nu ai decat un ovul in luna aia. eu o sa merg pe stimulare ca la mine pe cm nu gaseste nimic.
diana23ct spune:
copilutzu mult bafta in continuare, inteleg ca mergi pe FIV. Iti doresc sa iasa exact asa cum va dorit voi, si sa ai apoi o sarcina usoara.
bytzi spune:
copilutzuvreau si eu niste outze sau embrioni de la tine
fetelor nu pot sa va zic durerea care o am in suflet,dupa 5 zile de stimulare cu gonal 2/zi ,nu am nici un folicul!!! endometru de 5 mm
mi-a gasit pe ov drept ceva dar cind i-am zis ca am un chist de 17 mm pe acelasi ov mi-a zis ca nu-si poate da seama daca e folicul sau chist acum mi-a gasit dimensiunile de 14/26mm (deci nu stiu daca e chist sau folicul)
am scanat eco si i-am trimis-o dr sa o vada el si astept sa ma sune
deci nu stiu ce voi face in continuare ,nici nu pot sa ma gindesc....
deci eu am terminat lupta
dodo iti doresc tie sa ne dai vesti bune
eva,am multe sfaturi sa-ti dau si raspunsuri la ce ai intrebat ,dar acum nu pot ,poate maine iti voi scrie
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
bytzi spune:
dodo,ti-am trimis un PM ,te rog din suflet sa-mi raspunzi in seara aceasta
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
inna30 spune:
bytzi trebuie sa ai puterea si sa mergi mai departe, am auzit multe cazuri care dupa atata stimulare nu au avut foliculi si din cauza stimularii pepetate endometru s-a subtiat foarte mult , trebuie sa iei o pauza de 2-3 luni sa se refaca si endometrul cu ac folic din cate stiu eu ca da dr cocei si lasate un pic ovarele alea sa-si revina ca sunt hiperstimulate si nu mai fac fata, si o sa se rezolve , o sa vezi ca va fi bine, multe cazuri am auzit , chiar prietene de-ale mele, si dupa o pauza de cateva luni, nu multe, ovarele si=au revenit si endometru a crescut la peste 9-10, nu intra in panica si nu mai fi suparata, este normal sa reactioneze asa organismul tau.Hai capul sus si nu renunta la lupta ca iti dam bataita.
Stiu ca este usor sa vb din afara problemei dar crede-ma te inteleg perfect , si stiu ce inseamna sa tot astepti si sa ai sentimentul ca nu mai poti si ca tie nu o sa ti se intample niciodata minunea, noi te pupam dulce si te rugam sa nu te superi ca m-am lungit asa mult , dar o s afie bine pana la urma, o sa vezi.
Mult succes fetelor care luna asta fac IAD.
37+ george andrei
diana23ct spune:
bytzi trebuie sa ai incredere in tine si putere sa mergi mai departe. pana la urma o sa fie bine, ai sa vezi, trebuie doar sa nu iti pierzi speranta. sunt sigura ca vei reusi, esti o invingatoare.
copilutzu spune:
Bytzishor imi pare rau dar, lasa ca , va fii mai bine data viitoare.
Banuiesc ca ai pierdut decat banii dati pe medicamente...
Poti sa o iei de la capat ?? Nu??
Hai curaj , iubitzica mea!!! Vei reusi!
Acum se va stii la ce med. nu reactioneaza bine organismul tau!!
Edit: ptr. endometru eu am baut ceai de cretisoara din prima zi de stimulare. Cate 3 cani pe zi. Mai beau si acum...
Si endo . la eco dinaintea inceperii tratam. ptr. FIV era 8.
Iar in z.10 cand am inceput trat. era 12.
Eu chiar am incredere in acest ceai...
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi